ennia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 Παιδια χρειαζομαι ενα μετασχηματιστη για ασυρματο δυκτιο. O μετασχηματιστης πρεπει να ειναι 18v. Κατα τυχη βρηκα εναν παλιο στο σπιτι 18v. Αλλα δεν ξερω αν κανει........... Εγω αυτον τον χρησιμοποιουσα σε ενα κασετοφωνο παλιο που ειχα για να μετατρεπει το ρευμα, διοτι το κασετοφωνο προερχεται απο το εξωτερικο (Ιταλια). Εαν δεν κανει αυτος που εχω που μπορω να βρω εναν. Στην περιοχη μου εχω ψαξει παντου.................. Κυριοι τα φωτα σας.......................... :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Συνηθως το ρουτερ εκει που δεχεται το βυσμα γραφει τι μετασχηματιστη θελει volt & amper. Προβλημα απο τα βολτ δεν θα εχει, αλλα αμπερ μη του δωσεις περισσοτερα γιατι μπορει να καει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 αν δεν κανει αυτος που εχω, που μπορω να βρω να αγορασω εναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Δες ο παλιός μετασχηματιστής τι χαρακτηριστικά έχει και πάρε έναν αντίστοιχο. Εκτός από τα volt πρέπει να ξέρεις και τι Ampere δίνει, ώστε να μην πάρεις λιγότερα γιατί θα υπερθερμανθεί και θα καεί.Σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά ή σε κανένα Γερμανό μπορεί και να βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.