deninho Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Λοιπόοον.. έχω πρόσβαση στο internet από 2 δίκτυα, ένα ασύρματο κι ένα ενσύρματο. Αυτό που με νοιάζει είναι πως μπορώ να καθορίσω να χρησιμοποιείται το άθροισμα των συνδέσεων. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, ή θα πρέπει να ορίσω σε κάθε πρόγραμμα ποια σύνδεση θα χρησιμοποιεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Αύγουστος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Το κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη μια σύνδεση...Δεν γίνεται να πάει αθροιστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Εγώ πάντως παλαιότερα είχα μια isdn 64 γραμμή την οποία και είχα πληρώσει, και μια demo 56άρα. Συνδέοντας και το netmod και το 56άρι modem παρατήρησα ότι η μία σύνδεση μόνο λάμβανε δεδομένα, και η άλλη μόνο έστελνε.Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο και στην περίπτωση σου, έχε το όμως υπόψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 χμμμ.. Τέλος πάντων Θα ρυθμίσω κάθε πρόγραμμα με ποια σύνδεση θα συνδέεται. Thanx mates Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Γϊνεται αλλά όχι με 5 κλικ, έχει αρκετή δουλειά από πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Trendy αναφερεσαι σε ρουτερ που περνει δυο γραμμες ή γινεται και αλλιως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Ρούτερ θα είναι ούτως ή άλλως, αφού θα ρουτάρει προς διαφορετικά δίκτυα Τώρα αν το χρησιμοποιεί κάποιος και για desktop είναι δικό του θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 30, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Ο τροπος αυτος μπορει να δωσει, π.χ το διπλασιο bandwidth σε μια συγκεκριμενη (μοναδικη) συνδεση ή λειτουργει σαν εξισοροπηση πολλων εξερχομενων συνδεσεων και αλλες τις στελνει απο τη μια γραμμη και αλλες απο την αλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Για διπλάσιο bw σε μοναδική σύνδεση πρέπει να έχεις ethernet (που δεν έχεις οπότε το ξεχνάς)Μπορεί να κάνει το δεύτερο που λες, να κάνεις συνδυασμούς ανάλογα τον προορισμό κλπ..Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς τη δεύτερη εφεδρικά όταν πέσει η πρώτη.Τέλος κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Αυτό που γράφει ο deninhoή θα πρέπει να ορίσω σε κάθε πρόγραμμα ποια σύνδεση θα χρησιμοποιεί;δε γίνεται γιατί το ποια σύνδεση θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το routing table και όχι από τα προγράμματα. Πρέπει να έχει γραφτεί η εφαρμογή με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να δεχτεί gateway, αλλιώς αφήνεται στα κατώτερα στρώματα του osi να αποφασίσουν από ποιο gateway θα φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 30, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 οκ νομιζα οτι μιλουσες για διπλασιασμο και αναρωτηθηκα το πως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 30, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από trendy Γϊνεται αλλά όχι με 5 κλικ, έχει αρκετή δουλειά από πίσω. Δουλειά ή και χρήματα; Υπάρχει περίπτωση να δώσεις κανένα hint ή κανένα Link, ή δεν αξίζει καν τον κόπο?Όταν λες για router? Θα πρέπει ένα τρίτο router να παίρνει Internet από τα άλλα δύο router που έχω, και να "ενώνει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Κοίτα, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι χρήμα αν θέλεις να το κάνεις σχετικά γρήγορα θα σου βγει πιο ακριβά από το να κάτσεις και να το κάνεις διαβάζοντας για να το κάνεις όσο πιο φτηνά μπορείς.Πχ με linux γίνεται και αναφέρεται στο κεφάλαιο 10 του linux advanced routing and traffic control. Με windows ο chosen είπε ότι γίνεται σε κάποιο άλλο post σε W2k3, δεν ξερω λεπτομέρειες.Σαφώς χρειάζεται ένα μηχάνημα που θα πέφτουν πάνω του οι συνδέσεις. Αν το συνδυάσεις με το desktop σου δε χρειάζεσαι άλλο pc προφανώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 30, 2007 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/hnw_bridge_install.mspx?mfr=true Ξεκίνα το διάβασμα από τα απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Το bridge δεν έχει σχέση με αυτό που λέμε. Είναι πολύ πιο περίπλοκο να συνδέσεις 2 internetικές γραμμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 30, 2007 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αν είχε σχέση δεν θα κανατε την παραπάνω κουβέντα, θα εκανε Bridge και θα τελίωνε η ιστορία. Είπα διάβασε απο τα απλά για να πας και στα βαθύτερα μετά...αν αποφασίσει κανεις σας να του καταδείξει του ανθρώπου που να κοιτάξει να ενημερωθεί Προς το παρόν μόνο μυστικοπάθεια βλέπω και "περίπλοκες" καταστάσεις να περιγράφονται επιγραμματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 30, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 δεν με νοιάζει ο χρόνος.. Φοιτητής είμαι άλλωστε. Θέλω να μάθω, και το προτιμώ από το να βρω την εύκολη λύση Θα μελετήσω darkcount Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 30, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Dual-WAN_for_simple_round-robin_load_equalization http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1807 http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=13869&highlight=dual+wan http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=6603&highlight=dual+wan+dhcp http://www.firebrick.co.uk/faq-bonding.html Ξεκινάω εγώ το διάβασμα, ξεκίνα και συ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Αν είχε σχέση δεν θα κανατε την παραπάνω κουβέντα, θα εκανε Bridge και θα τελίωνε η ιστορία. Είπα διάβασε απο τα απλά για να πας και στα βαθύτερα μετά...αν αποφασίσει κανεις σας να του καταδείξει του ανθρώπου που να κοιτάξει να ενημερωθεί Προς το παρόν μόνο μυστικοπάθεια βλέπω και "περίπλοκες" καταστάσεις να περιγράφονται επιγραμματικά. Μα αν είναι να του δείξεις κάτι γιατί δεν του δείχνεις το "nic teaming" που είναι αυτό που θέλει και του δείχνεις το bridge που δεν έχει σχέση; Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ μέσα και κανένας δεν το προχώρησε. Οπότε και εγώ δεν κάθομαι να ξαναγράφω κατεβατά. Αν ο άλλος θέλει να το κάνει του έχω δώσει επαρκείς πληροφορίες κι αν αντιμετωπίσει πρόβλημα στην πορεία εδώ είμαστε να το δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 31, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από trendyΑν ο άλλος θέλει να το κάνει του έχω δώσει επαρκείς πληροφορίες κι αν αντιμετωπίσει πρόβλημα στην πορεία εδώ είμαστε να το δούμε. Αυτές τις πληροφορίες δεν βλέπω...είπα ότι μόνο περιγραφές ακούω. Εγώ ότι πρόλαβα να βρω το λίνκαρα. Εσύ που ξέρεις ακριβώς τι ψάχνουμε...δεν ρίχνεις ένα καίριο λινκ να κάνουμε δουλεια.Εντάξει μου θυμίζει παλιότερες κουβέντες γύρω απο τα δίκτυα όπου είχε πέσει από κάποιον και η θεϊκή ατάκα "Εμεις φάγαμε τόσα χρόνια να τα μάθουμε, πλήρωσε με να σου πω":TD:Απλα δεν είναι συμπεριφορά φόρουμ αυτή. Δεν μιλάω για σένα μην τα μπερδεύουμε. Απλά όποτε πέφτει cryptic talk για δίκτυα μου έρχεται αυτό στο μυαλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 31, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 2η πρόταση στο 12ο post.Και πάντα υπάρχει η αναζήτηση για να βρίσκουμε που έχει ξαναναφερθεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.