Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

μας μαμήσατε πάλι μεσημεριάτικα ασταδιάλα με τις πέτσες και τις λιχουδιές...παω να πιω το protein shake μου,....σηχτήρ....:nono:

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Ουυυυυ γιατι πινεις τετοια ?

Ουυυυυ θελω να δω το συκωτι σου σε λιγα χρονια

Ουυυυυυυυυ πινεις σκονες για να φουσωσεις γρηγορα

Ουυυυυυυυυυυυ θα σου μαραθει το μαρτζαφλαρι

you get the idea

Ενα scoop myofusion milk chocolate μαζι με το donut της φωτογραφιας θα ητανε καλοδεχουμενο παντως :p

Λιγη αποτοξινωση μετα απο την χθεσινη υπερ-καταπονηση του πεπτικου συστηματος :p

14+-+2

Εγώ που έλεγα ότι θα κάνω σήμερα αποτοξίνωση από το χθεσινοβραδινό el taco Bueno που ως συνήθως έφυγα μπουσουλώντας, είχα ξεχάσει τον τελικό σήμερα. Κομμάτια να γίνει. Πίτσα-μπύρα-μπάλα το τρίπτυχο που θα ακολουθήσω καθαρά για λόγους ιδεολογίας

Sent from mobile using tapatalk 2

Όταν ο άλλος μου βάζει το ράδιο για σύγκριση του πιτόγυρου και για να δώσει έμφαση στο έμφραγμα είναι κάποιος που θέλω να πάω μαζί του για πλύση στομάχου.

Όχι γατάκι σαν τον Αντώνη.

Επειδή ξεγελούν πολλές φορές οι φωτογραφίες, θα πρέπει να θέσουμε έναν κοινό τρόπο σύγκρισης μεγέθους τυλιχτών σουβλακίων. Μια γνωστή μέθοδος σε όλα τα αγοράκια του κόσμου είναι ο χάρακας μαζί με κάποιο παχύμετρο....

το τελευταίο εμπεριείχε πονηρό υπονοούμενο αν με αντιληφθήκατε

Και τι θα λέμε ρε παλικάρι; Το σουβλάκι μου είναι 3 παλαμάρια πλάτος; :hehe:

Και τι θα λέμε ρε παλικάρι; Το σουβλάκι μου είναι 3 παλαμάρια πλάτος; :hehe:

Ναι αλλά ποιο παλαμάρι θα έχουμε ως σημείο αναφοράς; :p

Εξαρτάται...πόσα παλαμάρια ήταν σε πλάτος ?

BTW , η ίντσα δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά είναι το μήκος τριών σπυριών κριθαριού...οπότε η πρόταση του DJD έχει μια βάση, αν κρίνουμε και τη τοποθεσία του...

Και τι θα λέμε ρε παλικάρι; Το σουβλάκι μου είναι 3 παλαμάρια πλάτος; :hehe:

Θα λέμε "μην το βλέπετε έτσι κοντό, είναι παχύ!!!"

Τελικά χρειάζεται μελέτη για τον καθορισμό των μέτρων σύγκρισης. Θα έλεγα πως εδώ απαιτείται μια εμπεριστατωμένη τοποθέτηση από τον μετρ του είδους @Seafalco

http://www.thelab.gr/1063059495-post2768.html

α) Δεν ξανα-αγοράζω παστέλι απ'έξω

β) Δεν μπορώ να σταματήσω να "δοκιμάζω" αν έπηξε αρκετά

γ) Γιατί έχουν κάνει τις κουζίνες μικρές (και κατά συνέπεια και τα ταψιά). Στο πατρικό η μητέρα μου έβαζε στο ταψί 2 κοτόπουλα και 3 κιλά πατάτες. Τώρα το 1400gr παστέλι έπρεπε να το κάνω 1,5εκατοστό ύψος για να χωρέσει.

5eJWKNl.jpg

http://www.thelab.gr/1063059495-post2768.html

α) Δεν ξανα-αγοράζω παστέλι απ'έξω

β) Δεν μπορώ να σταματήσω να "δοκιμάζω" αν έπηξε αρκετά

γ) Γιατί έχουν κάνει τις κουζίνες μικρές (και κατά συνέπεια και τα ταψιά). Στο πατρικό η μητέρα μου έβαζε στο ταψί 2 κοτόπουλα και 3 κιλά πατάτες. Τώρα το 1400gr παστέλι έπρεπε να το κάνω 1,5εκατοστό ύψος για να χωρέσει.

5eJWKNl.jpg

Συνταγή σε παρακαλώ

Sent from my Migato GT-N7105

Συνταγή σε παρακαλώ

Έχω στην αρχή το συνταγο-ποστ του Γιαγκτ.

Άντε να βοηθήσω λίγο (ή να σας μπερδέψω χειρότερα). Γενικά την ακολούθησα ψιλο-λάθος, απλά μάλλον το παστέλι συγχωρεί.

Τα σουσάμια-αμύγδαλα-ηλιόσπορους μπήκαν στον φούρνο χωρίς προθέρμανση.

Το μέλι και στα 5 και στα 10 και στα 12 λεπτά με τον ίδιο τρόπο έπεφτε στο ποτήρι. Έσπαγε ή σταγόνα και έπεφτε στον πάτο αδιάλυτη. Περίμενα για αλλαγή, αλλά δεν ήρθε ποτέ, οπότε έριξα τα υλικά λίγο μετά τα 12 λεπτά.

Το "Το αφήνουμε για λίγο σε χαμηλή θερμοκρασία" το μετέφρασα σε πάνω από 10 λεπτά. Ακριβώς δεν θυμάμαι, ίσως και πάνω από 15, αλλά κάτω από 10 δεν ήταν σίγουρα. Στο τέλος όπως το μετέφερα στην λαδόκολλα έμεινε και λίγο μέλι στην κατσαρόλα, το οποίο το έχυσα και αυτό φυσικά στο παστέλι. Κατά το πήξιμο από την μία πλευρά πήγε να φύγει λίγο μέλι, αλλά μετά από 40-50 λεπτά το πατούσες και είχε σκληρύνει πολύ. Δεν κολλούσε καν στο χέρι.

Ξύσμα δεν είχα και πάλι έγινε καλό. Φαντάζομαι με ξύσμα που θα σπάει και ελάχιστα η γλύκα.

Την επόμενη φορά ελπίζω να ακολουθήσω την συνταγή καλύτερα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.