Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Το έλκος δωδεκαδακτύλου είναι κάτι που σε κάθε άνθρωπο έχει και άλλο "χαβά".

Έχω δεί ανθρώπους να πίνουν γάλα και να ξερνάνε σαν γατιά και άλλους που το γάλα είναι "φάρμακο" , άλλους που υποφέρουν από τα καυτερά και άλλους να μην χαμπαριάζουν τίποτε!

Προσωπικά είχα για χρόνια έλκος ( μέχρι και γαστρορραγία έφτασε) αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα καυτερά η το γάλα, αλλά το ρύζι (!!!) είναι μια άλλη υπόθεση, ακόμα και τώρα μολονότι "τρελαίνομαι" για το πιλάφι.... υποφέρω !!! (Αλλά ..ΔΕΝ υποτάσσομαι! :hehe:)

Οπότε πρακτικά ειδικά στο θέμα αυτό, ο κάθε ένας είναι γιατρός του εαυτού του!:)

Απόψε είμαι καλεσμένη σε 5-6 τραπεζια λόγω εορτών (δε παίζει να τα προλάβω αλλά τεσπα) και είπα να μη μαγειρέψω κανονικά για μεσημέρι.

Πήγαν σουπερ μάρκετ πήρα μαρούλι κλπ για σαλάτα και είδα συσκευασία κοτομπουκές (ναι βαρέθηκα να φτιάξω). Πήρα που λέτε τις κοτομπουκιές Μιμίκος. Ακόμα αναρωτιέμαι αν έτρωγα κότα ή πλαστικό :X:

Αφού το ζήτημα έφτασε μόνο μέχρι το "πλαστικό" και δεν πήγε κατά μεριά .... "ψάρι" (:fist:) να είσαι κι "ευχαριστημένη"!

Έλεος!!!

Δεν τρώγονται ούτε αυτοί, ούτε τα "προϊόντα" τους! :wall:

Άστο να "πάει" .... κάνε όρεξη για το βράδυ! :D

Έφαγα ένα ινδικό σήμερα.. φωτιές από τα μάτια έβγαζα σε κάποια φάση και το καυτερό το αντέχω γενικά, πρέπει να χω πιει 3-4 λίτρα νερό το τελευταίο 3ώρο.

Ενημέρωσέ μας και όταν θα φτάσει στην άλλη άκρη.:whistling

Ενημέρωσέ μας και όταν θα φτάσει στην άλλη άκρη.:whistling

Η καλύτερα... μη μας ενημερώσεις ;)

edit: και για να είμαι λίγο on topic, ορίστε και μια πίτσα του τεμπέλη από προχθές:

MPDbnh9.jpg

Το ζυμάρι και η σάλτσα είναι νέο φρούτο που κυκλοφόρησε ο Σκαρμούτσος με το όνομά του. Είναι με προζύμι και προψημένο, απλά βάζεις τα υλικά και ψήνεις την πίτσα. Άσχημα δεν είναι, αλλά μια σπιτική ζύμη του 5λεπτου είναι καλύτερη.

πριν μερικές μέρες εξόρμηση με μέλη απο την ομάδα του TheLab. Μιας και δε φιλοτιμήθηκε κανείς να ανεβάσει καμια φώτο ας το κάνω εγώ.

20140517-224626-11855.jpg

20140517-224632-11856.jpg

20140517-230317-11857.jpg

Και για σήμερα μιας και είχα χρόνο, φιλέτα απο μπούτι κοτόπουλου σε σάλτσα μουστάρδας λεμονιού, ξεροψημένες πιτούλες και ρυζάκι με διάφορα

20140523-154444-11858.jpg

20140523-154449-11859.jpg

Την λατρευω την πετσα απο το κοτοπουλο.

Οπως και ειναι μαγειρεμενο.

Καλα στην σχαρα δεν το συζητώ.

Γενικα ειμαι μεγαλος κοτοπουλας...Ασπρο στην κατσαρολα με κρασακι...και οτι αλλο buzzz:sarcastic:...MMMMMMmmmmmmmmmmm

Edit: Εχει βγαλει την πετσααα?ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑΑΑΑ?:-O

Την λατρευω την πετσα απο το κοτοπουλο.

Οπως και ειναι μαγειρεμενο.

Καλα στην σχαρα δεν το συζητώ.

Edit: Εχει βγαλει την πετσααα?ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑΑΑΑ?:-O

Ναι την έχω βγάλει και απορώ που την είδε :hehe:

Και εμένα μου αρέσει με πέτσα ειδικά να είναι ξεροψημένη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.