Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Βλέπω το ταμπουλέ σου και ανεβάζω φρυγανισμένο ψωμί για τοστ, μια φέτα πικάντικο τυρί, παστουρμά, μελάτο αυγό, αλατοπιπεράκι και ταμπάσκο.

toast-egg-11558.jpg

Και μια ζουμερή μπριζολίτσα (~550γρ. ψημένη) από την περασμένη εβδομάδα, αλλά σε σπόιλερ για τους νηστεύοντες. ;)

bone-steak-11559.jpg

Link to comment
Share on other sites

Στο πάτωμα την έβαλες για φωτογραφία; :p

Θού Κύριε! Στο ξύλο κοπής για ψημένα κρέατα ξεκουράστηκε για 3'. Επίτηδες έχω κροπάρει στενά, για να μην έχει σημεία αναφοράς και έχουμε ισχαιμικά επεισόδια. Είναι μεγαλύτερη από ό,τι φαίνεται. :p

Link to comment
Share on other sites

Μαγιονέζα κέτσαπ :p

Πάντα το έλεγα ότι αυτά τα δύο υλικά είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο.

Βέβαια για προφανείς λόγους έχει να μπει μαγιονέζα στο σπίτι πάνω από 2 χρόνια. :p

Link to comment
Share on other sites

14+-+1

Τι τραβαμε και εμεις που αποφευγουμε τα ψωμοειδη :hehe:

Btw μιας και πλησιαζει η Παρασκευη επικινδυνα μηπως εχουμε καμια γνωμη για το γεμιστο τσουρεκι του γαλυφιανακη ? ( http://www.galyfianakis.gr/pictures/product/24.jpg )

Για το καταστημα στην Ευφρονιου πιο συγκεκριμενα αν γινεται ! το ξερω οτι το ψειριζω πολυ αλλα εχω να φαω τετοιο πραμα 2 χρονια και θελω να το κανω σωστα :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.