Jump to content

MOH Airborne demo RELEASED!

Snips

Recommended Posts

και σε εμενα σε καποια σημεια , κανει κατι σπασιματα , αλλα σερνετε δε μπορω να το πω.

το συστημα ειναι 5600@3000, 8800GTS 320 , raptor , 4 giga

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Κάτι πάει στραβά stratego.

με 1900χτ default q6600 underclocked και undervoltage στα 2.13g και πάει σφαίρα.

ΓΙα βάλε τους ανιχνευτές σου (από nickname) να ψάξουν!:D

Αρχική απάντηση από Stelaras

Τελικα βρηκα μια λυση . Ξεκιναω το παιχνιδι και μετα βαζω low priority και ολα παιζουν αψογα . :)

λες να φταιει το eax? πως ειπες οτι το εφτιαξες?

Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 11:40]

λες να φταιει το eax? πως ειπες οτι το εφτιαξες?

Ξεκινησα το παιχνιδι και μετα εκανα alt-tab (ή left windows key) και βγηκα desktop . Ανοιξα process manager και εβαλα low priority στο exe .

Διαφορα με το EAX δεν ειδα .

Ελεγξε τι cpu utilization σου κανει το παιχνιδι , γιατι εμενα ηταν στο 100% κολλημενο . Γι'αυτο βοηθησε το low priority .

Αρχική απάντηση από Strategos [Σήμερα, στις 12:48]

το δοκιμασα μια η αλλη ηταν τπτ.

Αρα εχουμε διαφορετικη η πηγη προβληματος. Βεβαια , εγω παιζω και με κλοκαρισμενη 8800gtx & κλοκαρισμενο C2D .

Απο περιεργεια ... το bioshock πως παιζει ???

Πολυ καλο το demo, ετρεχε αρκετα καλα (σε καποια σημεια πολυ λιγο fps drop) στο συστημα της υπογραφης @ 1280x800 @ high.

Ειναι δυνατον να κολλησει στα 900mb?:(

Αν ειναι ευκολο προτεινετε καποιον καλο server για να το κατεβασω...

Το εβαλα να κατεβαινει καπακι απο gamershell αφου με πεταξε...ειναι στο 81% δεν πιστευω να γινει καμια στραβη παλι!

Thanks F117 παντως..;)

Αρχική απάντηση από Snips [23-08-2007 13:41]

(Τι bioshock και πράσινα μεταλλαγμένα άλογα!)

Σωστος :T:

Προσωπικα και που το εχω το bioshock εδω που τα λεμε ειναι σαν να βλεπεις μια ταινια επιστημονικης φαντασιας με ωραια εφε αλλα με σεναριο μπουρδα

Aν και εχω ψιλοβαρεθει τα WW2 shooter το καινουργιο MOH φαινεται ακρως αισθησιακο :p

Κατεβαζω και εγω το Demo :)

Αντε και με το καλο αναμενουμε

1) Crysis (αν και φοβαμαι οτι μονο ωραια γραφικα θα εχει )

2) jericho

3) Timeshift

4) Hellgate London

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.