Maximus Αύγουστος 27, 2007 #321 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker...και μπορείς να παρακολουθήσεις την φωτιά Σαν καλός πυρομανής με τα ποπ-κορν και την κοκα-κόλα σου? Ξέρω ότι είναι τραγικό το όλο θέμα, αλλά sorry, δεν άντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 27, 2007 #322 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Έ μπορείς να το πείς και έτσι... Αρχική απάντηση από DreamwebX Προσωπικα τα δελτια ειδησεων τα θεωρω καταπτυστα και πολιτικα φερεφωνα..... Δεν είναι μόνο οι ειδήσεις αλλά ολόκληρο το κανάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 27, 2007 #323 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 δεν ξέρω αν είναι η επανάληψη της επανάληψης αλλά ας το ρίξω και εγώ και ελπίζω να έρθει κανένας και απο εδώ.... την άλλη φορά με τη Πάρνηθα μάλλον δεν πάτησε κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2007 #324 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga δεν ξέρω αν είναι η επανάληψη της επανάληψης αλλά ας το ρίξω και εγώ και ελπίζω να έρθει κανένας και απο εδώ....την άλλη φορά με τη Πάρνηθα μάλλον δεν πάτησε κανείς Εγώ ήμουν εκεί Λευτέρη και θα είμαι και την Τετάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 27, 2007 #325 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Ποιος την διοργανώνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 27, 2007 #326 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Εμεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 27, 2007 #327 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 ^^ ωραίος Winters ΕΜΕΙΣαυτο οργάνωση απλών πολιτών είναι και απότι είδα και απο εκείνη την κυριακή μόνο κάτι κόκκινοι πηγαν να μοιράσουν φυλαδια +φάγαν κράξιμο.εγώ εσύ και ο άλλος θα είμαστε δε χρειάζεται ταμπέλα......ΚΑΜΜΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 27, 2007 #328 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 εαν θελετε να κανονισουμε κατι σαν thelab εγω ειμαι μεσα.....μπορουμε να δωσουμε ολοι ραντεβου στις 6μιση για παραδειγμα εξω απο τα εβερεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #329 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 εισαστε πασοκοι οσοι πατε και κομμουνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 27, 2007 #330 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Ελα ρε συ σταματα.... Υπαρχει λογος να το συνεχιζεις???Παιδια εγω ειμαι μεσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2007 #331 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka εισαστε πασοκοι οσοι πατε και κομμουνια. Έχασα κάτι καλό από τις προηγούμενες σελίδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #332 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Ελα ρε συ σταματα.... Υπαρχει λογος να το συνεχιζεις???Παιδια εγω ειμαι μεσα..... δεν φταιω εγω , το μικροκλιμα φταιει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 27, 2007 #333 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 αν δεν ήταν οι εκλογές μπροστά το ίδιο θα έλεγες ή πιστεύεις πως δεν θα γινόταν κάτι αντίστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #334 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 δες τι ελεγα με τη παρνηθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Αύγουστος 27, 2007 #335 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka εισαστε πασοκοι οσοι πατε και κομμουνια. και πασόκοι και κομμούνια την ίδια στιγμήφαντάζομαι ειρωνικά το λες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 27, 2007 #336 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Παιδια κραζετε αδικα τα δελιτα ειδησεων γιατι αν δεν ηταν αυτα και οι απεσταλμενοι τους τοτε θα ειχαμε 500 θυματα. Η πυροσβεστικη δεν ειχε ασυρματο ούτε κινητα τηλεφωνα. Μεσα απο κανάλια μαθαιναν που υπαρχει κοσμος και που υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamwebX Αύγουστος 27, 2007 Author #337 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Στο mega ελεγε τωρα σε ρεπορταζ ο Σομπολος,πριν απο λιγο κατοικοι σε ενα χωριο του Πυργου,επιασαν εναν 40χρονο να βαζει φωτια και αφου τον εσπασαν στο ξυλο τον παρεδωσαν στην αστυνομια... Προσωπικα θα τον εδενα σε ενα δεντρο και θα τον εκαιγα τον π@@στη.... :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #338 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 19:24] Παιδια κραζετε αδικα τα δελιτα ειδησεων γιατι αν δεν ηταν αυτα και οι απεσταλμενοι τους τοτε θα ειχαμε 500 θυματα. Η πυροσβεστικη δεν ειχε ασυρματο ούτε κινητα τηλεφωνα. Μεσα απο κανάλια μαθαιναν που υπαρχει κοσμος και που υπαρχει προβλημα. χα! φυσικα δεν θα ξεχασω τον αξιωματικο της πυροσβστικης που πηρε στον ΑΝΤ1 και ρωταει"μπορειτε να ξαναπειτε απο ποιο χωριο επαιρνε ο κυριος που καλουσε σε βοηθεια πριν λιγο"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Αύγουστος 27, 2007 #339 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka χα! φυσικα δεν θα ξεχασω τον αξιωματικο της πυροσβστικης που πηρε στον ΑΝΤ1 και ρωταει"μπορειτε να ξαναπειτε απο ποιο χωριο επαιρνε ο κυριος που καλουσε σε βοηθεια πριν λιγο"? τουλάχιστον αυτοί ρίχνουνε τα μούτρα τους για να βοηθήσουνε...κάποιοι άλλοι όμως ζούνε σε άλλο πλανήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Αύγουστος 27, 2007 #340 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 20:17] τουλάχιστον αυτοί ρίχνουνε τα μούτρα τους για να βοηθήσουνε...κάποιοι άλλοι όμως ζούνε σε άλλο πλανήτη Για άλλο πράγμα μιλάει. Για την οργάνωση και την ετοιμοτητα.Εdit: Μερικοι βλεπουν φαντασματα, μην φτασουμε και στο άλλο άκρο, σε εκεινο στο οποιο δεν θα μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.