Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

wow shit πειναω, fu!

Δε μου λετε , μοσχαρισια μπριζολα πως τη φτιαχνω? Την εβαλα στο grill και παραλιγο να την καψω...:/ mix μαυρο λευκο ροζ κοκκινο πιπερι με αλατι εριξα πριν τη βαλω στο φουρνο σε ταψι ομως

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
wow shit πειναω, fu!

Δε μου λετε , μοσχαρισια μπριζολα πως τη φτιαχνω? Την εβαλα στο grill και παραλιγο να την καψω...:/ mix μαυρο λευκο ροζ κοκκινο πιπερι με αλατι εριξα πριν τη βαλω στο φουρνο σε ταψι ομως

Βαλτη σε ένα ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί λαδάκι, ρίγανη και αλατοπίπερο και βαλτη στον αέρα στους 180 βαθμούς για καμιά ωρίτσα (γυρνωντας την κάθε μισή ώρα).

Μετά θα γλύφεις τα δάχτυλα σου.

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]

Αυτά τα κοντινά στην γουρουνοπούλα -ιδιαίτερα το δεύτερο- είναι "ανέντιμο" χτύπημα, δυο πιθαμές πάνω από τη ζώνη, κατ' ευθείαν στην καρδιά με βρήκαν! ! ! !:wall:

Θέλεις να με πεθάνεις ? ? ? ?:suicide2:

:p:p:p

Link to comment
Share on other sites

Μοσχαρίσα στο φούρνο χωρίς να μπει τηγάνι να σφραγίσει μέσα τα υγρά της για μένα είναι no go.-

Και αν κατάλαβα καλά και τη θες ελαφρια χωρίς κάτι παραπέρα (κρασιά κλπ όπως είπε ο χάγια) κάψε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι πέτα την πάνω για 2* λεπτά απο κάθε μεριά και μετά φούρνο να σου βγει ζουμερή και όχι τσίχλα.

τα 2* λεπτά ανάλογα αν την θες μέτρια ή καλά ψημένη ε; Βέβαια εξαρτάτια και πόση ώρα θα την αφήσεις φούρνο.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

@PetrosD

Αυτά τα κοντινά στην γουρουνοπούλα -ιδιαίτερα το δεύτερο- είναι "ανέντιμο" χτύπημα, δυο πιθαμές πάνω από τη ζώνη, κατ' ευθείαν στην καρδιά με βρήκαν! ! ! !:wall:

Θέλεις να με πεθάνεις ? ? ? ?:suicide2:

:p:p:p

Έχω μια έφεση στη φωτογραφία!!!

Link to comment
Share on other sites

Ζαχ για πες μια συνταγη για λεμονοπιτα plzzzzzzzzzzzz

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Λεμονόπιτα ή Lemon Pie

Αυτή τη συνταγή ακολούθησε. Αλλά στην κρέμα θα βάλεις χυμό από 1 λεμόνι και όχι από 2 γιατί θα γίνει ΠΟΛΥ ξινή.

Το ταψί να είναι MAXIMUM 30 εκατοστών και χωρίς σούστα, πάλι μια χαρά θα είναι.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω με σούστα έτσι και αλλιώς. Ποτέ δε τα πήγα τα συγκεκριμένα ταψιά.

Θα τη δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Ευχαριστώ πολύ :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.