Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

ανέβηκες βόρεια. το σουβλάκι είναι γκουρμέ, και το πληρώνεις πρίμιουμ εδώ πάνω :hehe:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Στο Πέτρα Πυρά στα Βριλήσσια το χαίρομαι συνήθως.. που είναι και μεγάλο κ δύσκολα τρως δεύτερο.. γενικώς πολύ καλό μαγαζί, ότι κι αν έχω δοκιμάσει..

Ανά 3-4 χρόνια που παίρνω από αυτούς, ό,τι και να πάρω, με πάει σερπαντίνα.

ΜΑΚΡΙΑ.

Και σου πήρε 3 χρόνια για να σταματήσεις;

Και σου πήρε 3 χρόνια για να σταματήσεις;

Όχι, λέει αγοράζει από εκεί ανά 3-4 χρόνια, μάλλον με την ελπίδα ότι θα έχουν βελτιωθεί (το παθαίνω και γω με μαγαζιά). Όχι ότι έτρωγε επί τρία χρόνια.

Ασε τα teaser και πάει η ηλεκτρική ψησταριά. Πωπωπω πήρε φωτιά λέμε στα καλά του καθουμένου :X:

Πάω για νέα :fight:

Αν δεν έχεις πάρει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα δοκιμάσω σουβλάκια και indrefilet να σου πω πως θα γίνουν στην Steba.

Πάντως κατάρα για ψηστιέρα δεν έδωσα ποτέ. Μόνο βιδολόγο...

παράγγειλα μόλις μία μιας και έχω τραπέζι τη Τρίτη και δε παίζει να ανάψω κάρβουνα κατακαλόκαιρο.

Τη κατάρα για τον "βιδολόγο" και τις σπόντες από τους κυρίους τα προσπερνάω :p

δε παίζει να ανάψω κάρβουνα κατακαλόκαιρο.

με τη ζέστη που έχει, ούτε μακαρόνια δε βράζω...

Μουσακάς, αγγουροντομάτα, μπουγιουρντί, κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, τζατζίκι και φλωρίνης. Για επιδόρπιο, τούρτα σοκολάτας...

730-albums470-picture32622.jpg

Ούτε ένα end-of-season bbq; Δε λέω τίποτα ακόμη για να μην το γρουσουζέψω, αλλά γενικά επιβάλλεται...

Ωωωωω μαμω τη τυχη μου και ειμαι εκτος μονο με φρουτα και μπυρες.

Κρατα ενα κομματι μουσακα αλλιως να σου καει ο σσδ ρε :X:

Ούτε ένα end-of-season bbq; Δε λέω τίποτα ακόμη για να μην το γρουσουζέψω, αλλά γενικά επιβάλλεται...

Το επομενο ΣΚ θα εχει bbq.

εγω σε κανένα μήνα που θα αρχίσω να τρώω κανονικά θα εγκαινιάσω την νέα ψησταριά που έφτιαξα με τον πατέρα μου :hehe: θερμοσίφωνας κομμένος στα δυο και 4 πόδια κολλημένα πάνω και έτοιμη η ψυσταρια .θα ανεβάσω φωτο οταν την ανεβάσουμε στο σπίτι.

Πήγα την Κυριακή στο Kozi's. Ωραίο burger και η μοσχαρίσια του αρκετά καλή. Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω την επόμενη φορά :)

Στα μελλισια λέτε το κοζι'ς?

Πήγαι και εγώ πριν μια βδομαδα, ωραίο φαγητό... και γενικά επειδή το γουστάρω πολύ το πικάντικο το ευχαριστήθηκα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.