darkCount Αύγουστος 29, 2007 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ’σε δράμα έχει καταντήσει η θάλασσα. Περασμένη βδομάδα "κατέβηκα" στα 8 μέτρα για μια Χειλού 15εκατοστά...ξεφτύλα. Ούτε την ανάσα δεν άξιζε.με κόστος μισό μέτρο ανά εκατοστό....δεν αξίζει καν να βουτάς. Πήγα και γώ παραλία στα Πυζουλίνια ΤΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 29, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:15] ’σε δράμα έχει καταντήσει η θάλασσα. Περασμένη βδομάδα "κατέβηκα" στα 8 μέτρα για μια Χειλού 15εκατοστά...ξεφτύλα. Ούτε την ανάσα δεν άξιζε. με κόστος μισό μέτρο ανά εκατοστό....δεν αξίζει καν να βουτάς. Πήγα και γώ παραλία στα Πυζουλίνια ΤΜ 15 εκατοστά??.........ΠΟΥ Τι βρήκες βρέ άτιμε?....... Έχω να δώ 15 εκατοστά χρόνια τώρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 29, 2007 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 8 μέτρα λεμε αφεντικό. Εϊχα φορέσει την Ultrazoom μάσκα με 10χ οπτικό ζούμ δραμα δραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Αύγουστος 29, 2007 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 εμ αμα ανεβασατε ολα τα καλαμαρια στην σκοπελο πως να πιασουμε εμεις στην σκυρο......κανα θραψαλο περιμενω σακουλιτσα με 3-4 μεσα....... :p αν τα εχεις καμια 15 μερες στην καταψυξη να σπασουν πρωτα και μετα τα κανεις.....ειναι ΑΦΡΟΣ αχ βαχ (ψητα μαγειρευτα ) :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 29, 2007 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 @darkCount δυσκολη καιροι. για να βγαλεις κατι αξιολογο θες πολλες ωρες και βουτιες ΒΑΘΙΑ και εγω που συνηθιζα να πηγαινω χαλκηδικη με τον πατερα ... φετος δεν πηγα ουτε μια φορα. ειναι απογοητευση,πολυ σκουπιδαριο απο ανευθυνους και καθολου ψαρια. Κατι χταποδακια εχει που το 80% δεν αξιζει να ασχοληθεις. μετα εχει καμια τσιπουρα αν θυμαμαι καλα ,που φαινεται αχνα και δεν πλησιαζεται/ει πανω απο 20+μετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 29, 2007 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Τι ώρες μωρέ...μια φορά το χρόνο βουτάμε πλέον. Και πόσο βαθιά να πας σε 1 βουτιά όταν η προηγούμενη ηταν ενα χρονο πριν.Ντάξει δεν παιζει....Φέρτε τα ψάρια πίσωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 29, 2007 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ειναι και οι ψαραδες που βλεπουν καθε καλοκαιρι να λυμαινονται τις ακτες 1000 μυριοι , χανουν εισοδημα με τους ερασιτεχνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 30, 2007 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5’σε που όταν έπιανα εγώ περισσότερα απ'αυτόν, μου έλεγε: "Πάμε να φύγουμε - δεν έχει εδώ"....... intelakias θα ειναι κ αυτος γιαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 30, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:13] intelakias θα ειναι κ αυτος γιαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 30, 2007 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Σου μεινε κανενα να μας κερασεις και να τα πουμε?? Ωραιος ο Γιωργης Παντως Πηλιο που εκανα εγω φετος δεν ειχε τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 30, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 ΠΟΥ είσαι βρε ΚΑΘΑΡΜΑ Shido?........ Πέρνα να πιούμε κάνα καφέ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2007 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Τι ώρες μωρέ...μια φορά το χρόνο βουτάμε πλέον. Και πόσο βαθιά να πας σε 1 βουτιά όταν η προηγούμενη ηταν ενα χρονο πριν.Ντάξει δεν παιζει....Φέρτε τα ψάρια πίσωωωωωωω ’στα να πάνε . . . Ειδικά αυτό με τον ένα χρόνο . . . πίκρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 30, 2007 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 καλα ρε Λιμενικο δεν εχει εκει? hipro θα φας καταγγελία δεν εχεις αφησει καλαμαρι για καλαμαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2007 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 ανεκδοτο ειναι αυτο με το λιμενικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 30, 2007 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 06:48] Να πως πέρασα τις διακοπές μου...... Ξάπλα και ψάρεμα.....Ψάρια και καλαμάρια... Αυτό είναι ένα μεγάλο καλαμάρι που το τσάκωσε ο πατέρας μου..... 10 - 14 κιλά καλαμάρια τη μέρα πιάναμε...... . εμενα φιλε hipro δεν με πείθεις.....αυτο το καλαμαρι έχει φάει Vmod kai τρελα volt με το maximizer για ειναι τόσο μεγάλο! εδω εχει κοκκινίσει ολόκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 31, 2007 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Arxagelos [Χθες, στις 22:52] καλα ρε Λιμενικο δεν εχει εκει? hipro θα φας καταγγελία δεν εχεις αφησει καλαμαρι για καλαμαρι Γιατί?..... ......και άδεια αλιείας έχω βγάλει.....επίσης να πω ότι επιτρέπεται 4 κιλά ανά άτομο... Αρχική απάντηση από Arxagelos [Χθες, στις 23:18] εμενα φιλε hipro δεν με πείθεις.....αυτο το καλαμαρι έχει φάει Vmod kai τρελα volt με το maximizer για ειναι τόσο μεγάλο! εδω εχει κοκκινίσει ολόκληρο Χμμμμμμ.........Λές ο πατέρας μου να έκανε κάνα cheat με τη σαρδέλα που ψάρευε?.....χμμμμμμμμ........ :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 31, 2007 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Βλέπω το τρίγωνο το έχει ζουλίξει εντέχνως στο χέρι του ο μπαμπάς !!Εντάξει και θραψαλο να είναι, δεν θα πούμε τίποτα : PΥΓ. Μόνο από το τρίγωνο στην ουρά τα ξεχωρίζειςΑρχική απάντηση από darkCount [29-08-2007 16:15] ’σε δράμα έχει καταντήσει η θάλασσα. Περασμένη βδομάδα "κατέβηκα" στα 8 μέτρα για μια Χειλού 15εκατοστά...ξεφτύλα. Ούτε την ανάσα δεν άξιζε.με κόστος μισό μέτρο ανά εκατοστό....δεν αξίζει καν να βουτάς. Πήγα και γώ παραλία στα Πυζουλίνια ΤΜ Όταν κάθε χρόνο πουλιούνται χιλιάδες εργαλεία σε κάθε άσχετο, το λιγότερο που θα πρέπει να αναμμένης είναι τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες τα ψάρια να μεταναστεύουν σε άλλο πλανήτη.Τους υπόλοιπους μήνες , θέλει προπόνηση για τα 20-25 μέτρα , σύντροφο κολλητό, που να μην σιχαίνεται να σε φιλάει στο στόμα : P , και βάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 31, 2007 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 ΠΟΥ είσαι βρε ΚΑΘΑΡΜΑ Shido?........ Πέρνα να πιούμε κάνα καφέ..... Θα σου ρθω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 31, 2007 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:58] σύντροφο κολλητό, που να μην σιχαίνεται να σε φιλάει στο στόμα : Γιατί ? εχουμε και λιποθυμίες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 31, 2007 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2007 Αν δεν καταφέρεις να ανέβεις έγκαιρα απο τα ΧΧ μέτρα...να δεις λυποθύμιες. Ψαροντούφεκο είναι σε ζευγάρια. Και κατά προτίμηση ίδιου στεπινγκ γιατί αν ξεμείνεις εσύ στα 15 μέτρα και εγώ φτάνω μετα βίας στα 10...τότε έχουμε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.