Jump to content

66 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ...

DreamwebX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:44]

ριχνει μια βροχα στη ξανθη τωρα , σωθηκαμε εδω.

παντως απορια , γιατι δεν κυρρητουν στρατιωτικο νομο και απαγορευση κυκλοφοριας?

που ξερεις...μπορει οι στρατιωτικοι να κρινουν οτι απο την στιγμη που η χωρα δεκαετιες τωρα ειναι υπο το τελμα του δικοματισμου και ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι αξιος να αποφασισουν σε ανυποπτη στιγμη να παρουν την διακυβερνηση της χωρας στα χερια τους....

Απιστευτο σεναριο αλλα και ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες ημερες στην πατριδα μας ,δεν ειναι το ιδιο απιστευτα?:X:

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mariosalice

Ζώνες γύρω από τα χωριά.

Πολυ σωστα αλλα.... θα τις φυτευαν ελιες

Αρχική απάντηση από mariosalice

Προεκλογικά θα θυμίσει άλλα πράγματα...

δηλαδη προτιμαμε να καιγομαστε απο το να ξεφυγουμε απο μερικα ταμπου?

ουτως ή αλλως αυτοι που εχουν στο μυαλο τους να βαλουν θα τις βαλουν....

Αληθεια ποιος θα κλειστει στο σπιτι του??? Ποσο θα κρατησει?

Πως θα μαζευτει ο κοσμος???

Θα παραλησει & το κρατος... (μλκια ειπα τωρα ε???)

Και φυσικα να συντονιστει λιγο η κυβερνηση με την πυροσβεστικη ειναι πιο δυσκολο απο το να κλειδωσουνε τον κοσμο μεσα...

Εδω βρηκανε εκρηκτικο μηχανησμο που εννεργοποιειται με κινητο.... Βγαινει η αποφαση... Μεχρι να εφαρμοστει θα εχουν βαλει καμμια 30αρια στουπια και μολις βραδιασει...:mobile1: :mobile1: :mobile1:

το βραδυ εχει εφαρμογη η απαγορευση. και δεν λεω μεσα στις πολεις αλλα μπλοκα σε ολα τα ορεινα.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:48]

δηλαδη προτιμαμε να καιγομαστε απο το να ξεφυγουμε απο μερικα ταμπου?

Δεν θα προσφέρει και πολλά πάντως.

Φωτιές βάζουν και τη μέρα.

Χώρια που θα ξεσηκωθούν όλοι από τη βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δυστυχώς ορισμένα ταμπού δεν ξεπερνιόνται εύκολα.

Ούτε εμένα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.

Αγια Παρασκευη παντως παιζει και τωρα πολυ αστυνομια ...(2:00am) παω για υπνο γιατι σηκωνομαι 7:30 για δουλεια ... αν δεν δουλευα στανταρ θα φυλουσα καραουλι

Τι πιο απλο απο 3-4 αρματα να ξυλωσουν καμμια 100αρια δεντρα προς τα εκει που πηγαινει η φωτια, ωστε να σταματησει.... Τα ισοπεδωνεις ολα... ψηλα κοντα χλωρα ξερα..... Τα πλακωνεις με νερο.... Πετας και απο πανω χωμα....

Σε δάσος με κωνοφόρα; Ανώφελο. Στην φωτιά του 2004 στον Ταύγετο, χωρίς υπερβολή είχα δει κουκουνάρια να πετάγονται πάνω απο 100 μέτρα. Ακόμα και τους νεοσύλλεκτους απο Καλαμάτα, Τρίπολη Κόρινθο να βγάλουν έξω για αντιπυρικές ζώνες, και περιπολίες, πιο πολύ κακό θα κάνουν παρά καλό. Μάγκες για 5 χρόνια ήμουν εθελοντής πυροσβέστης. Όταν είχαμε 20 φωτιές θεωρούσαμε δύσκολη την κατάσταση. Αδυνατώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε κρατική μηχανή όταν έχεις πυρκαγιές σε πάνω απο 100 διαφορετικές περιοχές. Hell μόνο στη Μεσσηνία είχαμε φωτιές σε τρια διαφορετικά μέτωπα

γι αυτον ακριβως το λογο οι αναδασωσεις που γινονται με πευκα ειναι λανθασμενες......

ακομα και σε αυτο το θεμα πρεπει να υπαρξει μελετη για το τι δεντρο πρεπει να μπει και σε ποση αποσταση μεταξυ τους.

το δυσκολοτερο βεβαια ειναι για τα ελατοδαση.....

Αρχική απάντηση από greekfragma

γι αυτον ακριβως το λογο οι αναδασωσεις που γινονται με πευκα ειναι λανθασμενες......

ακομα και σε αυτο το θεμα πρεπει να υπαρξει μελετη για το τι δεντρο πρεπει να μπει και σε ποση αποσταση μεταξυ τους.

το δυσκολοτερο βεβαια ειναι για τα ελατοδαση.....

Αναδάσωση θα κάνεις με τα δέντρα που είχε πριν ;)

Είτε Πεύκα,είτε έλατα είτε θάμνοι

εγω αυτο που αναρωτιεμαι οτι γιατι γινανε ολα τωρα,γιατι αυτη την περιοδο;

πλησιαζουν εκλογες...Τι θελουν ;Να χασει ψηφους η ΝΔ ;Θα χασει ; Βαλτοι απο ΠΑΣΟΚ ειναι ;

Τι γινεται ; Ποια ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να σκεφτουμε και να απαντησουμε ;

Βγαζω εκτος την καταστροφη...(για λιγο)

Τώρα που γύρναγα είδα πολλά μπατσικά.

Πάντως με το που άκουσα ότι βάλανε γκαζάκι στο ’λσος Βεϊκου, σημαίνει ότι πρόκειται για μια large scale επίθεση κατά της χώρας και έχουμε μείνει να κοιτάμε σαν χάνοι. (πέραν του ότι καίγεται όλη η χώρα ταυτόχρονα σε 500 διαφορετικά σημεία).

Σίγουρα αν υπήρχε πρόληψη τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, πρέπει όμως ο όποιος υπεύθυνος πιάνεται να ανακρίνεται μέχρι θανάτου αλά Jack Bauer, κι ας μην είναι και τόσο δημοκρατικό.

Αρχική απάντηση από GoMaR

εγω αυτο που αναρωτιεμαι οτι γιατι γινανε ολα τωρα,γιατι αυτη την περιοδο;

πλησιαζουν εκλογες...Τι θελουν ;Να χασει ψηφους η ΝΔ ;Θα χασει ; Βαλτοι απο ΠΑΣΟΚ ειναι ;

Τι γινεται ; Ποια ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να σκεφτουμε και να απαντησουμε ;

Βγαζω εκτος την καταστροφη...(για λιγο)

Επειδή το έχω ακούσει αυτό να παίζει πολύ,δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι σχετικό με τις εκλογές.

Δεν νομίζω να είναι τόσο ψυχασθενείς οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική.

Απλά πιστεύω είναι κάποια ψυχανόμαλα άτομα ή ακόμα μπορεί να είναι καποια ωργάνωση του στυλ "17Ν" αλλά όχι με στόχο την πολιτική καθ αυτή

Στρατιωτικος νομος και μλκ...

Μια λυση υπαρχει.

Φερτε τον Jack Bauer.

Σε 24 ωριτσες θα εχει σβησει τις φωτιες, θα εχει πιασει τους εμπρηστες και θα εχει αποκαλυψει το σχεδιο του Αμερικανου πρεσβη (ή προεδρου) για τους εμπρησμους στην χωρα μας.

στη λαμια πιασανε 2 τυπους σε κοκκινο αμαξι , ελληνοαμερικανους με στουπια και τα ρεστα βενζινες και τετοια στο πορτ μπαγκαζ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.