Jump to content

εχετε floppy?

unknown

ποιος εχει floppy?  

158 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Αμε. 1ον για κανα bios flash (οχι πια με την Commando) και 2ον γιατί ο κολλητός φέρνει τα κομμάτια που δουλεύει στο FL Studio σε δισκέτα :p

γιατι να μην εχουμε?

νταξ, η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω, αλλα εχει ειδικη θηκη στην προσοψη το κουτι μου και αν το βγαλω θα χαλασει (το ηδη χαλια) image του κουτιου μου!

οποτε ψηφιζω ΝΑΙ!

Και βεβαια κ δυσκολα θα σταματησω να το χρησιμοποιω αφου ειναι πολυ χρησιμο.Εκτος των αλλων ειναι απαραιτητο για τα σοβαρα διαγνωστικα προγραμματα των σκληρων.

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Αμε. 1ον για κανα bios flash (οχι πια με την Commando) και 2ον γιατί ο κολλητός φέρνει τα κομμάτια που δουλεύει στο FL Studio σε δισκέτα :p

+nvflash

+scsi/raid drivers

:D

Nαι,εχω ενα οπου ειναι κ card reader κ με βολευει.

Memtest,BIOS updates,RAID drivers etc.....

Αρχική απάντηση από Samael

Nαι,εχω ενα οπου ειναι κ card reader κ με βολευει.

Memtest,BIOS updates,RAID drivers etc.....

Εδω και τρια χρονια οχι...

Ολα αυτα με bootable flash ή sleepstream XP.

Τσάκισα 2 τις προάλλες για να πάρω κάτι ανταλλακτικά...Τώρα μόνο για τα γνωστά. Συνεπώς όχι!

Ναι.... bios/drivers etc

Στο κουτι χωρις ρευμα και κλδταινια... Oταν ειναι να δουλεψει τα πεταω πανω και ΤΕΛΟΣ....

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 10:10]

Στο κουτι χωρις ρευμα και κλδταινια... Oταν ειναι να δουλεψει τα πεταω πανω και ΤΕΛΟΣ....

Μία απ' τα ίδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.