jstarg Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Ρε παιδιά όταν πάω στο Run και πληκτρολογώ \\192.168.0.1\c$ μου ζητάει Password. Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν έχω βάλει κάποιο password. Υπάρχει κάποιο default password από τα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Ναι, το καθόλου password Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstarg Αύγουστος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 19:22] Ναι, το καθόλου password Το δοκίμασα αλλά δεν παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Αύγουστος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Ο κάθε router/modem έχει δικό του pass;; Έσύ τι router έχεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3000 Αύγουστος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Bάλε για password: Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Βρες το manual του ρουτερ σου και θα σου λεει μεσα...εγω στο pass βαζω τον κωδικο : password Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstarg Αύγουστος 25, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Δεν υπάρχει Router παιδιά. Είναι συνδεδεμένα μα ανάστροφο καλώδιο. Λογικά πρέπει να υπάρχει κάποιο Default password των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες. Ποιός έχει αυτή την IP σπίτι σου? Κάποιο άλλο PC? Έχεις συνδέσει 2 υπολογιστές με cross καλώδιο? οκ οκ σε έπιασα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν default password των Windows. Ενεργοποίηση το Fle and printer sharing και στα 2 pc και μετά άνοιξε τον ίδιο λογαριασμό χρήστη με το ίδιο password και στους 2 υπολογιστές. Έτσι ώστε όταν είσαι στον ένα και προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στον άλλο μέσω δικτύου να σε αναγνωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstarg Αύγουστος 25, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Ok ευχαριστώ πάρα πολύ:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.