Jump to content

66 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ...

DreamwebX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:47]

δηλαδη πως τους εκμεταλλευεται? λεει να κοιτατε τι λεει ο λαος? αφου στην ολυμπια η κυρα μπατσισε σχεδον βουλευτη του πασοκ...μην λετε οτι θελετε , εχει παρωπιδες οποιος λεει οτι ειναι πασοκοι οι "καμμενοι" . δηλαδη θα καει το σπιτι σου θα εισαι ΝΔ και θα πεις , ε ενταξει τι να κανουμε **** happens.

get a grip

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου...

Αυτες τις ημερες οι πολιτικοι νιωθουν δικαιολογημενα persona non garta,αν το εγραψα σωστα...

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

+ (εκτός από την Πελοποννησιακή Κυβέρνηση) ότι το ήξεραν από πριν ότι θα βρέξει στη Β. Ελλάδα.

Με δυο μέρες φωτιά και μετά νεράκι του θεού δεν λέει να διακινδυνέψεις να την βάλεις.

Πάντως έβαλαν κι εκεί.

Αρχική απάντηση από DreamwebX

Στην Αγ.Παρασκευη λεει οτι υπαρχει πολυς στρατος και αστυνομια...

Αφού άχουμε Στρατόπαιδο στις παρυφές του Υμηττού ;)(Βσκ..πάνω στον Υμηττό :p)

Για μπατσαρια δεν έχω ιδέα..αλλά ψίνομαι να πάω καμια βόλτα με το αυτοκίνητο να δώ τι παίζει

Πάνω σε αυτό που ρώτησε ο Snips, το γτ δεν μπήκε φωτιά και στην Β. Ελλάδα, το ότι η Πελοπόννησος είναι σχεδόν αποκλεισμένη (εν μπορεί να φύγει η φωτιά), το θεωρείτε τελείως τυχαίο? (δεν θέλω να συνομοσιολογίσω, απλά ρωτάω να δω κι άλλες απόψεις) Θα μου πεις, γτ να μην βάλουνε με αυτή τη λογική, φωτιά σε κάποιο νησί, ε, δεν ξέρω...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:52]

Αφού άχουμε Στρατόπαιδο στις παρυφές του Υμηττού ;)(Βσκ..πάνω στον Υμηττό :p)

Για μπατσαρια δεν έχω ιδέα..αλλά ψίνομαι να πάω καμια βόλτα με το αυτοκίνητο να δώ τι παίζει

αν εχεις την ορεξη και την καταλληλη ''φωτογενεια''ωστε να μην κινησεις υποψιες απο τους αστυνομικους,ενημερωσε μας...:T::D

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 22:04]

Πάνω σε αυτό που ρώτησε ο Snips, το γτ δεν μπήκε φωτιά και στην Β. Ελλάδα, το ότι η Πελοπόννησος είναι σχεδόν αποκλεισμένη (εν μπορεί να φύγει η φωτιά), το θεωρείτε τελείως τυχαίο? (δεν θέλω να συνομοσιολογίσω, απλά ρωτάω να δω κι άλλες απόψεις) Θα μου πεις, γτ να μην βάλουνε με αυτή τη λογική, φωτιά σε κάποιο νησί, ε, δεν ξέρω...

Ευχωμαστε ολοι να μην παρουν σειρα στην καταστροφη η Β.ελλαδα και τα νησια μας.....:eek:

Ρε Γιώργο έλεος πια...καταλαβαίνεις πιστεύω. Τι να σου αποδείξουμε; Ότι 1+1 κάνει 2?

Αν δεν "ασπαστεί" (χέστηκε) το ΠΑΣΟΚ τον πόνο τον πληγέντων, τώρα που έχουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, προεκλογική περίοδο, πότε θα το κάνει;

Τεσπα δεν εξίζει τώρα να ασχολούμαστε με αυτό.

Διόρθωση: Η συντριπτική πλειοψηφία ΚΑΘΕ κυβέρνησης εδώ και χρόνια κατάγεται από την Πελοπόννησο.

ΛΟΙΠΟΝ:

Λάρισα πριν 20 ' άρχισε να φυσάει πολύ αέρας. Και ήδη εμφανίστηκαν 2 πυροσβεστικά τρέχοντας, δεν ξέρω για που! Ελπίζω να είναι τυχαίο!

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:04]

Έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις στην Πελοπόννησο με τους Ολυμπιακούς αγώνες, που φέρνουν έσοδα στην Ελλάδα από τουρισμό και χειμερινό.

Αυτό δεν αρέσει ...

Αλλά και η άλλη άποψη ότι είναι κλειστές η Πελοπόννησος και η Εύβοια και συγχρόνως τα μεγαλύτερα "νησιά" μας, σίγουρα παίζει το ρόλο του.

Μου αρέσει που ήρθε και το Εγγλέζικο BBC να αναρωτιέται πού είναι τα πυροσβεστικά μας.

Αλήτες.

Να το έλεγαν οι Γάλλοι που μας βοήθησαν το καταλαβαίνω.

Μα να αναρωτιούνται και από το BBC?

Δεν ξέρουν ότι μας έγραψαν και δεν έστειλαν ούτε έναν πυροσβέστη για τα μάτια?

Δεν ξέρουν ποιοι μας καίνε? Αυτοί θάπρεπε να ξέρουν...

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=585387#post585387

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:17]

χρηστο πες μας ρε φιλε ειναι πασοκοι οι κατοικοι που φωναζουν στις καμερες?

Μη θετεις ετσι το θεμα...... κανενας δεν μιλησε για τους κατοικου...ς αυτοι πονανε φιλε μου και ειναι δικαιολογημενοι να πουν οτι θελουν

Προφανως δεν καταλαβες γιατι μιλουσα.

’κουσα περίπου 60 χωριά να λένε στα κανάλια το ίδιο πράγμα.

"Μας είπαν να εγκαταλείψουμε το χωριό, εμείς μείναμε για να σώσουμε τα σπίτια μας, τώρα είμαστε αποκλεισμένοι και καιγόμαστε, ΒΟΗΘΕΙΑ, κάντε κάτι να μας στείλουν ένα πυροσβεστικό".

Μα είναι δυνατόν να τους λέει η πυροσβεστική ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να τους υποστηρίξουν, ότι θα αποκλειστούν από τη φωτιά, ότι όποιοι μείνουν διακινδυνεύουν σοβαρά τη ζωή τους και μετά να ζητάνε υποστήριξη για να σώσουν τα σπίτια τους?

Δεν ζητάνε super puma ή οχήματα διαφυγής. Ζητάνε πυροσβεστικά και δυνάμεις της πυροσβεστικής, για να σώσουν την περιουσία τους.

Ποιος πυροσβέστης θα δεχτεί να κινδυνέψει ανώφελα τη ζωή του, ποιος μπορεί να διατάξει κάτι τέτοιο και πόσα πυροσβεστικά νομίζουν ότι έχει όλη η Πελοπόννησος ?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ε στο τελος θα δουμε κανα τανκς στο δρομο

H μεγαλυτερη κουβεντα ειναι αυτη... αλλα οχι στους δρομους αλλα στις φωτιες...

Για να εχουμε φωτια χρειαζομαστε 3 πραγματα... Οξυγονο,υψηλη θερμοκρασια και καυσιμο.... Το πρωτο δεν γινεται να το εξαφανισουμε, το δευτερο δεν πιανει (νερο), αρα τι μας μενει??? Να εξαφανισουμε το καυσιμο τις φωτιας....

Τι πιο απλο απο 3-4 αρματα να ξυλωσουν καμμια 100αρια δεντρα προς τα εκει που πηγαινει η φωτια, ωστε να σταματησει.... Τα ισοπεδωνεις ολα... ψηλα κοντα χλωρα ξερα..... Τα πλακωνεις με νερο.... Πετας και απο πανω χωμα....

Φυσικα αυτο μπορει να ειναι ανεφικτο.... μπορει να ειναι αναποτελεσματικο, μπορει να το κανουν ηδη...

...αλλα το σκεφτηκα εγω που ειμαι ενας αργοσχολος φοιτητης που ειναι ασχετος με φωτιες κτλ....

Τι να πω???

Αδυνατω να διωξω απο το μυαλο μου,μια εικονα απο καποιο καναλι σημερα που εδειχνε ενα χωριο να καιγεται ολοσχερως ,οι κατοικοι να τρεχουν στην κυριολεξια ουρλιαζοντας να σωθουν και μια μαυροφορεμενη γεροντισα να ανοιγει την πορτα του σπιτιου της-ενω οι φλογες ηταν ζητημα 30 μετρα μακρια-να κοιταζει με απογνωση τι συνεβαινε γυρω της και ξαφνικα να γυρναει την πλατη και να μπαινει ξανα στο σπιτι της,κλεινωντας την πορτα....

ποσοι ακομα αραγε συνανθρωποι μας να εκαναν κατι παρομοιο? !!!!! !!!!! !!!!!

Εντάξει, είναι αλήτες. Στο Mega βγήκαν και είπαν ότι στη Νέδουσα Μεσσηνίας είναι αποκλεισμένοι 300 από την φωτια. Οι Νεδουσαίοι πέρναν τηλέφωνο στα τοπικά κανάλια και ενημέρωναν ότι δεν είναι έτσι. Έπαιρναν τηλέφωνο και στο Mega και τους κλείναν το τηλέφωνο στα μούτρα. Αλήτες, νεκροθάφτες.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ριχνει μια βροχα στη ξανθη τωρα , σωθηκαμε εδω.

παντως απορια , γιατι δεν κυρρητουν στρατιωτικο νομο και απαγορευση κυκλοφοριας?

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.