Jump to content

[UPDATE]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΗΜΕΣ για 3DMARK06 & SPI 1M Scores του BARCELONA

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Εγώ λέω να αράξουμε και να τους δούμε σε νορμαλ συστήματα τι κάνουν. Δεν έχουν όλοι γνώσεις-χρόνο-ενδιαφέρον σε μόντες , ρεύματα , άζωτα, πάγους...Αντίστοιχα και για τους ιντελ προφανώς...

@ Dag Η μπέρτα είναι λίγο μικρή; :p

Αρχική απάντηση από lord

Μου φαίνετε το κουράσαμε το θέμα

το παρακουρασατε !!! διαβαζω απο την αρχη και ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του ....ελεος!

Dag πάντως, έχω δει από τον Coolaler Penryn 2πύρηνο με 1.1V (stock volts) να πιάνει 3.7GHz από τα 2.33GHz, τέτοια θα κάνει το "μη πετσοκομμένο" step των AMD?

Αρχική απάντηση από georarg

το παρακουρασατε !!! διαβαζω απο την αρχη και ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του ....ελεος!

Είσαστε μικροί ακόμα στο φόρουμ. Πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζεται τα Ιστορικά Θρεντ από την καθημερινότητα.

This is one of them! Special rules apply σε αυτά τα θρέντ. Κυρίαρχος είναι η υπερβολή και ο φανατισμός. Είναι για γερά στομάχια:hehe:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:59]

τέτοια θα κάνει το "μη πετσοκομμένο" step των AMD?

ακουστηκαν καποια περιεργα σημερα, αλλα το forum του ocworkbench δε φαινεται να δουλευει.
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 17:37]

ακουστηκαν καποια περιεργα σημερα, αλλα το forum του ocworkbench δε φαινεται να δουλευει.

για αυτό λέμε;

οι δικες μου πληροφοριες λεγανε οτι στα ιδια ρολογια η intel θα ειναι πιο γρηγοροι:)

ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στο Β0 BARCA που υπάρχει στην χώρα μας (BUGGY) που ουσιαστικά είναι prerelease Sample στα 1.6GHz όταν ήρθε δεν έτρεχε ούτε στη μητρική του.... :D

Χρειάστηκε BIOS UPDATE για να τρέξει και 2nd BIOS UPDATE (λίγες μέρες πριν) να μπορέσει να κάνει OC......

Oλα τα κακά πάνω του δηλαδή, παρόλα αυτά από 1.6 GHz πήγε 2.7 με αέρα και default Vcore αφού ακόμη και τώρα με BIOS update δεν υπάρχει Vcore για ρύθμιση αλλά και κανένα Clockgen δε δουλεύει....

Με νεράκι πάει 3GHz και φυσικά ΟΧΙ σταθερά αλλά με default vcore......(Multi Ξεκλέιδωτο).... :D

Μιλάμε για ΒΑRCA σε socket F...

Οι PHENOM είναι Socket AM3 - AM2+ και μάλλον και αυτοί είναι τα κακά STEPING και είναι με αέρα παραπάνω από 3Ghz ? :eek:

Tότε μάλλον αν αυτό ισχύει η AMD έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο ΒΗΜΑ στην επιτυχία...... :T:

Μακάρι να βγούν όλα αληθινά...... :clap:

Eγώ δεν έχω καμμιά σχέση με NDA βρε...

Αλλοι έχουν και σε πληροφορώ πως όλα όσα γίνονται από εδώ και πέρα είναι ελεγχόμενα από την AMD....

Oλη την επόμενη εβδομάδα σχεδόν σε όλα τα SITE θα βλέπουμε να έρχονται ποιό ακριβείς πληροφορίες για τις ικανότητες της Κ10 αρχιτεκτονικής και από την άλλη η ΙΝΤΕL θα βγάζει στον αέρα ΟΛΑ τα μελοντικά και υποθετικά σχέδιά της μέχρι το 2030 με 1000 πυρήνες με ΒUS οπτικών ινών κ.α έτσι ώστε να μη νοιώθει έξω από το παιχνίδι......:D

Σας το ξαναλέω για τελευταία φορά ότι η ΑΜD δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει την μάχη της CPU αλλά ποντάρει πολύ παραπάνω .....

Θέλει να κερδίσει την μάχη της πλατφόρμας.

Και γι'αυτό παρέα με την πρώην ΑΤΙ στα σκοτεινά εργαστήριά της γενιούνται θαύματα που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον.....

Η ΙΝΤΕL δε μπόρεσε να πείσει την ΝVIDIA και να την εξαγοράσει και γιαυτό μάλλον έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις...

Anyway 7 more days to LAUNCH....:D

Πολλά βήματα, θαύματα, λαμπρά μελλουμενα κλπ βλεπω για την AMD και η καημενη η Intel εχει όντως μείνει πίσω. Κρίμα πραγματι γιατι την συμπαθουσα.

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 20:31]

Σας το ξαναλέω για τελευταία φορά ότι η ΑΜD δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει την μάχη της CPU αλλά ποντάρει πολύ παραπάνω .....

Ωσ γνωστον εχει τεραστια οικονομικα προβληματα παιζεται το μελλον της

Θέλει να κερδίσει την μάχη της πλατφόρμας.

Τοτε γιατι σταματησε την παραγωγη 939 επεξεργαστων την ωρα που ειχε την καλυτερη πλατφορμα στον κοσμο??

Και γι'αυτό παρέα με την πρώην ΑΤΙ στα σκοτεινά εργαστήριά της γενιούνται θαύματα που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον.....

Αυτο ασε να το κρινουμε απο τα αποτελεσματα και οχι απο το τι πιστευουμε

Anyway 7 more days to LAUNCH....:D

Αυτο ξαναπεστο

Μακάρι να βγάλει η AMD μια πολύ καλύτερη cpu απο τον conroe γιατι αν δε το κάνει θα βλέπουμε cpu τύπου 6600- 6601-6602-6603 κτλ. Πάντος εγω βλέπω την amd να το πιγένει για αλλου το παιχνίδι οπως ενα chip για ολα cpu vga sound σε smart phone και ότι αλλο υποφορητο υπάρχει. Οσο για τα οικονομικά προβλήματα πιστεύω πως δεν υπάρχουν τουλάχιστον όχι όπως εμεις τα αντιλαμβανόμαστε. Η AMD δεν είναι Intel γιατί και έχει πολύ μικρό κόστος συντήρησης σε σχέση με τη δεύτερη.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

ευτυχώς που όλοι έχετε conne και αυτά τα conne δεν έχουν υπογράψει NDA :rofl:

εγω παντος amdακιας ειμαι,και τις πληροφοριες τις εμαθα απο ενα φιλαρακι που ειναι προγραμματιστης και πηγαινει συχνα αμερικη και ασχολειται,ουτε νουμερα μου ειπε ουτε μυστικα,απλως εμαθε απο αμερικη και αυτος αποτι μου ειπε οτι ιntel θα ειναι μπροστα στις ιδιες συχνοτητες,δεν θελω να παραπληροφορησω κανεναν,ουτε τα παιρνω απο καπου,σας ειπα οτι μου ειπαν.και ξαναεπιμενω σε αυτο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ Η ΙΝΤΕΛ;)

και εδω πολλα παλικαρια ασχολούνται με το αθλημα και δε λενε κατι τετοιο ομως. οσο για την αμερική δεν νομιζω πως παίζει εκτος αν δουλευει στην AMD - Intel τοτε πάσο.

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:41]

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ Η ΙΝΤΕΛ;)

σσσσσσσσστ

αυτά δεν τα λένε δυνατά, θες να έχουμε ντράβαλα και να τον τρέχουμε στα νοσοκομεία για rma;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.