amartolos Νοέμβριος 7, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 η μπαταρια με φωτισμο τερμα και με gps ενεργο κραταει γυρω στις 2.5-3 ωρες, αν κατεβασω τον φωτισμο στην μεση καμια ωρα παραπανω(υποθετω) - δεν μπορω να πω ακριβως γιατι μια το εχω στον φορτιστη μια οχι,- 350 εκανε ολο το πακετο μαζι με τους χαρτες + usb καλωδιο + φορτιστη αυτοκινητου + βεντουζα + φορτιστη ρευματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Νοέμβριος 8, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Ποια είναι η γνώμη σας για το Tibo S1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 14, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Amartolos απο που το τσιμπησες σε τετοια τιμη ?Ρωταω γιατι το pixmania το εχει 140 ευρω...(το destinator το πηρες original να υποθεσω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 14, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 απο πλαισιο, ναι το destinator ειναι original Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 15, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από amartolos απο πλαισιο, ναι το destinator ειναι original Μηπως θες να πεις play24? Γιατι στο πλαισιο (site) δεν το βρισκω πουθενα.Αν δεν σου κανει κοπο ριξε ενα link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 15, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 λες να μην μπορω να ξεχωρισω το play247 απο το πλαισιο???αν δεν κανω λαθος το play247 εχει 440 , εγω ειπα 350, και το πηρα απο καταστημα οχι μεσo ιντερνετ,τωρα αν δεν το βρισκεις πουθενα εχεις σκεφτει την πιθανοτηα να εχει τελειωσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 16, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 η αληθεια ειναι οτι το εχω το μηχανακι, αμφιβαλω αν πηγα καπου και δεν το ειχα μαζι μου , προτεινεται ανεπιφυλακτα ...να και οι photos που χρωστουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.