Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
μουσακάς :drool:

attachment.php?attachmentid=39987&stc=1&d=1278267144

με αφορμή τον μουσακά στο πιάτο να πω το πόσο ΠΟΛΥ με ενοχλεί στα εστιατόρια να παραγγέλνεις μια μερίδα μουσακά και να σου πασάρουν ένα κομματι σαν το μικρότερο απτα δυο που εχεις στο πιάτο σου....εγω θέλω 4 τέτοια ...

Link to comment
Share on other sites

με αφορμή τον μουσακά στο πιάτο να πω το πόσο ΠΟΛΥ με ενοχλεί στα εστιατόρια να παραγγέλνεις μια μερίδα μουσακά και να σου πασάρουν ένα κομματι σαν το μικρότερο απτα δυο που εχεις στο πιάτο σου....εγω θέλω 4 τέτοια ...

Τοσο ειναι η μεριδα.

Το παραξενο ειναι αλλο.

Στην εστια τρως ενα κομματι παστιτσιο και νομιζεις οτι θα σου βγει απο τη μυτη ενω το παραδοσιακο "ταψακι" της μαμας ,"το χεις" στο χαλαρο.:shifty:

Link to comment
Share on other sites

¨Ελα πήρα από Simply Burger και τελικά αποδείχθηκα σωστός . Το φαι τους είναι ακριβως 100 % ίδιο με τα άλλα burgerαδικα ( Let's Burger , Burgering House) . Αυτά ...

Όχι ίδιο με Friday's μαν. Το Friday's για μένα αυτή τη στιγμή κάνει το καλύτερο μπεργκερ στην Ελλάδα.

Δοκιμάσατε btw τα νέα Western Burgers στα Goody's; Μεγάλες μερίδες και αρκετά γευστικά θα έλεγα...

Link to comment
Share on other sites

Mε την μόνη διαφορά Noobster πως το simply ήταν το 1ο απο αυτά που άνοιξε, οπόοτε όλα τα άλλα + άλλα τόσα είναι ίδια με το simply ;)

Τα fridays εχουν πολύ καλό burger όντως όπως λεει η αλεπού, όπως και μερικά άλλα συνοικιακά. αλλά σε mainstream ειναι τα καλύτερα.

το θέμα είναι πως το "κλασσικό" burger της Αμερικής σαν να λέμε, είναι πολύ πιο μικρό απο το τούβλο που σερβίρουν στα Fridays / simply κλπ, αλλά απο τα "ευρωπαικά" είναι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

ρε συ περασαν αρκετα δευτερα μεχρι να καταλαβω τι βλεπω...

η αρχικη εικονα λογω μεγεθους κ σχηματος των κομματιων

καθως και χρωματος και τοποθετησης σαλτσας, με παρεπεμπε σε κεικ σοκολατας με σιροπι σοκολατας

και επειδη οι πατατες δεν μου κολλουσαν και δεν πολυεμοιαζαν για τηγανητα φρουτα

τις κλικαρα και ετσι πηρα μυρωδια το μοσχαρακι (αν βλεπω παλι καλα)

:boxed:

Link to comment
Share on other sites

ρε συ περασαν αρκετα δευτερα μεχρι να καταλαβω τι βλεπω...

η αρχικη εικονα λογω μεγεθους κ σχηματος των κομματιων

καθως και χρωματος και τοποθετησης σαλτσας, με παρεπεμπε σε κεικ σοκολατας με σιροπι σοκολατας

και επειδη οι πατατες δεν μου κολλουσαν και δεν πολυεμοιαζαν για τηγανητα φρουτα

τις κλικαρα και ετσι πηρα μυρωδια το μοσχαρακι (αν βλεπω παλι καλα)

:boxed:

Mια χαρά βλέπεις... :D

Όντως από μακριά φέρνει λίγο σε σοκολάτα, αλλά ήταν μοσχαρίσιο wannabe μπριζολίδι. Οι πατατούλες βγήκαν ωραίες αλλά την άλλη φορά θέλει πιο ζεστό λάδι και να πιάσει καλύτερα το αλεύρι πάνω τους.

Το πρώτο πιάτο με τη γλυκόξινη ήταν κάτσε καλά. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.