Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Το επεισοδιακό 3ήμερο στη Σαλονίκη (κυρίως λόγω του ατυχήματος στο γυρισμό) είχε και τα καλά του. Εκτός όμως από της Σαλονικιές (θα αναλυθούν στο γυναικο-thread που δεν έχουμε ακόμα :hehe: ) , τουλάχιστον φάγαμε καλά.

LOTS OF CENSORED IMAGES

το fatality με το πορτπαγκαζ φίσκα στα τσουρέκια το κρατάω για άλλη μέρα μη μου πάθετε τίποτα:rofl:

And this my fellow men, is the proof that god exists.

George, σορρυ που πατώ στο ατυχημά σου για το αστείο, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες, Αθήνα, προς τα πάνω (Πεύκη, Μαρούσι κλπ) που μπορώ να βρω καλό burger? Αν κάνει και διανομή, ακόμη καλύτερα :D Το σκέφτομαι εδώ και κανένα μήνα, αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα (έτρωγα καλά ως τώρα)

Παίδες, Αθήνα, προς τα πάνω (Πεύκη, Μαρούσι κλπ) που μπορώ να βρω καλό burger? Αν κάνει και διανομή, ακόμη καλύτερα :D Το σκέφτομαι εδώ και κανένα μήνα, αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα (έτρωγα καλά ως τώρα)

Simply burger (κορυφή)

Win burger

Deja vu

TGI Fridays (ακριβό αλλά κόλαση :D)

Ντομάτα ? :warning2:

Αυτην την εβδομάδα εχω φαει 9 σουβλακια σύνολο, έσπασα το προσωπικό μου ρεκορ :p

• 3 weeks later...

Σήμερα παρήγγειλα από www.burgeringhouse.com

New York Burger

Κοσμοπολίτικη γεύση! Ζουμερή καπνιστή χοιρινή μπριζόλα ελαφρώς ψημένη στην σχάρα, σερβίρετε με πίκλες, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, τραγανό iceberg και sauce BBQR με μαγιονέζα.

για αλλαγή να δοκιμάσουμε και τίποτε διαφορετικό.

Πλήρης απογοήτευση το μέγεθος της μπριζόλας....κάλυπτε ίσως και λιγότερο από το μισό ψωμάκι. Με είχαν συνηθίσει σε Top quality και σήμερα απογοητεύτηκα. Πήρα τηλ βέβαια για να το πω.

Ευγενικός και απολογητικός ο υπεύθυνος καταστήματος. Θα στείλει 2η μερίδα και θα φροντίσει να είναι σωστά όλα.

Για να δούμε.

Σήμερα παρήγγειλα από www.burgeringhouse.com

για αλλαγή να δοκιμάσουμε και τίποτε διαφορετικό.

Πλήρης απογοήτευση το μέγεθος της μπριζόλας....κάλυπτε ίσως και λιγότερο από το μισό ψωμάκι. Με είχαν συνηθίσει σε Top quality και σήμερα απογοητεύτηκα. Πήρα τηλ βέβαια για να το πω.

Ευγενικός και απολογητικός ο υπεύθυνος καταστήματος. Θα στείλει 2η μερίδα και θα φροντίσει να είναι σωστά όλα.

Για να δούμε.

Τουλαχιστον ειχες επαγγελματικη αντιμετωπιση... Εγω που παρεγγειλα χθες σουβλακια στο μαγαζι... Ηρθαν μετα απο 50 λεπτα ... κρυα... και αναποδα ολα.... πηρα τηλ και ακομα περιμενω απαντηση... :hang3:

τελικά το RMA ήρθε.......η ποσότητα της μπριζόλας βέβαια ίδια. Αλλά και μόνο που χωρίς μα-μου έστειλαν 2ο δε θα πω κάτι παραπάνω. Απλά δε θα ξαναπαραγγείλω κάτι άλλο πέραν των κλασσικών beef burgers γιατί αν δεν έχει ενδεικτική φωτογραφία τα πειράματα ίσως σε αφήσουν πεινασμένο.

Παρόλαυτά :T: για την αντιμετώπιση.

omg....οι τύποι απίστευτοι.....2ο τηλεφώνημα προ ολίγου με συγγνώμες.

ο προμηθευτής λέει τους έστειλε παρτίδα με μικρότερα μπαστούνια με αποτέλεσμα το κομμάτι να βγαίνει πραγματικά μικρότερο από ότι θα έπρεπε.

3 φορές :T: μιλάμε.

Πάντως το μπεφτέκι του δεν θές να το δείς... Με παπαγαλακι το σήκωσα το burger για να το φαω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.