aggelos84 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2007 Γεία σε όλους!!Σκεφτόμουν άργα ή γρήγορα να προχωρήσω στην αγορά μιας ακόμα 8800gts 320mb και να κάνω sli με την ήδη υπάρχουσα 8800 που έχω,είναι καλή επιλογή;τι λέτε;επίσης το τροφοδοτικό 600watt zalman που έχω λέει οτι υποστηρίζει sli αλλα αξίζει;ή θα πρέπει να άλλαξω σε ένα με περισσότερα watt;
darkCount Αύγουστος 26, 2007 #2 Αύγουστος 26, 2007 Αρχηγέ μου εγώ δεν θα στο πρότεινα. Αν θέλεις αναβάθμιση σε επιδόσεις πούλα την καρτούλα σου και πάρε μια Ultra ή GTX.SLI θα σου ανεβάσει την κατανάλωση και τη ζέστη στο κουτί αρκετά ενώ μπορείς να έχεις επιδόσεις με μία κάρτα.Έχω GTX σε sli και βράζει ο τόπος. Αναγκάστηκα και έβαλα sli waterblocks και βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όσο αφορά τη ζέστη, αλλά η κατανάλωση είναι στον ουρανό. Ευτυχώς το DXX δεν μασάει....εσύ με 600w πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα το θέμα
SirDiman Αύγουστος 26, 2007 #7 Αύγουστος 26, 2007 Και εγώ GTX λέω Και με ενα 700αρι τροφοδοτικο την κανει την δουλεια...
ea6gka Αύγουστος 26, 2007 #8 Αύγουστος 26, 2007 τελικα απο τοτε που βγηκε το SLI δεν ειναι συμφερων τροπος να αυξησεις τις επιδοσεις σου. μονο για γουστα ειναι .
SirDiman Αύγουστος 26, 2007 #9 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka τελικα απο τοτε που βγηκε το SLI δεν ειναι συμφερων τροπος να αυξησεις τις επιδοσεις σου. μονο για γουστα ειναι . επειδή δεν είναι η καταληλη εποχή για sli me gts δεν σημενει ότι δεν ειναι τρόπος να αυξησει καποιος τις επιδοσεις...Οταν η 9800 GTX βγει θα εχει τις επιδοσεις με 2 8800GTX σε SLI , έτσι άμα κάποιος βάλει σλι λογικά θα κρατήσει παραπάνω...
aggelos84 Αύγουστος 26, 2007 Author #10 Αύγουστος 26, 2007 ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας παιδιά!Σκέφτομαι ότι καρτούλα κάνει αρκετά καλα την δουλεια της αργότερα θα διαθέσω χρήμα για κάτι καλύτερο!!Να είστε όλοι καλά!
winters Αύγουστος 26, 2007 #11 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από aggelos84 ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας παιδιά!Σκέφτομαι ότι καρτούλα κάνει αρκετά καλα την δουλεια της αργότερα θα διαθέσω χρήμα για κάτι καλύτερο!!Να είστε όλοι καλά! Το καλυτερο που εχεις να κανεις....G92 is on the way..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.