Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Επίσης Αντώνη έχει μεγάλη διαφορά ο φυσικός χυμός (πορτοκάλι πχ) που έχει τα φυσικά σάκχαρα και είναι "οκ" (αν πιείς 1-2 ποτήρια) και οι ******** τα νέκτρα που είναι +924384123 κουταλιές ζάχαρη όπως λέει ο Κώστας.

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Είπε να φάει κάτι ωραίο ο άνθρωπος τον μαμήσατε.. Παίζει και να αυτοκτόνησε..

Σωστό κι αυτό αλλά ευχαριστώ, δε θα πάρω. Πίνουμε που πίνουμε κάτι που είναι σχεδόν νερό, να είναι κ χωρίς λακτόζη; Δεν πειράζει, τρώω άλλα πράγματα που έχουν ασβέστιο.. η μητέρα μου που έχει δυσανεξία στη λακτόζη κι είχε κ θέμα με το ασβέστιό της (λόγω άλλων παραγόντων) τάραξε τα γαλακτοκομικά κ πήρε κι ένα διάστημα λίγο ασβέστιο κι όλα καλά.. εγώ δεν είχα ποτέ θέμα.. τουλάχιστον ως τώρα..

Δυσανεξία απέκτησα και εγώ στα 31 μου, it seems πως είναι αρκετά κοινό...

Απο εκεί και πέρα, διαβάζω πως πραγματικά μετά τους πρώτους 6-12 μήνες το γάλα είναι λίγο στα φρύδια μας σαν οργανισμός...

Υποθετικά χρειαζόμαστε το ασβέστιο για τα οστά και τα δόντια μας. Χωρίς να κρίνω την εγκυρότητά του, το βιβλίο της Α' γυμνασίου λέει πως αν δεν πάρουμε έως την ενηλικίωση την απαραίτητη ποσότητα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα αργότερα (πχ. οστεοπόρωσή).

Βέβαια το πολύ ασβέστιο δημιουργεί πέτρα στα νεφρά και σε άλλους δυσκοιλιότητα. Για το τελευταίο αμφιβάλλω αφού 1-2 ποτήρια κρύο γάλα το πρωί λειτουργούν ως Dulcolax σ' εμένα.

Φίλος που πίνει πολύ γάλα (2-3lt τη μέρα), απέκτησε πρόβλημα με τα οστά του και με τα νύχια του. Έλλειψη ασβεστίου έφτασε τα νύχια του στο σημείο να είναι λεπτά κ να γδέρνονται με το παραμικρό.. τι του είπε ο γιατρός; Το έπαθε από τα αναψυκτικά!!! Έπινε πάντα από κοακόλα μέχρι περιέ.. κ τον ξέρω 10 χρόνια!

Καθηγήτρια μου έπαθε οστεοπόρωση.. έπινε καθημερινά 2 κουτάκια αναψυκτικού.. της είπε ο γιατρός, τα έκοψες εχθές!!! Αν θυμάμαι καλά της είπε πως το ανθρακικό εμποδίζει την δέσμευση του ασβεστίου από τον οργανισμό.

2-3lt τη ημερα ???

Ποσες αγελαδες εχει σπιτι ?

Περαν της πλακας αν δεν κανεις καποιο λαθος τοτε ειναι υπερβολικη ποσοτητα

Παίρνουν γι'αυτόν και τον αδερφό του, 35lt τη βδομάδα.. σκέψου ότι δεν πίνει νερό. Πίνει μόνο γάλα και έξω όταν βγαίνουμε, πάντα κοκακόλα..

Παίρνουν γι'αυτόν και τον αδερφό του, 35lt τη βδομάδα.. σκέψου ότι δεν πίνει νερό. Πίνει μόνο γάλα και έξω όταν βγαίνουμε, πάντα κοκακόλα..

Φρόντισε να σου αφήσει τουλάχιστον το πισι του...

όμορφο γκατζετάκι, αλλά αυτή τη δουλειά την κάνεις και με ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερού :)

ju6abugu.jpg

Μετά απο μια εξαιρετική σαλάτα, σπαγγέτι με κοτόπουλο & μανιτάρια και μια πίτσα BBQ αυτο πρόλαβα να φωτογραφίσω...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

όμορφο γκατζετάκι, αλλά αυτή τη δουλειά την κάνεις και με ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερού :)

Εγώ πάλι βρίσκω ότι με το ίδιο το ανοιγμένο αυγό κάνεις την καλύτερη δουλειά.

Σωστό και αυτό αλλά άμα θες να ξεχωρίσεις πολλά κροκάδια με το μπουκάλι γίνεται τσακ μπαμ σε σχέση με τα τσόφλια

Σωστό και αυτό αλλά άμα θες να ξεχωρίσεις πολλά κροκάδια με το μπουκάλι γίνεται τσακ μπαμ σε σχέση με τα τσόφλια

αμα θέλεις απολύτως μόνο τον κρόκο τα τσόφλια είναι μονόδρομος

αμα θέλεις απολύτως μόνο τον κρόκο τα τσόφλια είναι μονόδρομος

Θα διαφωνησω :)

Και επειδη οι περισσότεροι δε τα καταφερνουν με τα τσιφλια, οριστε αλλο ενα τιπ για να παρουμε το κροκαδι και μονο. Τρυπητη κουταλα υπαρχει σε καθε σπιτι νομιζω. :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

post-20975-1416078213,1791_thumb.jpg

Meh, δεν εξυπηρετεί. Στις κουζίνες που δούλευα πάντως ,το καλύτερο εργαλείο ήταν τα χέρια μας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.