Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Πάντως το μπεφτέκι του δεν θές να το δείς... Με παπαγαλακι το σήκωσα το burger για να το φαω :p

το κανονικό του μπεφτέκι είναι όντως φοβερό.....εντάξει...δε θα πειραματιστώ άλλο....από δω και μπρος μόνο τα κλασσικά cheese bacon, texas bbq.:baby:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
omg....οι τύποι απίστευτοι.....2ο τηλεφώνημα προ ολίγου με συγγνώμες.

ο προμηθευτής λέει τους έστειλε παρτίδα με μικρότερα μπαστούνια με αποτέλεσμα το κομμάτι να βγαίνει πραγματικά μικρότερο από ότι θα έπρεπε.

3 φορές :T: μιλάμε.

Εγώ στο Simply Burgers εδώ στην Θεσσαλονίκη, επειδή περίμενα λίγο παραπάνω για το Godfather μου, μου έβαλαν δωρεάν στις πατάτες κάτι τσένταρ κτλ και όταν παρήγγειλα ένα δεύτερο μπέργκερ για carry out δεν μου το χρέωσαν και από πάνω πλάνταξαν και στις συγνώμες.

Αυτή είναι εξυπηρέτηση που κερδίζει τον πελάτη...

To έφτιαξα μια κυριακή εδώ και κάνα μήνα που ξύπνησα με κέφια και απ'έξω δεν μπορούσα να φάω άλλο

Κοτόπουλο πνιγμένο στο λεμόνι με λεπτοκομμένες πατάτες στο φούρνο + ελάχιστα λαχανικά.

Πριν το φούρνο:

th_DSC00352.jpg

Μετά τον φούρνο:

th_DSC00353.jpg

Αν δεν φύγω από την πόλη σήμερα είμαστε για την καρμπονάρα που λέγαμε στο άλλο thread.

Ρολό με κιμά κοκκινιστό με πατατούλες στο φούρνο, μελιτζάνες με τυρί στο φούρνο,

πατατοσαλάτα με γαλοπούλα κρεμμυδάκι και μαγιονέζα

C O M I N G S O O N

Μπαααα...

Δοκίμασε μελιτζάνα με χαλούμι, φέτα, κουκουνάρι και σταφίδα...

ή δοκίμασε κοτόπουλο με μπέικον, τυρί και ντομάτα και έλα :p

το πραγματικο project faganas AKA dellman παρακαλειται να ποσταρει κατι επικο γιατι ο Jaco κανει νηστεια.

τώρα που είπες επικό θυμήθηκα τη βόλτα στη Γλυφάδα....

Αρχίζουμε από τον ΝΤάκο

user_2_dsc00602.jpg

user_2_dsc00601.jpg

και φυσικά τελειώνουμε με βάφλααααααααααααααααααα

album_pic.php?pic_id=48&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true&user_id=2

από που αλλού από το NEw Deli

Αφιερώμενο στο Jaco....

Δίπλα στο thank you button πρέπει να βάλουμε και ένα FFFUUU button, γιατί οι αντιδράσεις είναι συγκεκριμένες μετά από κάθε δημοσίευση του dellman και κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε γραφικοί στα μάτια ενός ανεξάρτητου παρατηρητή.

και για να μην ξεχνιώμαστε:

fffuuu.jpg

Όχι γιατί αν πας Ψυρρή και δε φας ζεστό κουλούρι μάλλον δεν ξέρεις από φαγητό και ποτό :p

εχω δυστυχως χρονια να παω ψυρρη...παλια πηγαινα κανα Θηριο -υπαρχει ακομα;- αλλα απο τοτε που εγινε τρεντοκατασταση δεν εχω πατησει..ασε το παρκινdrama και τα μπλοκα :p

παντως οι φωτος κολαζουν κ φαγωμενο..

faganas πείνασε....

Ποιος είναι για βρώμικο???

off topic Και εγώ δε πολυπάω αλλά σε λίγα και καλά μαγαζιά που έχουν ανοίξει τελευταία και φυσικά με metro...Πάνταα

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.