Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά ρε συ Διονύση και εγώ μετά που ξαναείδα το καρέ ψημένο, δεν άντεξα.

Αυγά είχα, χοντροκομμένο μπέικον είχα ας κάνω την αμαρτία πάλι βραδιάτικα

zO9O5pD.jpg

arpsilz.jpg

Αυτά προς απάντηση του ερωτήματος, αν παχαίνει το οφθαλμόλουτρο!!!:p

Όσο για το φαγητό αυτο καθ' αυτό, ένα έχω να πω:

Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION], όχι έτσι, όχι.

Το βάζουμε στο ταψί ΑΛΛΑ να πατά πάνω σε σχαρίτσα 1.5/2cm ύψος. Μέσα στο ταψί βάζουμε λίγο νερό ίσα να μην ακουμπά στο κρέας. Μαζί (μέσα στο νερό) βάζουμε μυρωδικά, λαικ δεντρολίβανο ή δαφνόφυλλα ή ότι σου αρέσει και συμπληρώνουμε νεράκι όποτε χρειάζεται. Και φυσικά στο τέλος αφού βγάλουμε το κρέας σουρώνουμε και δένουμε την σάλτσα που έχει περισέψει με λίγο καλαμποκάλευρο.

Νερό δε μπήκε ρε συ. Μπύρα έμπαινε ανα διαστήματα (περίπου ανα 1,5 ώρα) και τα μυρωδικά μπήκαν στο πρώτο "γέμισμα".

Καλαμποκάλευρο :no: με μπύρα darling. Δε μου αρέσει

ναι βρε όταν έχει βουτηχτεί στη μπύρα και ψήνεται κάτω απο το αλουμινόχαρτο, σα να είναι σε γάστρα, βγαίνει σα λουκούμι.

Απλά δε πρέπει να το αφήσεις να ξεραθεί ψηλά. Ανα μία ώρα το βρέχεις με το ζουμί του, το ξανασκεπάζεις με αλουμινόχαρτο και τούμπαλιν :)

Τελικά ρε συ Διονύση και εγώ μετά που ξαναείδα το καρέ ψημένο, δεν άντεξα.

Αυγά είχα, χοντροκομμένο μπέικον είχα ας κάνω την αμαρτία πάλι βραδιάτικα

arpsilz.jpg

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με απάκι. :p

Το ολικής αλέσεως δεν είναι μόνο για δίαιτες και διάφορες άλλες άγνωστες λέξεις σε εμάς.

Εγώ το βάζω γιατί μου αρέσει καλύτερα γευστικά :innocent:

Μιαπουταναφεραμε δοκιμασα χθες το γευση ² της Παπαδοπουλου, παρα πολυ καλο ! Μοναδικο μου παραπονο η χαμηλη διαθεσιμοτητα, στα OK - AB και Bεροπουλο εχω φαει ακυρο ως τωρα, ευτυχως φερνει το carrefour κοντα στο σπιτι :p

Εννοειται πως το μισο αλευρι μεσα δεν ειναι ολικης, αμα ητανε 100% ολικης δεν θα τρωγοτανε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.