Jump to content

[UPDATE]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΗΜΕΣ για 3DMARK06 & SPI 1M Scores του BARCELONA

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Δεν καταλαβαινω το τριπτιχο η οπως ***** το λενε CPU-GPU-CHIPSET. Δηλαδη τοσο καιρο η Intel to εχει? Με CPU δικο της GPU onboard και Chipset παλυ δικο της? Aκομα και mobo δικα της (Badaxe). Για να λειτουργησει κατι τετοιο με της λιγες γνωσεις που εχω θελει. MONAΔΙΚΟ CPU και GPU(Οχι 5 διαφορετικα προιοντα σε 1 σειρα) και Board ολοκληρο απο τον ιδιο κατασκευαστη.Oπως στις κονσολες ενα πραγμα.

H μηπως τοσο καιρο η AMD/Intel δινουν πχ στην Nvidia μλκιες specs για τα Cpu τους για να δουλευουν τα δικα τους chipsets καλητερα?

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:44]

Σαμποτάζ από DARK SIDE μυρίζομαι ..... :D

Dag Δεν ειμαι στην dark size ουτε την υποστηριζω αλλα αντιθετα θεωρω πως δυστηχως και παλι δεν θα δουμε τιποτα φοβερο και τρομερο

μακαρι να βγω ψευτης :)

εγώ θέλω να είναι καλοί για να βγάλει η ιντελ μετά καλύτερους κτλ κτλ. Έτσι θα έχεις πιο πολλές επιλογές για ουσιαστική αναβάθμιση, και σε καλές τιμές...

Απλά όλη αυτή η εμμονή πριν κάν βγούν μου φαίνεται υπερβολική...Όπως και να χει θα βγούνε, καλύτεροι-χειρότεροι θα δούμε....

Προσέξατε στις εικόνες του Coolaler για την παρουσίαση του MSI RD790?

596399a0-d45e-4d2a-b225-ede22d6de75d.jpg

B0 stepping με 1.1 volt στα 1.8GHz default και στο επόμενο screeny δείχνει fsb 600(!)MHz και αν παρατηρώ σωστά απο τις ενδείξεις του BIOS παίζει στα 3.6GHz(?) με 1.47!!!!!!!

48c1376b-16ca-4755-b890-9aab40e146c8.jpg

Λέτε να clockάρει τόσο καλά;

DAG μή ξυρίζεσαι ακόμα lol:tomato: :p

Λογικό ακούγεται αφού οι τελευταίοι 6400 κλοκάρανε 3.2 με αέρα...

Το fsb μην το συγκρίνεις με τα chipset της intel...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:19]

Το fsb μην το συγκρίνεις με τα chipset της intel...

Τι ακριβώς εννοείς? εγώ ξέρω οτι 600*9=5400????????????? OMFG λάθος υπολόγισα lol. 5.4?

Μπα δεν παίζει κάτι άλλο δείχνει. ’κυρο άκυρο.

Εν τω μεταξύ μόλις πρόσεξα οτι λέει απο πάνω current cpu clock 1800. Οπότε ρίχτε μαύρο.

Μήπως 1.47 είναι για τα 1800 και το cpuz λέει mlkies?

Ρε παιδία αν είναι τα max, τότε το 1,47 για το cpu δεν είναι λίγο χαμηλό? Και 1,1V να έιναι το default πάλι λίγο μου φαίνεται...

Αρχική απάντηση από NoDslΜήπως 1.47 είναι για τα 1800 και το cpuz λέει mlkies?

Όχι, δεν είναι 1.47V η μαμίσια τάση

Μα αν έχει μαξ τα 1,5v, τότε στα πόσα είναι default?

Οι c2d μπορεί να έχουν 1,3v default, αν δεν κάνω λάθως, αλλά οι πιό πολλές mobo πάνε και πάνω από 1,8v.

Aρα ή έχει κανα παλαβά χαμηλό default, ή ανεβαίνουν τρελά χωρίς ρεύμα, ή δεν αντέχουν στα ρεύματα...:cry:

Κάποια πουλάκια μου λένε ότι ένας Phenom @ 2ghz θα βγάζει περίπου 14-15 Sec.... Είναι καλό κάτι τέτοιο ?

4 μέρες ακόμη....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.