Arxagelos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Λοιπόν έχω μια Soundblaster audigy SE αν δεν κανω λαθος η ZS καπως ετσι 25 την ειχα παρει απο το e-shop. Το ερωτημα ειναι οτι τωρα που θα παρω την asus commando να κρατήσω την soundblaster ή να χρησιμοποιήσω την καρτα ηχου της μητρικης?(DTS)?? τι προτείνεται??????
Κωστάκης Αύγουστος 27, 2007 #2 Αύγουστος 27, 2007 Γίνε λίγο πιό σαφής στο θέμα για να πάρεις κ καμιά απάντηση... :...: Σύγκριση δέν μπορώ να κάνω αλλα δέν έχω κανένα παράπονο απο την κάρτα της commando, πολύ καθαρός ήχος :T:
Arxagelos Αύγουστος 27, 2007 Author #3 Αύγουστος 27, 2007 λοιπον πιο σαφης: να κρατησω την SB γιατι έχει δικό της επεξεργαστη onboard και δεν τραβαει επεξεργαστικη ισχυ απο τον επεξεργαστη, ή να παω στην καρτα της commando που πρεπει να ειναι καλύτερη απο ποιότητα 24bit/192kHz full sampling και ας μου τρωει καποιους πόρους απο το σύστημα? ή στην τελικη κατι τετοιο δεν παιζει και λεω @αλακιες βραδιάτικα?
darkCount Αύγουστος 27, 2007 #4 Αύγουστος 27, 2007 Προτείνω μόλις την πάρεις την commando να τις δοκιμάσεις και τις 2 να μας πεις και μας
georarg1416003243 Αύγουστος 28, 2007 #5 Αύγουστος 28, 2007 και εγω την ιδια ερωτηση εχω αλλα με την assus P5W DH deluxe ?????
Maximus Αύγουστος 28, 2007 #6 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Προτείνω μόλις την πάρεις την commando να τις δοκιμάσεις και τις 2 να μας πεις και μας Το καλύτερο πιστεύω. Πάντως αν παίζεις παιχνίδια και το ΕΑΧ σε ενδιαφέρει, κράτα την SB. Οι μόνοι λόγοι για να έχει κάποιος κάρτα ήχου εκτός της OnBoard (εκτός των ημι-επαγγελματικών/επαγγελματικών καρτών ηχου) είναι το ΕΑΧ και το καλύτερο Software των SB καθώς και των υπόλοιπων εταιρειών με τσιπάκια SB. Δεν νομίζω πως με απλά ηχεία υπολογιστή θα δει κάποιος διαφορά (διαφορές φαίνονται στα ηχεία των 250+++ Ευρώ).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.