Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Φωτό δεν έχω, άλλη φορά. Αυτός που μας κέρασε είναι ο ιδιοκτήτης του 70-200.

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

l2phile Λογω μεταβολισμου δεν παιρνω ευκολα. 58 κιλα / 1.75 υψος.

Ο κολλητος μου στα ιδια stats με μενα εκανε διατροφη απο τον Σεπτεμβρη,μεχρι τωρα και δεν ειδε προκοπη.Γι αυτο δεν ξεκινησα...

Ισως δεν ηταν σωστη η διατροφη που του δωσαν...

Την εχω ομως και αμα την βρω,θα την ποσταρω και εδω για γνωμες και ενδιαφερομενους...

Ειμαι σε διαιτα :shutup:

Τι με κανες βραδυατικα!

1.75 - 57Kg

Αλλα κιλα δεν παιρνω ουτε χανω ευκολα,λογω μεταβολισμου :dance3:

Υ.Γ: Τελευταια φορα που μετρησα βαρος ηταν περσυ το Πασχα,για υψος μετρηθηκα πριν 3 μηνες περιπου...

Για πιο λόγο κάνεις δίαιτα μανάριμ; :hehe:

Αν διαβασεις πιο πανω ,θα βρεις την απαντηση σου...

Ημουν αρρωστος με πυρετο και αλλα πολλα.Δεν επρεπε να φαω σχεδον τιποτα εκτος απο λιγα πραγματα,τα οποια ηταν φρυγανιες,κασερια,κρουασανακια βουτυρου,κουλουρια Σαλονικιοτικα :p

πωωω....θανατος τα κρουασανακια.πεντανοστιμα τα ατιμα.μια χαρα εισαι ρε.γιατι να παρεισ κιλα?εγω ειμαι 1,77 / 79 κιλα.επισης το στομαχι μου δεν νιωθει αρρωστεια ή οχι.τα σουβλακια τα θελει παντα

Συμβαίνει τώρα!

Πεπονάκι με τριμμένη φέτα!

001_3958.jpg

Και ένα λεπτό αργότερα..........

ΣΚ@Τ@

001_3960.jpg

Τελικα το νημα δεν ειναι για afer hours.Καλυτερα να τα ποσταρετε το πρωι που δεν ειμαστε και τοσο πεινασμενοι.Παω για μπιφτεκια λοιπον... :crazy_pilot:

ευκαιρία να αλλάξεις και keyboard :hehe:

Πριτσ! Το έχω πολλά χρόνια και το έχω συνηθίσει. Άντε να δούμε πότε θα το ξαναπλύνω για να φύγει η τυρίλα.

Συμβαίνει τώρα!

Πεπονάκι με τριμμένη φέτα!

001_3958.jpg

Και ένα λεπτό αργότερα..........

ΣΚ@Τ@

001_3960.jpg

μα καλά ταιριάζουν;

Φετα με πεπονι;ΛΟΛ πως αντεξες;

εχεις φαει ποτε?

μαζι με ψωμί ειναι epic τα καλοκαίρια

Φετα με πεπονι τρωνε ολοι γυρω μου και ποτε δεν το χω δοκιμασει,αηδιαστικο μου φαινεται... δεν ξερω ισως αξιζει :D

Φετα-πεπονι, φετα-καρπουζι, πραγματικα απορω πως τα τρωτε.... :sick:

όχι φετα καρπούζι, χάλουμι-καρπούζι, υπάρχει διαφορά, δοκίμασε και αν δεν σου αρέσει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.