Mama Africa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 καλησπερα παιδες...εχω ανοικσει το εβερεστ και εχω παει στο System stability test... και μου βγαζει για την μπαταρια το εξης μηνυμα : "No Battery" ν΄αρχισω να ανησυχω??? η ειναι φυσιολογικο? να και η φοτο...
geogeoland Αύγουστος 27, 2007 #2 Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Mama Africa καλησπερα παιδες...εχω ανοικσει το εβερεστ και εχω παει στο System stability test... και μου βγαζει για την μπαταρια το εξης μηνυμα : "No Battery" ν΄αρχισω να ανησυχω??? η ειναι φυσιολογικο? να και η φοτο... Δεν ξέρω με σιγουριά να σου απαντήσω, και δεν είναι απόλυτα σαφές το θέμα, αλλά δε μιλάει για τη μπαταρία στη motherboard που είναι για να κρατάει τις ρυθμήσεις στα BIOS και την ώρα, αλλά για μπαταρία όπως είναι ενα UPS ή η μπαταρία των laptop. Οπότε, αν δεν έχεις UPS ή αν το σύστημα δεν είναι laptop, είναι απόλυτα φυσιολογικό.
tasosmos Αύγουστος 27, 2007 #3 Αύγουστος 27, 2007 Αυτο υποθετω ειναι για την περιπτωση που εχεις φορητο...
Mama Africa Αύγουστος 27, 2007 Author #5 Αύγουστος 27, 2007 οκ μεν ευχαριστω...οποτε κοιμαμαι ησυχος..
Artist_ Αύγουστος 28, 2007 #6 Αύγουστος 28, 2007 εμένα στο everestultimate250 μου βγάζει vbat battery 2.90V
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.