Jump to content

Προβλημα ηχου

spH3RiCal

Recommended Posts

Λοιπον παιζει ενα περιεργο προβλημα.. Πηγα να δω μια ταινια και ακουγοταν μονο το soundtrack ενω ομιλια και εφε σχεδον καθολου. Παραλληλα μια αλλη ταινια δεν ειχε καθολου ηχο. Δεν το ειχα ξαναντιμετωπισει αυτο οποτε το πρωτο που μου ηρθε ηταν codecs. Βγαζω το klite, κανω και ενα registry clean να μη μεινει τιποτα και βαζω το cccp. Πραγματι εφτιαξε μεχρι ενα βαθμο. Στην μια ταινια οι ομιλιες και τα εφε δυναμωσαν λιγο αλλα ακομα ηταν σε χαμηλο επιπεδο ενω η αλλη απεκτησε ηχο αλλα με τα ιδια προβληματα.. Αυτα με winamp. Βαζω wmp και ακουγονταν ολα μια χαρα αλλα μονο απο το κεντρικο ηχειο (εχω τα logitec Z540 5.1). Σημειωτεων σε αρχεια ηχου δεν εχω το παραμικρο προβλημα παιζουν ΚΑΙ τα 5 ηχεια (το λεω γιατι εχω παρει απαντησεις παλιοτερα του στυλ το κεντρικο σε ηχο δε δουλευει). Επισης ψαχνοντας ειδα οτι και σε αλλες ταινιες παρουσιαζονταν το ιδιο φαινομενο.

Εν τω μεταξυ με bsplayer, zoom player και media player classic ακουγονται ολα καλα μονο που δινει πολυ ηχο στο κεντρικο και δεν ακουγονται τα υπολοιπα το οποιο φτιανεται απο τις ρυθμισεις εντασης των ηχειων αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο να καθομαι καθε φορα να φτιαχνω τις εντασεις για καθε πραγμα που θελω να κανω.

Τελος εφτασα στο προγραμμα τις creative μπας και παιζει εκει προβλημα και ειδα το εξης: Στο noise τεστ το woofer και το front left δεν ανταποκρινονται οπως και σε οποιοδηποτε αλλο τεστ μεσω του προγραμματος (στο τεστ που εχουν τα ηχεια απο μονα τους ανταποκρινονται ολα μια χαρα αρα δε παιζει προβλημα hardware). Δοκιμασα να βαλω οπτικη ινα και οταν εκανα το τεστ απο το προγραμμα ειδα οτι το κεντρικο εκτος απο κεντρικο το αναγνωριζει και ως woofer ενω το το rear left και ως front left. Τα προβληματα συνεχισαν και με την οπτικη ενω στα αρχεια ηχου δεν υπηρχε κανενα.. Δε μπορω να καταλαβω τι εγινε.. Εχω επιλεξει 5.1 και στο προγραμμα τις creative και στο control panel, εχω απενεργοποιησει την onboard αλλα τιποτα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.