velipsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Καταρχήν καλησπέρα ...Ματά από 4 χρόνια χρήσης του Qtek s100 σαν τηλέφωνο και poket pc αγόρασα σήμερα το sony P1i και εχω λίγο πελαγωσει......εχει και GPS ( οι χαρτες που είναι ...??)Μήπως καποιος ξέρει να μιλήσουμε λίγο ...το έχει κάποιος από το φορουμ μας...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Πολυ καλο κινητο.Ψήνομαι και εγω για αυτο.Δυστυχως όμως δεν υποστηρίζει gps.Δεν ξερω αν μπορει να συνδεθει με bluetooth gps και να δουλεψει ετσι.Για πες τι είχε μέσα η συσκευασία;Υ.Γ.:Καλορίζικο και καλοδούλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Αύγουστος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 έχει GPS στο κουτί του και δουλέυει μια χαρα αρκει να κατευασεις τους χαρτες απο το πρόγραμμα που σου δίνει το δοκίμασα και επιασε ΑΘΗΝΑ μια χαρα...το ψαχουλευω τωρα και ολα δειχνουν καλαααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 πιο ειναι αυτο ρε φιλε? ειναι παλμ... τι φοραει symbian ριξε καμια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Αύγουστος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 εδω υπάρχει μια παρουσίαση www.myphone.gr/devices/preview-288.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2007 Εγω το γλυκοκοιταζα σημερα αλλα δεν με πολυβολευει το πληκτρολογιο και μου φανηκε να εχει λιγο αργη αποκριση οποτε μαλλον θα τσιμπησω κανα nokia 6120 ή θα περιμενω για το w960. Εχεις δοκιμασει να φορτωσεις καποια εφαρμογη απο nokia s60? Δεν το εχω πολυψαξει αλλα σιγουρα θα ειναι καλο αν τις παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.