Jump to content

[UPDATE]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΗΜΕΣ για 3DMARK06 & SPI 1M Scores του BARCELONA

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:20]

Οι νέοι AMD θα έχουν και MCH Vcore για την καταπολέμηση του coldbug και θα πάιζει default ~1.25 και θα πηγαίνει μέχρι και ~2.1V .(έτσι ακούγεται τουλάχιστον :whistling ,

’σε Bill........Έτσι μας έλεγαν και οι AMD GUYS αν θυμάσαι στην CEBIT......Ότι το cold bug είναι απλά ένα bios update....... :p:D....bios update my ass..... :D:p

Όσο πιο χαμηλά πέφτουνε τα "μικρά", τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα για όσους παίζουν με ψύξη......Πολύ φοβάμαι ότι στην επόμενη γενιά της Intel θα ψάχνουμε να βρούμε κανέναν επεξεργαστή να φτάνει τουλάχιστον μέχρι τους -100*C..... :(

Δε λέω, καλά όλα αυτά για το coldbug, αλλά πιστεύετε ότι απευθύνεται ή θα έχει πρόβλημα ποσοστό μεγαλύτερο του 0.1% των χρηστών ?

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:34]

’σε Bill........Έτσι μας έλεγαν και οι AMD GUYS αν θυμάσαι στην CEBIT......Ότι το cold bug είναι απλά ένα bios update....... :p:D....bios update my ass..... :D:p

Στις Χ1800 πάντως έτσι ηταν. Και πλέον μιλάμε για AMD-ATI. Ποιος ξέρει τι κάνανε εκεί πέρα στα μπουντρούμια τους εκτός απο kinky καταστάσεις :jump:

2344HE, 1.7GHz, 68W, Socket F

2347, 1.9GHz, 95W, Socket F

8356, 2.3GHz, ??W, Socket F

NDA my big, fat, hairy a$$...

:banging:

Επίσης, παίζουν ήδη Penryn μέσα σε όμορφα XPSόκουτα...

Καλά και Agena και Kuma παίζουν τριγύρω....

αλλά...

Δεν πετάς τα XPSόσκουτα...

να...

μας δώσεις....

τα Penrynια? :hehe:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

H AMD δεν νοιάζεται τόσο πολύ για την CPU, εκεί που ποντάρει είναι στην πλατφόρμα η οποία θα είναι σε ποιό ολοκληρωμένη την εποχή του ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ (Buldozer) .....

ωραίος σεβασμός προς τον καταναλωτή.

και όσοι είχαν am2 τον πούλο?

πολλά μαρκετιστικα κόλπα βλέπω και έχει αρχίσει η ίντελ να μ'αρέσει περισσότερο...

Γιατι αραγε η Intel ενω προηγειται κατα πολυ,εδω και ενα χρονο που κυκλοφορουν οι C2D δεν εχει σταματησει ουτε μια στιγμη να βγαζει επεξεργαστες και νεα chipset και τωρα μας σπρωχνει σε DDR3?

Κυκλοφορησε τις σειρες 2χχχ,4χχχ,6χχχ,Q6xxx και chipset 965,975,P35 και προσεχως Χ38/48 συν τα 650 και 680 της NVidia που χωνεται παντου.

Μηπως κατι ξερουν? Γιατι κοιταζοντας πισω τον τελευταιο 1,5 χρονο,πραγματικα "ετρεξαν" πολυ.Και οταν κερδιζεις 5-0 στο ημιχρονο δεν χρειαζεται να τρεχεις

Οσο για το 3DMark06(χωρις να ειμαι ειδικος) οταν οι 2 2900ΧΤ μπορουν και δινουν 24Κ(4η θεση στο hwbot) γιατι ειναι τοοοοοοοοοσο απιθανο 3 καρτες με νεο δυνατο επεξεργαστη να δινουν 30Κ???

απ ότι κατάλαβα, γιατί αυτά τα σκορ είναι με τέρμα maxαρισμένα μηχανήματα, άζωτα , πάγους κτλ. Η αμδ υποστηρίζει ότι έκανε τα 30κ με αέρα και σε χαμηλότερες συχνότητες στην cpu.

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 19:56]

απ ότι κατάλαβα, γιατί αυτά τα σκορ είναι με τέρμα maxαρισμένα μηχανήματα, άζωτα , πάγους κτλ. Η αμδ υποστηρίζει ότι έκανε τα 30κ με αέρα και σε χαμηλότερες συχνότητες στην cpu.

πολύ σωστά όλα αυτά , σκέψου να είναι τελικά αληθινά και να τρέξεις τον Barcelona με άζωτο κ.τ.λ. ...... 35000 marks? , άντε καιρός για νέο 3DMark 2007 :laughing:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Όχι 4 μήνες απο σήμερα ωρέ Λευτέρη,

4 μήνες πρίν την επίσημη κυκλοφορία του..:p

συγνωμη Βασιλη αυτο ηθελα να πω:T:

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 18:43]

AMD K10 Architecture

καλό διάβασμα...εγώ δεν έχω χρόνο θα το διαβάσω άλλη μερα..:turn:

Mπαααα, εγώ το διάβασα μέσα σε λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου..... :D

post-153-1416073180,4435_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Mπαααα, εγώ το διάβασα μέσα σε λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου..... :D

σαμποταζ μου μυριζει dag:hehe:

@Dagalidis

Eνημερωτικά και στο anandtech ο explorer σου τα ίδια σου έκανε...το Link παιζει κανονικοτατα.

Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 00:56]

Όχι, έχει Explorer γι'αυτό :hehe:

:T: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.