winters Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 http://www.dailytech.com/Sony+Unveils+New+VAIO+LT+AllinOne+PC/article8607.htm
Mama Africa Αύγουστος 27, 2007 #2 Αύγουστος 27, 2007 δλδ για να καταλαβω..η σονυ εβγαλε υπολογιστη???εχει βγαλει και αλλα μοντελα ή το 1ο ειναι? τελοσπαντων..περιμενουμε μεχρι οκτομβρη και βλεπουμε περι τινος προκειται και αν αξιζει...
SirDiman Αύγουστος 27, 2007 #3 Αύγουστος 27, 2007 Βασικα η sony βγάζει εδώ και ''λίγο'' καιρό φορητούς και οθόνες, και μάλιστα οι φορητοι της έχουν καλές επιδόσεις και καλή κατασκευή.
Mama Africa Αύγουστος 27, 2007 #4 Αύγουστος 27, 2007 επειδη ειμαι λιγο ασχετος επι του θεματος.. δλδ απο θεμα ποιοτητος-τιμης αξιζουν τα λεφτα τους(γενικα τα περι υπολογιστων προιοντα της σονυ)? Υπαρχει συγκριση αναμεσα σε αππλε και γενικα ολες τις αλλες μεγαλες εταιριες? Ή πρεπει να τους δωσουμε πιστωση χρονου για να κρινουμε?
SirDiman Αύγουστος 27, 2007 #5 Αύγουστος 27, 2007 Κοίτα, ότι πληρώσεις παίρνεις...Ναι υπάρχουν και αλλα λαπτοπ με καλές επιδόσεις(toshiba,acer(μερικοί λένε ότι δεν είναι καλά αλλά εγώ τα βρισκω 'μέτρια') τώρα από θέμα ποιότητας-τιμής τα sony είναι τα ποιο ακριβά από όσο ξέρω.
perp Αύγουστος 27, 2007 #6 Αύγουστος 27, 2007 Εντάξει ήταν μια αγορά που δεν είχε ουσιαστικο αντίπαλο... εκει που θα χτυπήσει νομίζω η SONY ειναι στο στερεότυπο που πολλους τους κρατάει μακρία απο την APPLE και τους υπολογιστές τους και αυτό συνοψιζεται στον όρο "λειτουργικό σύστημα"....Πιο ευκολα θα αγοράσει κάποιος έναν Apple-like υπολογιστή με Vista παρά με MAC OS X Leopard
Mischeif Αύγουστος 28, 2007 #7 Αύγουστος 28, 2007 Η apple απλα πλεον δεν εχει αντιπαλο!Χρησιμοποιειστε ενα mac για μια βδομαδα!Και αμα θελετε να ξαναγυρισετε σε Windows εμενα να με .....!
Chosen Αύγουστος 28, 2007 #8 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Mischeif Η apple απλα πλεον δεν εχει αντιπαλο!Χρησιμοποιειστε ενα mac για μια βδομαδα!Και αμα θελετε να ξαναγυρισετε σε Windows εμενα να με .....! Χρησιμοποίησα Mac για 22 μέρες σε περίοδο Χριστουγέννων, και μόνο που δεν άρχισα τις ΧΠγίες... Πες και την διεύθυνσή σου τώρα
Mischeif Αύγουστος 28, 2007 #9 Αύγουστος 28, 2007 ....... = Πληρωσει να σου δωσω τραπεζικο λογαριασμο γιατι δεν τα παω καλα με τα courier! Για μενα ειναι λειτουργικο συστημα που σου κανει πιο ευκολη τη ζωη τωρα δεν ξερω εσυ που κολησες.....
jogi Αύγουστος 28, 2007 #10 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Κοίτα, ότι πληρώσεις παίρνεις...Ναι υπάρχουν και αλλα λαπτοπ με καλές επιδόσεις(toshiba,acer(μερικοί λένε ότι δεν είναι καλά αλλά εγώ τα βρισκω 'μέτρια') τώρα από θέμα ποιότητας-τιμής τα sony είναι τα ποιο ακριβά από όσο ξέρω. Κοιτα... Τα σονυ απο την δικάμου εμπειρία (2 λαπτοπ) ειχαν τις περισσοτερες βλάβες, και μαλιστα το σερβις δεν καταφερε να τις φτιαξει με αποτελεσμα να χρειαστει να τον πουλησω κοψοχρονια... Ασε που το συγκεκριμενο σονυ ειναι ακριβότερο απο το imac..
Chosen Αύγουστος 28, 2007 #11 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από jogi Κοιτα... Τα σονυ απο την δικάμου εμπειρία (2 λαπτοπ) ειχαν τις περισσοτερες βλάβες, και μαλιστα το σερβις δεν καταφερε να τις φτιαξει με αποτελεσμα να χρειαστει να τον πουλησω κοψοχρονια... Ρε Dell λέμε! Ό,τι δεν μπορούν να φτιάξουν, στο αλλάζουν με καινούριο (και upgraded) μηχάνημα
tarasque Αύγουστος 28, 2007 #12 Αύγουστος 28, 2007 καλά τα sony αλλά πολύ ΦΦΚΑ (φρου-φρου-και-αρώματα) και επειδή στους φορητούς και στα mini που δύσκολα μπαίνει χέρι και χρειάζεται το service dell και πάλι dell!
darkCount Αύγουστος 28, 2007 #13 Αύγουστος 28, 2007 Εντάξει....ας το πω το σημερινό παράπονο μου.... Sony Vaio με πρόβλημα...ξεκινάω τηλέφωνα στον προμηθευτή. Μου λέει πάρε Sony Hellas απευθείας. Παίρνω εκει....μηνυμα σε τηλεφωνητή μετά απο 4 επίπεδα πάτα αυτό εκείνο το άλλο.... Ααααα Vaio έχετε?!? www.vaio-link.com (και κάντε troubleshoot μοναχος σας πάλι καλά που δεν μου έιπε) ή καλέστε στο Βέλγιο στο χχχχχ νούμερο. Τι λες ρααααααα του λέω(του τηλεφωνητή) ασταδιάλα!!!!! Παίρνω με βαριά καρδιά Βέλγιο και ευτυχώς ήταν στα Ελληνικά(ο θεός να βάλει το χέρι του) το support. Ουρτουυυυυυυυυυ Εντάξει ελλεϊνό. Αφενώς με στέλνεις Κουάλα Λουμπούρ για support....αφετέρου με αναγκάζεις να πάρω εγώ απευθείας εκεί μαρί σαλούπα?????!!!!!
jogi Αύγουστος 28, 2007 #14 Αύγουστος 28, 2007 πεστα... τουλαχιστον στην αγγλια ειχαν τοπικο νουμερο και στειλανε dhl να τον παραλαβει και επιστρεψει στο βελγιο....
NikMark Αύγουστος 28, 2007 #15 Αύγουστος 28, 2007 Όντως έτσι είναι, όποιος έχει φορητό της Sony θα πρέπει να τα έχει καλά και με τους Βέλγους. Δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Σωστό είναι πριν την αγορά, ο πωλητής να ενημερώνει επί αυτού. Για άλλες συσκευές Sony, υπάρχει. Όχι για φορητούς υπολογιστές. Παράλογο.
darkCount Αύγουστος 28, 2007 #16 Αύγουστος 28, 2007 Εντάξει και μιλάμε για φορητά που κοστίζουν ένα νεφρό έτσι?! Δηλαδή έλυωσα το πρωί με ατάκα του boss.....Dell και πάλι Dell...(που είναι ο άλλος ο λαλάκας [συνάδελφος] που πρότεινε Vaio) Το φορητό του Boss by the way....
unseen Αύγουστος 28, 2007 #17 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από darkCountμαρί σαλούπα?????!!!!! :blink:
.38-.45 Αύγουστος 28, 2007 #18 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από darkCountμαρί σαλούπα?????!!!!! :blink: προφανώς αναφερετε στο Νίκι Σαλούπα, τερματοφυλακα της Αμερικανικής Σάμοα, ο οποιος εγινε γνωστος παγκοσμιως, οταν δεχτηκε 31 τερματα στο Αυστραλία - Αμερικανική Σαμόα: 31-0.
TifoziF1 Αύγουστος 28, 2007 #19 Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 -> προφανώς αναφερετε στο Νίκι Σαλούπα, τερματοφυλακα της Αμερικανικής Σάμοα, ο οποιος εγινε γνωστος παγκοσμιως, οταν δεχτηκε 31 τερματα στο Αυστραλία - Αμερικανική Σαμόα: 31-0. εεεε όχι :rofl: :rofl:
bleo8onhs Αύγουστος 28, 2007 #20 Αύγουστος 28, 2007 Και σε ένα φίλο στο Μεσολόγγι πάντως που έκαψε την θύρα του δικτύου στο vaio φορητό του, έστειλαν κουριερ και το πήρε. Τι απέγινε δεν ξέρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.