GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Όποιος ''κατέχει'' το Deep Freeze 6..θα ήμουν ευγνώμων αν επικοινωνούσε μαζί μου με πμ. Το έβαλα για δοκιμή στο 2ρο λειτουργικό με τα Games μου και τώρα δεν μπορώ να το βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Κατέβασε το DeepUnfreeze. Εναλλακτικά RTFM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ -> Όποιος ''κατέχει'' το Deep Freeze 6.. και τι θερμοκρασίες έχεις ? για βαλε screenshot με CPUz & Coretemp δεν γνωρίζω για το προγραμμα αυτό για να βοηθήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 29, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Κατέβασε το DeepUnfreeze. Εναλλακτικά RTFM. Τα έχω κάνει και τα 2 ρε John.. Αν δεν τα έκανα,θα ρωτούσα για παραπάνω βοήθεια? Το DeepUnfreeze πρέπει να δουλεύει μόνο με την ver5.Αυτό που κατεβάζω δεν δουλεύει σε εμένα τουλ. Το FManual λέει να βαλλω το Pc se Thawed state και να το κάνω uninstall τότε. Ο συνδυασμός Ctrl+Alt +Shift +F6 δεν λειτουργεί για να βάλω το pass και να το ξεκλειδώσω,όπως επίσης δεν μου εμφανίζει και το εικονίδιο. Αρχική απάντηση από tifozif1 και τι θερμοκρασίες έχεις ? για βαλε screenshot με CPUz & Coretemp δεν γνωρίζω για το προγραμμα αυτό για να βοηθήσω Ουρτ ρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Nobody Knows?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Αύγουστος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 μιλα με το suport της deep freze. safe mode δεν γινεται τιποτα? back up σε αλλο hard disk και format Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 είναι περίεργο που δε σου παίζουν τα keys... εμένα ανοίγει κανονικά παραθυράκι για pass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 31, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Βρε μπας κι έχεις κανά F Lock στο πληκτρολόγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Μπα όχι δεν έχω κανένα F-lock.(δεν έχω καν)Επίσης ούτε εικονίδιο βλέπω κάτω δεξιά..Θα δοκιμάσω να τρέξω την κονσόλα στο άλλο PC του σπιτιού μήπως το βγάλω μέσω δικτύου...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 αυτό πήγαινα να σου πω τώρα, εγώ κονσόλα δουλεύω μόνο, το shortcut από σένα το διάβασα και το τσέκαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Μπα δεν βλέπω σωτηρία... ούτε με την console βρίσκω άκρη,γιατί στο Seed δεν είχα βάλλει IP.. συνδυασμός πλήκτρων γιοκ!... WTF! από κανένα ψαγμενο CD an bootαρω?Υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.