Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

[MENTION=5217]felix[/MENTION]

attachment.php?attachmentid=64675&stc=1&d=1413489500

Από το Τζίμη, τώρα :p

[attach]64675[/attach]

Οχι ρε γμτ...κι εγω εχω σουπα εδω....

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Το φαΐ καταναλώνεται. Αυτή τη ^%$#%$ το μιλκ-σέικ όμως πού να την πιεις; Αν γίνεται να το αλλάξεις με 2 pints μπύρα, μέσα.

Πραγματικά φαίνεται αηδία!!

Black pudding? Μπλιαχ....

Ανετάκι, το μόνο που μπορεί να με δυσκολέψει είναι οι γεύσεις όχι η ποσότητα

Εγώ. Εκεί. Πέρσι. Τρία.

attachment.php?attachmentid=64676&stc=1&d=1413490043

τοσες φορες εχουμε δει την φατσα σου στο πιτα thread, τωρα βαζεις blur filter λες και εισαι κανενας καταζητουμενος.

Dεν την παλευεις καστανο :p

Βλέπω πολλούς να λένε ότι με άνεση θα έτρωγαν το πρωινό που έβαλα.

Challenge extended. Ποιός θα ετοιμάσει ένα αντίστοιχο πρωινό και θα τραβήξει βίντεο να το τρώει;

Ναι αλλά η συγκεκριμένη μπορεί άνετα να φωτοσοπαριστεί...

Σε λίγο θα μας πεις πως έχουν φωτοσοπάρει και μερικοί μερικοί απο εδώ φώτο δικές μου απο την πίτα!! :p

τοσες φορες εχουμε δει την φατσα σου στο πιτα thread, τωρα βαζεις blur filter λες και εισαι κανενας καταζητουμενος.

Dεν την παλευεις καστανο :p

To blur ειναι σε λάθος σημείο. :p

Επειδή εδώ βλέπω το έχετε πολύ με τις μοσχαρίσιες μπριζόλες. Τι κομμάτι προτείνετε για κάρβουνα; Και γενικά συμβουλές για ψήσιμο,τυχόν μαρινάδα, μπαχαρικά,αλάτι.

Επειδή εδώ βλέπω το έχετε πολύ με τις μοσχαρίσιες μπριζόλες. Τι κομμάτι προτείνετε για κάρβουνα; Και γενικά συμβουλές για ψήσιμο,τυχόν μαρινάδα, μπαχαρικά,αλάτι.

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

Thx. Ειδικά για το πάχος και το ελαιόλαδο αλλά και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Βασικά ρώτησα μπας και υπάρχει κανένα άλλο κομμάτι κατάλληλο αλλά από ότι φαίνεται αυτό είναι. Θα δοκιμαστεί μόλις βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και η κατάλληλη παρέα!

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

^ Πώς φαίνεται ο προκομμένος και μερακλής...

Όμως η πατάτες του Τζίμη είναι ποιότις... Αξίζει να βάζεις, λίγες, όχι μερίδα ολόκληρη μέσα...

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

Και γω τις γυαλίζω ελάχιστα για να κρατάνε το αλάτι, γιατί τις στεγνώνω καλά πριν το ψήσιμο -δε θέλεις υγρασία να βράζει στην επιφάνεια. Όμως, ειδικά στα κάρβουνα (πολύ δυνατή φωτιά), κανένα φυτικό λάδι δεν αντέχει για πάνω από 2-3' που χρειάζεται από κάθε πλευρά η μπριζόλα. Ακόμη ένας λόγος για να μην την παραψήσετε! :)

Επίσης, όσο πιο χοντρή η σχάρα και πιο δυνατή η φωτιά, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Το βούτυρο κάνει μεγάλη διαφορά αν την κάνεις σε σχαροτήγανο, για να μαζέψεις μετά τα υπολείμματα.

Η άλλη εναλλακτική είναι low-n-slow (που είχε ξανανέβει και πρόσφατα), αλλά θέλει περισσότερη δουλειά.

Και μια κι ανοίξαμε συζήτηση, άλλα 2-3 ξένα, αφού τα δικά μας δεν προλαβαίνουν να βγουν φωτογραφία... ;)

VWuKWcY.jpg

PMHl7xf.jpg

sM48TlM.jpg

Την τελευταία έχω την εντύπωση ότι έχει ξαναμπεί...και τα σπάει....

Μπορεί να θυμάσαι αυτό. Είναι από το Salt Lick. Πέφτει λίγο μακριά, αλλά... :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.