GaMeMaSTeR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Έχω Windows Vista Ultimate. Έχω Mobo Asus P5W DH Dlx. Έχει κανείς καμιά λύση για να κάνω να δουλεύουν οι drivers γιά το on board WiFi;; Κατεβάζω τα drivers από το site της ASUS αλλά δεν κάνουν εγκατάσταση σωστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Κάνε Windows Update, Θα κατεβάσει driver της realtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Αύγουστος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Βγάζει σφάλμα και δεν κατεύαζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Αρχική απάντηση από GaMeMaSTeR [Χθες, στις 20:57] Έχω Windows Vista Ultimate. Έχω Mobo Asus P5W DH Dlx. Έχει κανείς καμιά λύση για να κάνω να δουλεύουν οι drivers γιά το on board WiFi;; Κατεβάζω τα drivers από το site της ASUS αλλά δεν κάνουν εγκατάσταση σωστή... Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Αύγουστος 24, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Οι drivers από τη Realtek δεν δουλεύουν. Μόνο της Asus ψιλοδουλεύουν, αναγνωρίζει το wifi αλλά το AP Solo δεν ανοίγει με τπτ ενώ του κάνω εγκατάσταση κανονικά. Στο internet συνδέομαι αλλά αν κάνω restart πάλι θέλει εγκατάσταση από την αρχή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Αύγουστος 24, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Έβαλα παλιούς drivers και μετά πηγα να κάνω update από τα vista και μου έβγαλε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Αύγουστος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Απεγκατέστησε ότι έχει σχέση με το wifi, κάνε μία επανεκκίνηση και άσε το Windows update να κάνει τη δουλειά. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι δουλεύει μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Αύγουστος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Πες μου GaMeMaSTeR : έχεις κάποια δεύτερη κάρτα PCI εγκατεστημένη ( κυρίως TV ); Ποια έκδοση Bios έχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Αύγουστος 24, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Chessman: bios έχω 2004 αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω καθόλου pci κάρτες εκτός από vga.Duder: Αν δεν έχω wifi δεν έχω internet γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.