psilos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Μολις παράγγειλα το εν λογω μπλοκ αλλα σε καποια φορουμ διαβασα οτι δεν εχει backplate...Ισχυει??Αν ναι που θα βρω ενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Aν δεν εχει... Στελνεις την αποδειξη στην swiftech και σου στελνει....(Δεν ειμαι 100% σιγουρος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Αύγουστος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 09:36] Aν δεν εχει... Στελνεις την αποδειξη στην swiftech και σου στελνει....(Δεν ειμαι 100% σιγουρος...) Κατι τετοιο εχω ακουσει και εγω.. Ενημερωσε παντως γιατι ειναι κ αλλοι που ενδιαφερονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39898&highlight=swiftech+backplate Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Αύγουστος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 και αν δεν εχει πως θα το βαλω??με μια laing D5 θα κραταει καλα τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Αύγουστος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Η λαινγ ειναι μια απ τις κορυφαιες εταιριες και η d5 (την οποιια παρελαβα κ εγω σημερα) εχει και ρυθμιστικο στροφων.. αξιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Αύγουστος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από psiloshac και αν δεν εχει πως θα το βαλω??με μια laing D5 θα κραταει καλα τι λετε? Με τις βίδες που έχει,πάντως λογικά θα είναι με backplate αφού ήταν για 30 μέρες που έστελναν,σε όσους είχαν ήδη πάρει.Πάντως σε περίπτωση που δεν έχει στείλε ένα mail,είναι πολύ εξυπηρετικοί.Ναι μια χαρά θα είσαι με την D5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Αύγουστος 27, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Την τετάρτη έρχονται και ανυπομονω να τα βαλω...Αυτο που λενε για καμπυλομα του μπλοκ τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από psiloshac [Σήμερα, στις 18:50] Την τετάρτη έρχονται και ανυπομονω να τα βαλω... Αυτο που λενε για καμπυλομα του μπλοκ τι ειναι? Δες εδώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Αύγουστος 27, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Sorry αλλα δεν καταλαβα και ακριβως τι ειναι??Και πως το κανω δλδ??Η να μην το κανψ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Αύγουστος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Νομιζω οτι ειναι η επιπεδοτητα ( α ρε μπαμπινιωτη ) που κανει η πατουρα του μπλοκ και συνεπως το πως θα παταει πανω στη cpu.. Αν κανω λαθος διορθωστε με.. Α! καλυτερα να μην το κανεις μονος σου αλλα καποιος ειδικος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.