carlitofj Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Λοιπον παιδες εχω ενα πολυ κουλο προβλημα και δν ξερω γιατι!Καθε φορα που βαζω δισκακι μεσα στο dvdr μου το pc κλεινει μονο του.Αφου κλεισει ο μονος τροπος για να ξαναανοιξει ειναι να του κλεισω το τροφοδοτικο και να το δωσω ρευμα μετα απο κανενα λεπτο.Επισης μετα το ηλιθιο shutdown που τρωει μονο του, οταν το ανοιγω, αν δε βγαλω το δισκακι ξανακλεινει πριν καλα καλα παει να φορτωσει τα windows.Εχετε καμια ιδεα?Υ.Γ Εχω δοκιμασει και αλλα drives και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημαΥ.Γ Το προβλημα παρουσιαζεται ειτε βαλω dvd ειτε cd
astrolabos Αύγουστος 22, 2007 #2 Αύγουστος 22, 2007 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers του IDE
carlitofj Αύγουστος 22, 2007 Author #4 Αύγουστος 22, 2007 Καναλι changed και ολα καλα.Ευχαριστω πολυ παιδια!Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
jpavly Αύγουστος 22, 2007 #5 Αύγουστος 22, 2007 Καταλαβαίνεις ότι η μητρική σου δεν είναι και στα καλύτερα της ε; Αν έχει εγγύηση να πάει στο καλό.
carlitofj Αύγουστος 22, 2007 Author #6 Αύγουστος 22, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:52] Καταλαβαίνεις ότι η μητρική σου δεν είναι και στα καλύτερα της ε; Αν έχει εγγύηση να πάει στο καλό. Ευτυχως το pc ειναι στη δουλεια και σπανια χρησιμοποιουμε cd!Αν ειχα τετοιο προβλημα στο σπιτι θα ειχε παρει τον μπουλο εδω και καιρο Υ.Γ Λες να τα παιξει τελειως? Υ.Γ1 Οσον αφορα την εγγυηση που ανεφερες δν υπαρχει.Ειναι πολλων χρονων το mobo.6 αν θυμαμαι καλα:whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.