azsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Μήπως γνωρίζετε κάποιο free utility που να επαναφέρει εικόνες από ψηφιακή μηχανή που σβήστηκαν κατά λάθος? Έχω κατεβάσει και δικιμάσει κάποια αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2007 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο(δεν το έχω δοκιμάσει βεβαια για να πω με σιγουρια).αυτά είναι marketing tricks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsx Αύγουστος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman [Σήμερα, στις 15:34] Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο(δεν το έχω δοκιμάσει βεβαια για να πω με σιγουρια).αυτά είναι marketing tricks.... Ίσως και να έχεις δίκιο τελικά. Λοιπόν, Ύστερα από αρκετό ψάξιμο και βάλε-βγάλε προγράμματα, το μόνο που κατάφερε να βρει 253 "εικόνες" ήταν το zero assumption recovery. Τα αρχεία ήταν σε μορφή jpeg αλλά όταν τα άνοιγα δεν έβλεπα τίποτα. Το Pc inspector file recovery βρήκε κάμποσα αρχεία πριν τελειώσουν οι μπαταρίες της μηχανής αλλά και αυτά δεν ανοίγουν.Η προσπάθεια θα συνεχιστεί αύριο μόλις φορτώσουν οι μπαταρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Αύγουστος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2007 κανε και μια δοκιμη με το r-studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsx Αύγουστος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Αρχική απάντηση από blindy [Χθες, στις 18:56] κανε και μια δοκιμη με το r-studio Thanks. Το πρόβλημα είναι ότι έχει demo version και κάνει recovery μόνο μέχρι 64Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsx Αύγουστος 24, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Τελικά το μόνο που κατάφερε από όσα δοκίμασα και επανέφερε τις φωτο ήταν το pc inspector smart recovery. Η μνήμη ήταν πάνω στη μηχανή και όχι σε κάποιο reader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.