NikMark Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Παιδες εχω μια ερωτηση.Αν παω στο Bios ( v. F-10 ) και απενεργοποιησω την On Board καρτα ηχου και το Lan ( Marvell ), τα Win στην εκκινηση, καθως μπουν στο περιβαλλον, φορτωνει τα μισα προγραμματα που εχω στην εκκινηση, μετα σαν να βρισκεται σε περιοδο αδρανειας και μετα φορτωνει και τα υπολοιπα και ειναι ετοιμα για εργασια.Δηλαδη αργει χαρακτηριστικα η εκκινηση. Μηπως πρεπει να τα απενεργοποιησω και απο καπου αλλου;Αν τα ξανα ενεργοποιησω, η εκκινηση ταχυτατη...Γνωριζει κανεις κατι επι αυτου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Αστα ενεργά και βγάλε ότι drivers υπάρχουν από αυτά και μετά στην επανεκκίνηση απενεργοποίησε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Αύγουστος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Ολα καλα με τη καρτα ηχου. Το προβλημα τελικα ειναι στο On Board Lan Boot Rom στο BIOS.Αν το απενεργοποιησω τοτε καθυστερει η εκκινηση του λειτουργικου. Προσπαθησα και απ τη διαχειριση συσκευων... Εκανα απεγκατασταση τον Marvell.Τι ακριβως ειναι αυτο; Να αφησω το Lan ενεργοποιημενο να τελειωνω; Προσαρμογεα δικτυου εχω USB ADSL WAN Adapter απ το OnDsl kit.Σαν περιτο μου φαινεται το Marvell. Τι να πω δε ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Το Marvell ειναι η brand/ drivers του Lan port αστο enable δεν παιζει προβ πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Αύγουστος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Ελεγα μηπως τσαμπα απασχολει το συστημα/μητρικη. Ολα ενταξει τοτε, εγινε ευχαριστω φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.