πχ2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Γεια σας παιδιαεχω το εξης προβλημα?,στο pc μου εχω υδροψυξη και καποια στιγμη βλεπω τα σταζουν τα ρακορ του cpu επανω στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να χαλασει,αγοραζω και εγω σημερα απο το πλαισιο μια sparkle 8600gts την βαζω λοιπον και το pc οταν ανοιγει βγαζει αυτο το μυνημα (Warning Now System is in Safe Mode Please re-settihg CPU Freguency in CMOS setup)και σταματα εκει οποιος γερει κατι ας βοηθηση καιγομαι ευχαριστω
Dem Αύγουστος 29, 2007 #2 Αύγουστος 29, 2007 1.Στο bios "load default settings" ή "Load οptimized settings". 2.Aν δεν γίνεται τίποτα, κάνε clear CMOS και μετά πάλι το 1. Αν δεν γίνεται τίποτα μπορεί να πέθανε και η μπαταρία. Κατα την αλλαγή της vga αν πείραξες την ram, έλεγξε την μήπως δεν παταει καλά. Αν κάνεις τελικά clear CMOS, και έχεις πρόβλημα δοκίμασε να κανεις boot με ένα stick ram αν έχεις 2. 3. ’λλαξε τον τίτλο του post σου σε κατι τέτοιο " Warning Now System is in Safe Mode Please....help" για να ειναι πιο αντιπροσωπευτικό και σε βοηθήσουν κι άλλοι. Γράφεις στον τίτλο του thread "Δεν δουλευει" Ποιος? , τι?, Ποτε? 4. Κάνε αναζήτηση σε αυτό το forum και στο google.
πχ2 Αύγουστος 29, 2007 Author #4 Αύγουστος 29, 2007 ευχαριστω παιδιαμπορω να μπω στο BIOSπως αλλαζω τον τιτλο?
Dem Αύγουστος 29, 2007 #6 Αύγουστος 29, 2007 Αρχική απάντηση από πχ2 [Σήμερα, στις 20:09] ευχαριστω παιδια μπορω να μπω στο BIOS πως αλλαζω τον τιτλο? Θα πατήσεις "διορθωση" στο 1ο post σου και μετά θα έρθεις εδώ. Έτσι θα σε βοηθήσουν και περισσοτεροι. Έκανες και clear cmos και δεν έγινε τίποτα? Αρχική απάντηση από πχ2 [Σήμερα, στις 20:20] ηπαρχει περιπτωσει να τα εχει φτησει ο σκληρος? Όχι. Είναι το λιγότερο πιθανό να έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός.
Mama Africa Αύγουστος 29, 2007 #7 Αύγουστος 29, 2007 πατα διορθωση..ειναι κατω δεξια σε καθε απαντηση που εχεις δωσει..
Dem Αύγουστος 30, 2007 #11 Αύγουστος 30, 2007 Μα δεν γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένος , τελικά ανοιγει ή δεν ανοίγει.Αν δεν ανοίγει, τι κάνει? Πατάς ON και δεν παίρνει καθόλου ρευμα? Δεν ανάβουν καθόλου τα λαμπακια απο μητρική? τα fans δουλευουν? Βλέπεις κάτι στην οθόνη?Ποιες ενέργειες έχεις κάνει μεχρι στιγμής? cleαr cmos έκανες? Μήπως δεν το άφησες αρκετή ώρα?Αν έκανες σωστά το cleαr cmos , το επόμενο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις μπαταρίαΜήπως συνεχιζει να σταζει και βραχυκυκλώνει η μητρική, ασε που μπορει αν έσταζε πολυ και ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής να έχει γίνει και ζημιά στην μητρική.Δεν είπες ούτε και απο τι αποτελειται το pc σου, μπορει να θελει update το bios της μητρικής και τίποτα άλλο.
georarg1416003243 Αύγουστος 30, 2007 #12 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από πχ2 Γεια σας παιδιαεχω το εξης προβλημα?,στο pc μου εχω υδροψυξη και καποια στιγμη βλεπω τα σταζουν τα ρακορ του cpu επανω στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να χαλασει,αγοραζω και εγω σημερα απο το πλαισιο μια sparkle 8600gts την βαζω λοιπον και το pc οταν ανοιγει βγαζει αυτο το μυνημα (Warning Now System is in Safe Mode Please re-settihg CPU Freguency in CMOS setup)και σταματα εκει οποιος γερει κατι ας βοηθηση καιγομαι ευχαριστω ποσο καιρο ειχες την υδροψυξη? ποια ειναι τα κοματια που εχεις τοποθετησει?
Chosen Αύγουστος 30, 2007 #13 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από πχ2 τωρα ουτε που ανοιγει??? Μήπως δεν επέστρεψες το jumperάκι στην θέση για κανονικό boot (από την θέση Clear CMOS);
def Αύγουστος 30, 2007 #14 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Μήπως δεν επέστρεψες το jumperάκι στην θέση για κανονικό boot (από την θέση Clear CMOS); για δες αυτο που σε λεει μο Πετρος,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι αυτο,οταν πατας το Power οι ανεμιστηρες δουλεουνε?
πχ2 Αύγουστος 30, 2007 Author #15 Αύγουστος 30, 2007 παιδια ενταξει εκανα"Load οptimized settings".και ολα καλα αλλα τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο internet ,δεν αναγνωριζει το εθερνετ με λεει οτι δεν υπαρχει δυκτιο ενω με το laptop εχω κανονικα ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.