Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
πωπωπωππωωω ρε παλίκαρε τι σου φταίω τέτοια ώρα :(

Ξέρεις πως λέγεται αυτό το κομμάτι κρέας στα ελληνικά?

Μόλις έρθω το καλοκαίρι θα το φτιάξω, σε σούβλα βέβαια. Μου έχει λείψει το barbeque εδώ.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Για κόντρα φιλέτο μου κάνει (T-bone χωρίς κόκκαλο) Εχει αρκετό παχάκι οπότε για εκεί με πάει

Δεν είναι κόντρα, είναι το πλατύ κομμάτι από πάνω. Επειδή τα κόβουνε διαφορετικά εδώ δεν υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία, αλλά είναι το κομμάτι ανάμεσα σε αυτά που λένε "κιλότο" και "καπάκι". Συνήθως το κάνουν σνίτσελ ή ακόμη και βραστό, γιατί είναι φτηνότερο και λίγο σκληρότερο κρέας.

Δυστυχος εγω δεν μπορεσα να παω :/ αλλα εχω ανταποκριτη την μανα μου :p

Teaser:

1000190_10201327738857056_895696576_n.jpg

θα ακολουθησουν και αλλες :p

ρε παιδιά no offense αλλά το πληκτρολόγιο τι το θέλετε κάθε φορά μπροστά από τη μασα;!

εγω προσωπικά τις βγάζω γρήγορα τις photo μιας και τρέχω και δεν φτάνω με δουλειές και μετρήσεις για reviews οπότε δεν καθαρίζω ούτε στήνω το γραφείο για να τραβήξω φώτο :p

σούσι γουστάρει κανείς; karmen πες μας ότι ξέρεις να φτιάχνεις....

Μη το ξαναπεις γιατί θα ξεράσω πάνω στο keyboard :sick:

Μη το ξαναπεις γιατί θα ξεράσω πάνω στο keyboard :sick:

Αγάπη σε παρακαλώ :

Αναθεώρησε ASAP!!!!

σούσι γουστάρει κανείς; karmen πες μας ότι ξέρεις να φτιάχνεις....

Δεν ξερω να φτιάχνω αλλά ξέρω να τα τρώω. Γενικότερα γιαπωνέζικη κουζίνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.