NoDsl Σεπτέμβριος 3, 2007 #441 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 01:04] ναι αλλα εκτος απο τους x-treme users ποιοι νομίζεις θα αλλάξουνε πλατφόρμα όταν οι περισσότεροι έχουνε περάσει σε core2? λιγο δυσκολο το κόβω. Το συγκεκριμένο, τουλάχιστον, forum απαρτίζεται απο "x-treme users". So... Βάλε και αυτούς που περιμένουν "την απάντηση" απο την AMD για να αλλάξουν σύστημα και έχουν μείνει μέχρι τώρα με 939 :whistling Ντάξει είναι γνωστό οτι αν δεν παιδέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει αλλά μην είμαστε αρνητικοί στους άλλους λόγο των επιλογών μας. Η σωστή δικαιολογία είναι οτι αν δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί να αλλάξω, όχι οτι τωρα που το πήρα ώχ αδερφέ που να αλλάζω πάλι και δεν παίζει μία. Και επίσης παιδιά μην κολλάτε στο sPi. Αν στα 3D ισοπεδώνει τον c2d τότε θα τρέχουν όλοι να ξεμπουκώσουν τα sli τους.
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #442 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 23:13] 13 sec κάνω με τον Ε6600 ο/ced λιγο πάνω απο τα 3600Mhz, βάλε και κατανάλωση βάλε και ψύξη.... Αν ο Phenom όντως τα πετυχαινει default, μιλάμε για βήμα μπροστά καθαρά πάντως, ανεξαρτητα αν θα αλλαξουν οι περισσοτεροι ή οχι. Αν είχα τις πηγές του Dagalidis και δεν ήμουν σίγουρος πάνω απο 99% για την αξιοπιστία τους δεν θα ποσταρα όλα αυτα εδώ, μετα δεν θα ήξερα που να κρυφτω Για αυτό τον παρακολουθω και δεν μπορω να μην τον πιστεψω. Βέβαια τα 13 παραείναι λιγα... Κοίτα , Ολα αυτά που λέω είναι εντελώς υποθετικά αφού εγώ ΤΙΠΟΤΑ δεν έχω δεί.... Εχω εμπιστοσύνη σε κάποιον που είναι πολύ μέσα στα πράγματα και ΕΧΕΙ στα χέρια του SAMPLES From AMD που ούτε αυτά τα είδα..... Μέχρι τώρα και έτσι όπως εξελίσονται τα πράγματα όσα μου μετέφερε βγαίνουν 1 προς 1 και γι'αυτό το λόγο βλέπετε την δική μου έπαρση..... Ομως παρ'όλα αυτά δε μπορώ να πώ περισσότερα εκτός από αυτά που με αφήνει να λέω ισχυριζόμενος NDA και το σέβομαι..... Εαν όμως βγεί λάθος τότε ΘΑ Μ@ΜΙΣΩ πρώτα αυτόν - μετά τα SAMPLES και σειρά έχει η ΑΜD.....
def Σεπτέμβριος 3, 2007 #443 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis Κοίτα , Ολα αυτά που λέω είναι εντελώς υποθετικά αφού εγώ ΤΙΠΟΤΑ δεν έχω δεί.... Εχω εμπιστοσύνη σε κάποιον που είναι πολύ μέσα στα πράγματα και ΕΧΕΙ στα χέρια του SAMPLES From AMD που ούτε αυτά τα είδα..... Μέχρι τώρα και έτσι όπως εξελίσονται τα πράγματα όσα μου μετέφερε βγαίνουν 1 προς 1 και γι'αυτό το λόγο βλέπετε την δική μου έπαρση..... Ομως παρ'όλα αυτά δε μπορώ να πώ περισσότερα εκτός από αυτά που με αφήνει να λέω ισχυριζόμενος NDA και το σέβομαι..... Εαν όμως βγεί λάθος τότε ΘΑ Μ@ΜΙΣΩ πρώτα αυτόν - μετά τα SMAPLES και σειρά έχει η ΑΜD..... κοιταξε δεν νομιζω να σε λεει ψεμματα,ισως να τα παραλεει λιγο με τα νουμερα
Dem Σεπτέμβριος 3, 2007 #444 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:22] Εαν όμως βγεί λάθος τότε ΘΑ Μ@ΜΙΣΩ πρώτα αυτόν - μετά τα SMAPLES και σειρά έχει η ΑΜD..... :hehe:
NoDsl Σεπτέμβριος 3, 2007 #445 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:22] Εαν όμως βγεί λάθος τότε ΘΑ Μ@ΜΙΣΩ πρώτα αυτόν - μετά τα SAMPLES και σειρά έχει η ΑΜD..... Μην αγχώνεσαι υπάρχει και πιο απλός τρόπος. Απο τούδε και στο εξής, intel και nvidia. s1mpL3
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2007 #446 Σεπτέμβριος 3, 2007 I know what a 2GHz Barcelona does in 3DM06, lets just say that must have been one very very special 3GHz chip and video card setup to hit 30K. http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=2089920&enterthread=y&STARTPAGE=3Gary KeyAnandTech Editor
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #447 Σεπτέμβριος 3, 2007 Eχει 300 post να μου την "χώσει" ο Hipro5, άρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά..... Μέχρι και ο GORILAKOS δεν εμφανίστηκε και πάλι με τα CONNE του.... Τέσπα.... ΑΡΚΕΤΑ για σήμερα .... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ βρε.....
KoMM Σεπτέμβριος 3, 2007 #448 Σεπτέμβριος 3, 2007 άντε να βγούνε να λήξει αυτή η παράνοια...Τελικά ο 2γιγα amd το spi το κάνει σε πολλαπλάσιο του 13 ; Έκλεισε;
Arxagelos Σεπτέμβριος 3, 2007 #449 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 23:13] Η σωστή δικαιολογία είναι οτι αν δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί να αλλάξω, όχι οτι τωρα που το πήρα ώχ αδερφέ που να αλλάζω πάλι και δεν παίζει μία. δεν εχω προβλημα χρηματων δοξα το Θεο αλλα και διαμαντι να αποδειχθει ο barcha θα κανω κανα χρονο+ μεχρι να ξανα αλλαξω πλατφόρμα δεν την ξαναπατάω με το θεμα του καταναλωτισμου που μας εχει πιασει όλους.
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #450 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 23:31] http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=2089920&enterthread=y&STARTPAGE=3 Gary Key AnandTech Editor Βρε μή το κουράζεις....... Ο ίδιος είπε...... My observations today are different than they were two weeks ago and as the platform matures they will change again. Aκόμη δεν έχει δεί κανείς το BA steping και το ΒΒ steping που θα παρουσιαστεί στις 10 του μηνός.... Περιτό δε να σου πώ πως μάλλον στην παρουσίαση θα τρέχουν ΒENCH ταυτόχρονα 4 Η/Υ που θα έχουν όλα τα STEPING που κατά καιρούς έχουν βγεί από Β00 - Β01 Β02 - ΒΑ ίσως και ΒΒ(PHENOM) έτσι ώστε να δικαιολογήσουν τα διάφορα περί αποτυχίας που κυκλοφόρησαν στο ΙΝΤΕRNET.... Tεσπά .... GOOD NIGHT
f117 Σεπτέμβριος 3, 2007 #451 Σεπτέμβριος 3, 2007 Dag .... lol....άμα δεν είναι όπως τα περιμένεις/μένουμε τα πράγματα......υπόσχεσε να πάρεις INTEL ? και να benchareis?
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #452 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 23:41] Dag .... lol....άμα δεν είναι όπως τα περιμένεις/μένουμε τα πράγματα......υπόσχεσε να πάρεις INTEL ? και να benchareis? TO ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.......
schumifer Σεπτέμβριος 3, 2007 #453 Σεπτέμβριος 3, 2007 Συνεχίζω να κραυγάζω ότι είνα πολύ χοντρά αυτά που φαίνεται να έχει κάνει η ωρίμανση του επεξεργαστή αλλά εύχομαι να βγω ψεύτης. Ακόμη με 939 μονοπύρηνο είμαι. Θα τσιμπήσω c2Q τσάμπα αν κάνει καλή κίνηση η ΑΜΔ.
f117 Σεπτέμβριος 3, 2007 #454 Σεπτέμβριος 3, 2007 καληνύχτα και υπομονή παίδες..... θα έχουμε νικητή σε μερικές μέρες...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 3, 2007 #455 Σεπτέμβριος 3, 2007 Μολις πηγα σε c2d απο opteron 939 (165, ccbbe sta 2.8 καθε μερα) και εχω παθει λιγο πλακα απο την διαφοραΓια να δουμε τι θα κανει η AMD ... μακαρι αλλα δεν νομιζω ...
cptkoulis Σεπτέμβριος 3, 2007 #456 Σεπτέμβριος 3, 2007 1.Σημερα,με τους επεξεργαστες που κυκλοφορουν ηδη,ειναι ή δεν ειναι οι AMD πανω κατω στα ιδια επιπεδα με τους C2D στα ιδια ρολογια(για να μην πω και λιγο καλυτεροι) Απλα η Intel καταφερε να τους προωθησει πολυ καλα συν οτι ανεβαινουν πολυ και ευκολα Δε μου φαινεται απιθανο λοιπον,οπως η Intel εκανε πριν 1 χρονο το αλμα και απο τους μετριους 9χχ και τους μετριοτατους 8χχ εβγαλε τους Conroe/Allendale να κανει κατι αντιστοιχο και η AMD φετος.Μην ξεχνατε οτι τα SPi που διερρεαν για τους C2D οταν οι περισσοτεροι ειχαν/ειχαμε 939 μας φαινονταν απιστευτα αλλα τελικα εγιναν πραγματικοτητα 2.Σας φαινεται τοσο απιθανο,αν ειναι ο επεξεργαστης οσο καλος λενε και αν εχουμε ενα σωστο chipset(RD790) που εκμεταλλευεται σε πολυ μεγαλο βαθμο 2 ή 3 VGA να βγαζει οντως 30Κ στο 3DM06.Εφοσον τα 3 βασικα κομματια ενος PC κατασκευαζονται απο την ιδια εταιρεια πλεον,ειναι πολυ πιθανο να δουλευουν λιγο εως πολυ καλυτερα εκμεταλλευομενα καποιες λεπτομερειες στην αρχιτεκτονικη τους 3.Για μενα το μυστικο της υποθεσης φαινεται να ειναι η πλατφορμα AMD και οχι μονο ο CPU (δυστυχως δεν εχω καμμια ακρη να μου δινει πληροφοριες οπως οι μισοι εδω μεσα απλα πιστευω στην ανωτεροτητα της AMD aka fanboy)
tarasque Σεπτέμβριος 4, 2007 #457 Σεπτέμβριος 4, 2007 γαμώτο ο f117 μου πήρε την ιδέα για το στοίχημα αν χάσει ο dag να πάρει ιντέλα! dag εγώ μαζί σου είμαι, μακάρι να βγουν όλα αυτά αληθινά :D
TifoziF1 Σεπτέμβριος 4, 2007 #458 Σεπτέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis -> TO ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ....... Dag θα σου δωρίσω ένα Ρentium166ΜΜΧ για να benchareis SPi32M, αλλά θα πρέπει να έχεις και 5 μάρτυρες να παρακολουθούν το O/C και την μέτρηση. Διάλεξε εσύ ποιούς :P :P
Athens2004 Σεπτέμβριος 4, 2007 #459 Σεπτέμβριος 4, 2007 Πρέπει να είναι αρκετά νέοι ώστε να βρίσκοντε εν ζωή κατα το τέλος του 32ριου. .. .
hipro5 Σεπτέμβριος 4, 2007 #460 Σεπτέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:22] Εαν όμως βγεί λάθος τότε ΘΑ Μ@ΜΙΣΩ πρώτα αυτόν - μετά τα SAMPLES και σειρά έχει η ΑΜD..... Μετά όμως, θα μαμήσουμε ΟΛΟΙ εμείς εσένα που έχουμε φτάσει στις 500 χιλιάδες σελίδες και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα....... Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:33] Eχει 300 post να μου την "χώσει" ο Hipro5, άρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.