lord Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Αυτή η ερώτηση αναφέρετε σε προγραμματιστές. Βασικά έχω αρκετές σελίδες κώδικα σε FORTRAN και πρέπει να της μετατρέψω σε c ξέρει κανείς κανα converter που να με βοηθήσει ευχαριστώ (μιλάμε για πάρα πολλές γραμμές κώδικα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από lord [Σήμερα, στις 14:47] Αυτή η ερώτηση αναφέρετε σε προγραμματιστές. Βασικά έχω αρκετές σελίδες κώδικα σε FORTRAN και πρέπει να της μετατρέψω σε c ξέρει κανείς κανα converter που να με βοηθήσει ευχαριστώ (μιλάμε για πάρα πολλές γραμμές κώδικα ) Πολύ παλιά υπήρχε από FORTRAN σε Ansi C. Φαντάζομαι θα έχουν βγει καλύτεροι converters και πιθανώς για C++. Αν κάποιος πιο πρόσφατα ενημερωμένος δεν απαντήσει, θα κοιτάξω στα "κιτρινισμένα" αρχεία μου, να το βρω. Πάντως σίγουρα υπάρχει.Ρίξε μια ματιά στο διαδίκτυο. Θα βρεις αρκετά πράγματα. πχ εδώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Αύγουστος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Έχω κάνει αρκετό ψάξιμο και από την μια σελίδα στην άλλη όλο παραπομπές είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ακόμη και χτες ένα παιδί μου λέει τέτοιο πράμα δεν υπάρχει πρέπει να το κανείς όλο με το χέρι.τορα μπορείς να υπολογίσεις πόσο χρόνο θα μου πάρει για να μετατρέπω τόσο μεγάλο κομμάτι σε CΜετάφραση κειμένου για εργασία εξαμήνου και παίρνει εβδομάδες ολόκληρες πόσο μάλλον κώδικας που έχει και κατανόηση μέσα Πάντως θα συνεχίσω το ψάξιμο όπως είπες Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου και αν έχεις τίποτα καινούργιο πόσταρε το θα με βοηθήσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Δεν ξέρω εάν σου κάνει να χρησιμοποιήσεις κάποιον built-in assembler και να κάνεις link τον Fortran κώδικα που έχεις στη C χωρίς να θέλει μετατροπή. Αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά εδώ. F2C - FORTRAN to C converter (με παραπομπές για source και binaries). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.