spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 ΛΟγω υγειηνης θα πεταξουμε ενα ψυκτη απο την δουλεια και μου καρφωθηκε μια ιδεα.. Θα μπορουσε αραγε να γινει το ψυγειο μιας υδροψυξης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Σήμερα, στις 20:15] ΛΟγω υγειηνης θα πεταξουμε ενα ψυκτη απο την δουλεια και μου καρφωθηκε μια ιδεα.. Θα μπορουσε αραγε να γινει το ψυγειο μιας υδροψυξης? Αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες τι είδους ψύκτης είναι αυτός. Επίσης σε τι κύκλωμα υδρόψυξης (είναι για το σύστημα της υπογραφής σου ; πόσα μπλοκ ; ) σκέφτεσαι να το βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 26, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Βασικα δεν εχω ξαναστησει ποτε υδροψυξη αλλα ψηνομαι αρκετα.. Ο ψυκτης ειναι σαν και αυτους απο goody's κτλ.. Λογικα πρεπει να ειναι με μοτερ.. To κυκλωμα οπως το σκεφτομαι θα εχει αρχικα ενα μπλοκ στο συστημα της υπογραφης. Οταν ξανακατεβω θα κοιταξω να δω αμα βρω περισσοτερες πληροφοριες για τον ψυκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.