Jump to content

MOH Airborne demo RELEASED!

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Ε! όχι και 2ήμερο. Μην είσαι απιασιόδοξος. Με 1mb θέλει 4 ωρίτσες βαριά..

post-1143-1416073170,0239_thumb.jpg

ωραιος! μια που τελειωσαμε το ντεμο του bioshock να ξεκινησουμε αυτο...μεχρι να κατεβει το full bioshock απο την steam...

Καλά μου παιδάκια ξέρετε τι πρέπει να κάνετε

:p

εντυπωσεις κ σκρινις παρακαλώ αν μπορείτε :)

Κάτσε να κατέβει κιόλας γιατί το yahoo μου κάνει internal server errors και κόβει τη σύνδεση. Ε, μα επιτέλους τι σερβερς ειναι αυτοί?

ρε παιδιά το κατέβασα και το έπαιξα....δεν ξέρω...δεν με ενθουσίασε.....εντωμεταξύ όποτε σκώτονες τους κακούς πεταγόντουσαν λες και τους βάρεσε καταπέλτης....

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 18:06]

ρε παιδιά το κατέβασα και το έπαιξα....δεν ξέρω...δεν με ενθουσίασε.....εντωμεταξύ όποτε σκώτονες τους κακούς πεταγόντουσαν λες και τους βάρεσε καταπέλτης....

Πως πεταγόντουσαν? :hehe: :hehe:

I LOVE UT3 ENGINE. ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!! Me motion blur και παλι πετάει. IN YOUR FACE Lost Planet!

Σε λίγο σηκώνω και videaki απο fraps σε 1680*1050!!!!!!!!!!!!!!!!! Mαμ0 τα παιχνίδια το MOH. TELOC!

Όχι ότι δεν το περίμενα αλλά πορώθηκα. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ! :worship: :worship:

Τρομερός ήχος και επιτέλους πάλι WW2 mood! Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνεται σε μία Southern France ή σε ένα Stalingrad remake!:o

Ναι πολύ καλό και το blur που λέει και ο NoDsl, σε απότομες κινήσεις!

Σας θυμίζει τίποτα απο COD1???

snag0014xc5.th.jpg

snag0015hk5.th.jpg

snag0018jr5.th.jpg

snag0021nk0.th.jpg

snag0023aa2.th.jpg

To blur που λέμε.

snag0027dj5.th.jpg

snag0029zr8.th.jpg

Όλα τα screens με X1900XT default.

Αρχική απάντηση από NoDsl [Χθες, στις 18:07]

I LOVE UT3 ENGINE. ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!! Me motion blur και παλι πετάει. IN YOUR FACE Lost Planet!

Σε λίγο σηκώνω και videaki απο fraps σε 1680*1050!!!!!!!!!!!!!!!!! Mαμ0 τα παιχνίδια το MOH. TELOC!

αμα δεν σου τρεχει καλα δλδ μουφα ειναι το παιχνιδι ε ? :p

μολις ειδα τα screens και το σχολιο για unreal engine, καταλαβα παλι στα 1280 θα παιζω ευτηχως που εχω 100hz εκει, το jaggie-λικι του bioshock στα 1024 δεν το ξανατρωω :p

Αρχική απάντηση από GruntGR

αμα δεν σου τρεχει καλα δλδ μουφα ειναι το παιχνιδι ε ? :p

ελα ντεε...πεστα πεστα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.