perlepes Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με τον barton 2500 που εχω στο pc. απο εκει που τον εβλεπε σαν 2500,τωρα τον δειχνει σαν amd athlon 1.21 mhz. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?ty για τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Αύγουστος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Εκανες κατι εσυ η απλα εγινε απο μονο του,χωρις να κανεις τιποτα σε επιπεδο software η hardware; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Αύγουστος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Το παθαινω και εγω συχνα σε μια nf7-s. Απλα μπαινω bios, τσεκαρω οτι τον βλεπει σωστα και κανω save τα settings (συνηθως χωρις να αλλαξω κατι). Ισως εχει να κανει με το nforce2 αλλα μιας και λυνεται τοσο απλα δε με απασχολει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 για κοιτα το bios να δεις αν ειναι σωστα ο πολλαπλασιαστης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.