DreamwebX Αύγουστος 26, 2007 Author #261 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:44] ριχνει μια βροχα στη ξανθη τωρα , σωθηκαμε εδω. παντως απορια , γιατι δεν κυρρητουν στρατιωτικο νομο και απαγορευση κυκλοφοριας? που ξερεις...μπορει οι στρατιωτικοι να κρινουν οτι απο την στιγμη που η χωρα δεκαετιες τωρα ειναι υπο το τελμα του δικοματισμου και ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι αξιος να αποφασισουν σε ανυποπτη στιγμη να παρουν την διακυβερνηση της χωρας στα χερια τους....Απιστευτο σεναριο αλλα και ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες ημερες στην πατριδα μας ,δεν ειναι το ιδιο απιστευτα?:X:
xrist Αύγουστος 26, 2007 #262 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από mariosaliceΖώνες γύρω από τα χωριά. Πολυ σωστα αλλα.... θα τις φυτευαν ελιες
mariosalice Αύγουστος 26, 2007 #263 Αύγουστος 26, 2007 Ακριβώς.Και καταπάτηση...Μια και δεν είναι δάσος ....
ea6gka Αύγουστος 26, 2007 #264 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Προεκλογικά θα θυμίσει άλλα πράγματα... δηλαδη προτιμαμε να καιγομαστε απο το να ξεφυγουμε απο μερικα ταμπου?
winters Αύγουστος 26, 2007 #265 Αύγουστος 26, 2007 Τι θα προσφερει παραπανω αν απαγορευτει η κυκλοφορια????
winters Αύγουστος 26, 2007 #267 Αύγουστος 26, 2007 ουτως ή αλλως αυτοι που εχουν στο μυαλο τους να βαλουν θα τις βαλουν....Αληθεια ποιος θα κλειστει στο σπιτι του??? Ποσο θα κρατησει?Πως θα μαζευτει ο κοσμος???Θα παραλησει & το κρατος... (μλκια ειπα τωρα ε???)
winters Αύγουστος 26, 2007 #268 Αύγουστος 26, 2007 Και φυσικα να συντονιστει λιγο η κυβερνηση με την πυροσβεστικη ειναι πιο δυσκολο απο το να κλειδωσουνε τον κοσμο μεσα...Εδω βρηκανε εκρηκτικο μηχανησμο που εννεργοποιειται με κινητο.... Βγαινει η αποφαση... Μεχρι να εφαρμοστει θα εχουν βαλει καμμια 30αρια στουπια και μολις βραδιασει...:mobile1: :mobile1: :mobile1:
ea6gka Αύγουστος 26, 2007 #269 Αύγουστος 26, 2007 το βραδυ εχει εφαρμογη η απαγορευση. και δεν λεω μεσα στις πολεις αλλα μπλοκα σε ολα τα ορεινα.
mariosalice Αύγουστος 26, 2007 #270 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:48] δηλαδη προτιμαμε να καιγομαστε απο το να ξεφυγουμε απο μερικα ταμπου? Δεν θα προσφέρει και πολλά πάντως.Φωτιές βάζουν και τη μέρα.Χώρια που θα ξεσηκωθούν όλοι από τη βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.Δυστυχώς ορισμένα ταμπού δεν ξεπερνιόνται εύκολα.Ούτε εμένα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.
Daytime Dreamer Αύγουστος 26, 2007 #271 Αύγουστος 26, 2007 Αγια Παρασκευη παντως παιζει και τωρα πολυ αστυνομια ...(2:00am) παω για υπνο γιατι σηκωνομαι 7:30 για δουλεια ... αν δεν δουλευα στανταρ θα φυλουσα καραουλι
LL_NEO Αύγουστος 26, 2007 #272 Αύγουστος 26, 2007 Τι πιο απλο απο 3-4 αρματα να ξυλωσουν καμμια 100αρια δεντρα προς τα εκει που πηγαινει η φωτια, ωστε να σταματησει.... Τα ισοπεδωνεις ολα... ψηλα κοντα χλωρα ξερα..... Τα πλακωνεις με νερο.... Πετας και απο πανω χωμα....Σε δάσος με κωνοφόρα; Ανώφελο. Στην φωτιά του 2004 στον Ταύγετο, χωρίς υπερβολή είχα δει κουκουνάρια να πετάγονται πάνω απο 100 μέτρα. Ακόμα και τους νεοσύλλεκτους απο Καλαμάτα, Τρίπολη Κόρινθο να βγάλουν έξω για αντιπυρικές ζώνες, και περιπολίες, πιο πολύ κακό θα κάνουν παρά καλό. Μάγκες για 5 χρόνια ήμουν εθελοντής πυροσβέστης. Όταν είχαμε 20 φωτιές θεωρούσαμε δύσκολη την κατάσταση. Αδυνατώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε κρατική μηχανή όταν έχεις πυρκαγιές σε πάνω απο 100 διαφορετικές περιοχές. Hell μόνο στη Μεσσηνία είχαμε φωτιές σε τρια διαφορετικά μέτωπα
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #273 Αύγουστος 27, 2007 εγω μια φορα ειδα πευκο να παιρνει φωτια και εμεινα αφωνος. σαν να εκρυγνητε ειναι
greekfragma Αύγουστος 27, 2007 #274 Αύγουστος 27, 2007 γι αυτον ακριβως το λογο οι αναδασωσεις που γινονται με πευκα ειναι λανθασμενες......ακομα και σε αυτο το θεμα πρεπει να υπαρξει μελετη για το τι δεντρο πρεπει να μπει και σε ποση αποσταση μεταξυ τους.το δυσκολοτερο βεβαια ειναι για τα ελατοδαση.....
AN7 OverClocker Αύγουστος 27, 2007 #275 Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma γι αυτον ακριβως το λογο οι αναδασωσεις που γινονται με πευκα ειναι λανθασμενες...... ακομα και σε αυτο το θεμα πρεπει να υπαρξει μελετη για το τι δεντρο πρεπει να μπει και σε ποση αποσταση μεταξυ τους. το δυσκολοτερο βεβαια ειναι για τα ελατοδαση..... Αναδάσωση θα κάνεις με τα δέντρα που είχε πριν Είτε Πεύκα,είτε έλατα είτε θάμνοι
GoMaR Αύγουστος 27, 2007 #276 Αύγουστος 27, 2007 εγω αυτο που αναρωτιεμαι οτι γιατι γινανε ολα τωρα,γιατι αυτη την περιοδο;πλησιαζουν εκλογες...Τι θελουν ;Να χασει ψηφους η ΝΔ ;Θα χασει ; Βαλτοι απο ΠΑΣΟΚ ειναι ;Τι γινεται ; Ποια ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να σκεφτουμε και να απαντησουμε ;Βγαζω εκτος την καταστροφη...(για λιγο)
sotiris Αύγουστος 27, 2007 #277 Αύγουστος 27, 2007 Τώρα που γύρναγα είδα πολλά μπατσικά.Πάντως με το που άκουσα ότι βάλανε γκαζάκι στο ’λσος Βεϊκου, σημαίνει ότι πρόκειται για μια large scale επίθεση κατά της χώρας και έχουμε μείνει να κοιτάμε σαν χάνοι. (πέραν του ότι καίγεται όλη η χώρα ταυτόχρονα σε 500 διαφορετικά σημεία).Σίγουρα αν υπήρχε πρόληψη τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, πρέπει όμως ο όποιος υπεύθυνος πιάνεται να ανακρίνεται μέχρι θανάτου αλά Jack Bauer, κι ας μην είναι και τόσο δημοκρατικό.
AN7 OverClocker Αύγουστος 27, 2007 #278 Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR εγω αυτο που αναρωτιεμαι οτι γιατι γινανε ολα τωρα,γιατι αυτη την περιοδο;πλησιαζουν εκλογες...Τι θελουν ;Να χασει ψηφους η ΝΔ ;Θα χασει ; Βαλτοι απο ΠΑΣΟΚ ειναι ;Τι γινεται ; Ποια ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να σκεφτουμε και να απαντησουμε ;Βγαζω εκτος την καταστροφη...(για λιγο) Επειδή το έχω ακούσει αυτό να παίζει πολύ,δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι σχετικό με τις εκλογές.Δεν νομίζω να είναι τόσο ψυχασθενείς οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική.Απλά πιστεύω είναι κάποια ψυχανόμαλα άτομα ή ακόμα μπορεί να είναι καποια ωργάνωση του στυλ "17Ν" αλλά όχι με στόχο την πολιτική καθ αυτή
SLN Αύγουστος 27, 2007 #279 Αύγουστος 27, 2007 Στρατιωτικος νομος και μλκ...Μια λυση υπαρχει.Φερτε τον Jack Bauer.Σε 24 ωριτσες θα εχει σβησει τις φωτιες, θα εχει πιασει τους εμπρηστες και θα εχει αποκαλυψει το σχεδιο του Αμερικανου πρεσβη (ή προεδρου) για τους εμπρησμους στην χωρα μας.
ea6gka Αύγουστος 27, 2007 #280 Αύγουστος 27, 2007 στη λαμια πιασανε 2 τυπους σε κοκκινο αμαξι , ελληνοαμερικανους με στουπια και τα ρεστα βενζινες και τετοια στο πορτ μπαγκαζ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.