Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

DSC_0361.jpg

DSC_0362.jpg

131307_668226209854355_87910304_o.jpg

Ψημένη δεν έχει φώτο

Πάντως για να ευχαριστηθείτε πίτσα, να πάρετε πέτρα για φούρνο. Εγώ γύρισα το ταψί ανάποδα μέσα στο φούρνο και την έβαλα πάνω, δίπλωσε λίγο βέβαια αλλά δεν πειράζει..

Όποιος δεν χρησιμοποιεί μοτσαρέλα για πίτσα, και χρησιμοποιεί άλλα τυριά, προτείνω το Edam γιατι ταιριάζει πιο πολύ απο gouda.

To ζυμάρι το άφησα συνολικά 3 φορές να φουσκώσει, στην αρχή ολόκληρο, μετά σε μπαλάκια και τέλος ανοιχτό.

500γρ αλεύρι

325 νερό

8γρ μαγια

1 κ.γ αλάτι

1 κ.γ ζάχαρη.

Χλιαρό το νέρο μαζί με τη μαγιά και τη ζάχαρη (που βοηθά στην ανάπτυξη της). Την αφήνουμε κανα 10 λεπτο να δράσει, μετά ανακατέυουμε με τα στερεά και στο τέλος βάζουμε 1 κ.σ ελαιόλαδο..

DSC_0260.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπα η karmen είχε κατέβει Θησείο με μερικά απο τα παιδιά της ομάδας του TheLab.gr για να τσιμπήσουμε κάτι

img-4007-10237.jpg

img-4009-10238.jpg

img-4012-10239.jpg

img-4013-10240.jpg

img-4014-10241.jpg

img-4018-10242.jpg

img-4020-10243.jpg

ένας μάλιστα ονόματα δε λέω αλλά πρόσφατα ανέβασε ένα οδηγό για τα σαγόνια..... του καρχαρία;;;;; δε μπορούσαμε να τον συγκρατήσουμε. Όρμηξε πριν καλά καλά αρχίσουν οι φωτο :hehe:

img-4006-10236.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.