Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

το ιδιο το μακαρονι δεν λεει κατι, το θεμα ειναι τι θα πεταξεις πανω.

Και δεν τρώω μόνο τα υπόλοιπα; Πρέπει να φάω και τη σαβούρα μαζί; Προτιμώ λιγκουίνι ή κοφτό μακαρονάκι ή το άλλο που είναι σα σωλήνας με πλάγια κομμένες άκρες και ρίγες.

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
το άλλο που είναι σα σωλήνας με πλάγια κομμένες άκρες και ρίγες.

penne rigate? ;)

το πιο αδιάφορο ζυμαρικό. Προσωπικά θέλω ζυμαρικά 2-3 φορές/εβδομάδα.

Ναι. Εγώ αντίθετα δε θέλω σχεδόν ποτέ ζυμαρικά. Πρωτιμώ 2-3 φορές τη βδομάδα όσπρια.

Και δεν τρώω μόνο τα υπόλοιπα; Πρέπει να φάω και τη σαβούρα μαζί; Προτιμώ λιγκουίνι ή κοφτό μακαρονάκι ή το άλλο που είναι σα σωλήνας με πλάγια κομμένες άκρες και ρίγες.

ε και τι διαφορα εχουν αυτα απ τα μακαρονια τα ιδια μου φαινονται

αυτα που ειπες, και τα μακαρονια δεν με τρελαίνουν ουτε εμενα

αυτο το πιγκουινι τι ειναι παλι?

ΑΛΛΑ

κατι χωριατικες χυλοπίτες/λαζανια με κοτοπουλο και καπνιστο τυρι (μετσοβονε κτλ) ειναι αλλη φαση...

Αναμεικτο από το Ciao λίγο μετά το Alcatraz. Όποιος ξέρει ξέρει. Καλύτερη φώτο δεν έχω :p

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

post-4655-1416077635,2568_thumb.jpg

Στο Alcatraz δεν πήγα. Απλά το έχω σημαδέψει για να ξαναβρώ το Ciao. Αλλά στο Ciao γιατί; :p

Έχεις να προτείνεις τίποτα άλλο καλό; Ένας φίλος που το δοκίμασε, είπε "θέλω να του κάνω έρωτα" :hehe:

Εκεί κοντά μόνο οι λουκουμάδες στην Πλατεία αξίζουν και η μπουγάτσα κρέμα με σοκολάτα από πάνω στην χαροκόπου και θησέως

Κάπου με είχε πάει για μπουγάτσα ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.. Σαντε η κάπως έτσι λέγεται. Αυτό λες; Α δε με νοιάζει για εκεί κοντά.. Αγ. Παρασκευή είμαι και γυρνοβολαω, μπορεί να έχει κάτι καλό στο δρόμο μου :p

Σπιτική τυρόπιτα με φύλλο σφολιάτας (σπιτικό).

lq4w.jpg

Επιδόρπιο, κέικ σοκολάτας με λιωμένη σοκολάτα...

7nag.jpg

Αν έχεις παγωτό δοκίμασέ το σε συνδυασμό με το κεϊκ σοκολάτας και κανένα σιροπάκι από πάνω. ;)

Επίσης, έφαγα χτες ραβανί - παγωτό... κόλαση.

στο κεικ σολοκατας ή σε σοκολατοπιτες που μεσα εχει υγρή σοκολατα βαζω και μερεντα πανω 1' στο μικροκυματων και μετα παγωτο απο πανω

βεβαια

η μπακα εξακολουθεί να μεγαλωνει

στο κεικ σολοκατας ή σε σοκολατοπιτες που μεσα εχει υγρή σοκολατα βαζω και μερεντα πανω 1' στο μικροκυματων και μετα παγωτο απο πανω

βεβαια

η μπακα εξακολουθεί να μεγαλωνει

mpatsoi%20gourounia%20dolofonoi_414x290.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.