Jump to content

GPU with dx 10 not to go

lord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένα ενδιαφέρων συγκριτικό για κάρτες γραφικών με dx 10

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/directx10-games.html

Using a wide range of test modes we could not achieve a high frame rate at high quality of game visuals, so we dont think the speed will be acceptable even at the lowest settings.

Είναι φαίνεται πολύ νωρίς η επένδυση σε dx 10

νομιζω με το service pack 1 στα vista θα εχουμε 10.1 και αυτο θα το υποστηριζει 8900 απο οτι φαινεται. αλλα κανεις ομως δεν ξερει

ερεε γλεντια για φαντασου να φαω κανα παλτο με την ultra...θα τους μαμησω...!

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 18:13]

ερεε γλεντια για φαντασου να φαω κανα παλτο με την ultra...θα τους μαμησω...!

Ως προς τις επιδvσεις αναφερεσαι ή ως προς το 10.1? SM4.1?

Αρχική απάντηση από honda22

Αφού μαμιούνται...εγώ τα έλεγα πάντως:dots:

αν γινει αυτο θα ναι η τελευταια φορα που σκαω λεφτα για pc...θα το ριξω στο car tuning...εμαα

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 18:37]

αν γινει αυτο θα ναι η τελευταια φορα που σκαω λεφτα για pc...θα το ριξω στο car tuning...εμαα

Εγώ λέω να τα ρίξω στον τραπεζικό λογαριασμό μου, μπας και μαζέψω κανα φράγκο:hehe: :hehe:
Αρχική απάντηση από Dem

Πλακα κανεις. Δεν το ήξερες? Μπορει και στα μεσα του άλλου χρονου.

Ξεκινα με το car tuning :hehe::hehe:

http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=40710

τι να ξεκινησω? να συνεχισω θες να πεις....παω για turbο..και δοκιμες στις σερρες..ξεχναω και τα bench και τo o/c..θα το κανω κατεβαστηρι.. :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 18:49]

τι να ξεκινησω? να συνεχισω θες να πεις....παω για turbο..και δοκιμες στις σερρες..ξεχναω και τα bench και τo o/c..θα το κανω κατεβαστηρι.. :hehe:

Έχει καλα στροφιλικια στις Σερρες :hehe:

Αρχική απάντηση από Dem

Έχει καλα στροφιλικια στις Σερρες :hehe:

αμαν καλα που το πες θελω και λαστιχα!...αλλα 1200ευρω εκει...αστα αστα πιο ακριβο χομπυ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.