Dagalidis Σεπτέμβριος 2, 2007 Author #361 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 23:21] Re Dag κόψε κάτι ρε φίλε θα πάθουμε τίποτα.......... Πολύ χοντρά ακούγονται όλα αυτά και μακάρι να φανούν και στην πράξη. Μιας κι έχεις τόσες πληροφορίες, πού θα σταματάει το oc σε αυτά τα τσιπάκια? Θα ανεβαίνουν 100 ΜΗΖ και τέλος ή θα έχουν oc potential? Koίτα, ΔΕΝ τα είδα από κοντά αλλά ότι μου έχει πεί μέχρι τώρα έχει βγεί αληθινό.... Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα 1 δείγμα BARCA αλλά είναι το BUGY B0 Stepping..... OC θα κάνει και καλό μάλιστα αφού έχουν λυθεί τα όποια LEAK που υπήρχανε..... Τα 3GHZ θα τα έχει με νεράκι για αρχή...... :worship:
Dem Σεπτέμβριος 2, 2007 #362 Σεπτέμβριος 2, 2007 έτσι για την ιστορία του thread.John Freude για την ΑΜD Tim Bailey για την Intel
Chosen Σεπτέμβριος 2, 2007 #363 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αν θέλει νεράκι για τα 3 γίγα, τότε δεν έχει νόημα το "clock-for-clock", αφού οι γιαλαντζί-quad παίζουνε μέχρι και 4 γίγα αεράτα (G0)...
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #364 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:47] Αν θέλει νεράκι για τα 3 γίγα, τότε δεν έχει νόημα το "clock-for-clock", αφού οι γιαλαντζί-quad παίζουνε μέχρι και 4 γίγα αεράτα (G0)... Ναι αλλά εγώ μιλάω για το ΒUGy B0 steping.... Δεν ξέρω πως πηγαίνουν τα Β1 - Β2 και φυσικά το τελικό ΒΑ που έχει όλα τα fixes και all features enabled...... To B0 ήταν στα 1.6GHz kai πήγε 3GHz βρε...
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #365 Σεπτέμβριος 3, 2007 Να και οι "ΕΓΚΥΡΕΣ" πηγές από το Fudzilla όπου με λίγα λόγια λέει ότι τα 30Κ στο 3DMARK06 ούτε με ξηρό πάγο δεν γίνονται..... Phenom 3GHz wont hit 30K in 3Dmark06
Teodor_ch Σεπτέμβριος 3, 2007 #366 Σεπτέμβριος 3, 2007 http://forums.extremeoverclocking.com/t269344.htmlDid Intel just get owned?
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2007 #367 Σεπτέμβριος 3, 2007 απο το λινκ του dag ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω : "In our Viennese lab weve two Geforce 8800 Ultras overclocked to 655 MHz each and Core 2 Duo extreme X6800 at 2.93 GHz will score 13500 and that is the fastest score weve seen. Quad core at 3GHz and FSB 1333 is maybe a few hundred faster but thats it." Δε νομιζω πως ισχυει τετοιο πραγμα....και 8800ulta SLI και quad και βγαζει μονο τοσο ; edit : παιδια τωρα ξυπνησα...Νομιζα οτι ηταν quad
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2007 #368 Σεπτέμβριος 3, 2007 Για να μην μαλώνεται, το score έγινε με triple crossfire και 3X2900 512MB(καρα επιβεβαιωμένο)Απο την άλλη πλευρά έχουμε X38 και Yorkfield με 1.2V @ 3GHz με κάτι χειρότερο απο stock cooling...Δικά σας τα συμπεράσματα...
Athens2004 Σεπτέμβριος 3, 2007 #370 Σεπτέμβριος 3, 2007 Oπότε με λίγα λόγια ο dag κάνει χαρές για ένα score με 3 κάρτες σε πλατφόρμα amd-ati το οποίο είναι ίσο με 2 κάρτες σε πλατφόρμα intel . . . . .
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #371 Σεπτέμβριος 3, 2007 Και αμα σας πώ ότι με 3X2900 512MB έχουμε ένα απλό crossfire στο οποίο η μία επιπλέον κάρτα ΔΕΝ προσθέτει σχεδόν τίποτα στο τελικό score αλλά χρησιμοποιείται για physic (Βελτίωση Γραφικών) κάτι σαν AGEIA δηλαδή (Physic Crossfire)? τι θα πείτε ? Για να έχουμε normal Crossfire θελουμε 2Χ2900 (Single CrossFire) ή 4x2900 (Double Crossfire)... Eνα είναι σύγουρο..... Double Crossfire ΔΕΝ είχαμε.... Τα συμπεράσματα δικά σας.... :hi:
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2007 #373 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dagalidis Και αμα σας πώ ότι με 3X2900 512MB έχουμε ένα απλό crossfire στο οποίο η μία επιπλέον κάρτα ΔΕΝ προσθέτει σχεδόν τίποτα στο τελικό score αλλά χρησιμοποιείται για physic (Βελτίωση Γραφικών) κάτι σαν AGEIA δηλαδή (Physic Crossfire)? τι θα πείτε ? Τοτε γιατι εγινε το τεστ με 3χ2900;
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #374 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 11:22] Τοτε γιατι εγινε το τεστ με 3χ2900; Eαν έγινε κάτι τέτοιο που δεν έχω βρεί κανένα σχετικό link, ίσως έγινε για να έχουν εκτός από την ταχύτητα και φοβερά γραφικά σε απεικόνιση.... Αλλωστε για εμένα αυτό είναι το λιγότερο που μετράει τώρα. Μην μπερδεύτε τα πράγματα ..... και εγώ είμαι τόσο επιφυλακτικός όσο και εσείς .... και εγώ αρνούμαι να πιστέψω τέτοια υπεροχή ...... από την άλλη όμως ΔΕΝ το αποκλείω αφού η ίδια η INTEL έδωσε το παράδειγμα με την εμφάνιση του απίστευτου CONROE που έφερε τα πάνω κάτω την εποχή που βγήκε.... Αλλωστε στην τεχνολογία όλα τρέχουν με εξωφρενικούς ρυθμούς και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί πλέων..... :clap: ΥΓ... GORILAKOS δώσε και κανένα Link βρε να ενημερωνόμαστε .....
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2007 #375 Σεπτέμβριος 3, 2007 Dagalidi πολύ θα ήθελα αλλά είναι κρυφό αυτό το forum... και να δώσω λινκ δεν θα το δείς.. Πάρε ένα pi όμως... 30K είναι πάρα πολλά για αέρα με 2 κάρτες, ούτε 2 Χ nehalem δεν το κάνουν αυτό... Απλή λογική είναι ρε Dag
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #376 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 11:40] Dagalidi πολύ θα ήθελα αλλά είναι κρυφό αυτό το forum... και να δώσω λινκ δεν θα το δείς.. Πάρε ένα pi όμως... http://img.coolaler.com.tw/images/zmhjxx0wenmlwemyzmzk.jpg 30K είναι πάρα πολλά για αέρα με 2 κάρτες, ούτε 2 Χ nehalem δεν το κάνουν αυτό... Απλή λογική είναι ρε Dag Αααα μάλιστα..... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν πέρα από την κοινή λογική.... Μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ΚΑΡΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ που έδωσες παραπάνω..... Οσο για τα BENCH του COOLALER έχουμε αναφερθεί ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παραπάνω ότι είναι BUGGY BENCH λόγο stepping ...... Αλλωστε με ένα SPI βγάζεις συμπεράσματα για τα 3D ειδικά με CPU ΚΟΜΜΕΝΗ ????? :clap:
junior-21- Σεπτέμβριος 3, 2007 #377 Σεπτέμβριος 3, 2007 Ρε συ gorillakos, εμένα ο χ2 5600+ stock βγάζει 29sec στο 1m...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2007 #378 Σεπτέμβριος 3, 2007 Νταξ για το Pi έχεις δίκιο...δεν είχα διαβάσει όλο το θέμα...my apologies sir...Eιναι 1000 φορές επιβαιβεωμένο επειδή μιλάω με αυτόν που το έτρεξε...Αν βάζεις όμως στην μέση τον fanboyΣμό σου για την AMD δεν προκείται να δεχτείς τίποτα από ότι σου λένε όλοι οι άλλοι...Σαν να μιλάς σε κουφό θα έιναι....Μια παροιμία λέει : Tον αράπη κι αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...οπότε, σταματάω εδώ...έυχομαι μόνο να ανεβούν οι μετοχές σου στην AMD(άμα δεν την αγοράσει κάποια εταιρία επενδυτών επειδή θα πάει για κλείσιμο XD )
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2007 #379 Σεπτέμβριος 3, 2007 Παντως dagalidi , τα κλειδια σου αποκλειεται να ειναι σα τα δικα μου....
Dagalidis Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #380 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 12:00] Νταξ για το Pi έχεις δίκιο...δεν είχα διαβάσει όλο το θέμα...my apologies sir... Eιναι 1000 φορές επιβαιβεωμένο επειδή μιλάω με αυτόν που το έτρεξε... Αν βάζεις όμως στην μέση τον fanboyΣμό σου για την AMD δεν προκείται να δεχτείς τίποτα από ότι σου λένε όλοι οι άλλοι... Σαν να μιλάς σε κουφό θα έιναι.... Μια παροιμία λέει : Tον αράπη κι αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς... οπότε, σταματάω εδώ...έυχομαι μόνο να ανεβούν οι μετοχές σου στην AMD(άμα δεν την αγοράσει κάποια εταιρία επενδυτών επειδή θα πάει για κλείσιμο XD ) Ωραία το δέχομαι..... Ετρεξε με 3 κάρτες .... οκ μέχρι εδώ ? Εξήγησέ μας τώρα πως είναι δυνατόν να έχει BOOST σε scores σε σχέση με δύο κάρτες όταν το SETUP των 3 καρτών μας δίνει ελάχιστο gain,,,, αλλά βελτιώνει τα Physics AKA IMAGE VIEW & EFFECTS ????? Gain έχουμε σύγουρα αλλά όχι δραματικό έτσι ώστε να παίρνουμε 30000 σε 3Dmark06 όταν τα 28000 Κ me INTEL θέλουμε υγρό άζωτο και 5.1 GHz cpu ? Eαν τελικά με αυτό που ανέφερες ποιό πάνω επιβεβαιώνεις το SCORE τότε WOW :worship: :worship: :worship: εγώ δεν έχω να συπληρώσω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω..... Ναι είμαι AMD Fanboy αλλά δεν έχω μετοχές βρε και ούτε έκανα προσωπικό χαρακτηρισμό σε κάποιον για να τον μειώσω απέναντι στους άλλους..... Είμαι ο παρακάτω και το παραδέχομαι.... εντάξει.... ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.