Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Καιρό έχω να περάσω απο εδώ.

Λεπόν το μεσημεριανό:

Φαγκρί 1,5κιλό περικαλώ και μια χωριάτικη απο δίπλα. Εσκασα!!!!

KMB4dAA.jpg

m5Wftny.jpg

20Z0h9V.jpg

Και αρχίζει ο πόλεμος με τα μεζεδάκια, με τις πίτσες και με τις μπύρες.

Μαμώ την μπάλα και το ποδόσφαιρό. Κάθε Σάββατο και Κυριακή είχα αυτό το μπελά τώρα πλέον και Τρίτη Τετάρτη. :fist:

rxkvLa3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και αρχίζει ο πόλεμος με τα μεζεδάκια, με τις πίτσες και με τις μπύρες.

Μαμώ την μπάλα και το ποδόσφαιρό. Κάθε Σάββατο και Κυριακή είχα αυτό το μπελά τώρα πλέον και Τρίτη Τετάρτη. :fist:

Πέμπτη - Παρασκευή θα έχει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, στο μπάσκετ. Δεν ξέρω αν σε επηρεάζει, απλά στο λέω να προετοιμάζεσαι αν είναι :p

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

Πέμπτη - Παρασκευή θα έχει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, στο μπάσκετ. Δεν ξέρω αν σε επηρεάζει, απλά στο λέω να προετοιμάζεσαι αν είναι :p

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός να μου πεις, γιατί με τον Ολυμπιακό δεν ασχολείται :crazy:

btw δε μου κάνεις πλάκα τώρα ε;:cry:

edit: Δε μου κάνεις πλάκα τον ρώτησααααααααααααααααααααα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ντομάτα, πιπεριά κόκκινη και πράσινη, κρεμμυδάκι ξερό, αγγουράκι, αυγό βραστό, και τόνος!

εδιτ: Και ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ!!!

Η σος τι έχει μέσα, μόνο λάδι και λίγο ξίδι , η και κάτι άλλο;

Ότι και να έχει όμως , μια χαρά σε βρίσκω!!!

:worship:

Ιδέα:

Λίγο κάπαρη??? θα έδινε μια πρόσθετη νότα δροσιάς!

Καλή μας χώνευση!!!!:thank_you2:

Link to comment
Share on other sites

ρε σεις τι θα γίνει θα ανεβάσετε τίποτα να "φάμε"?

Λεπόν ένα καθαρά Κρητικό φαγητό που γινότανε -σε κάποια μέρη γίνεται ακόμα- στους γάμους.

Ρεβίθια με χοιρινό και ακολουθεί η διαδικασία, καθώς ο Στέλιος εκδήλωσε ενδιαφέρον

Παίρνουμε χοιρινό με λίγο παχάκι. Αν δεν μας νοιάζει αν θα γίνει λίγο βαρύ το φαγητό το σωτάρουμε ελαφρά σε λίγο λάδι ίσα να κάνει κρούστα. Μετά το βάζουμε στη χύτρα μαζί με τα ρεβίθια που έχουμε βάλει στο νερό απο το προηγούμενο βράδυ. (αν θέλουμε πιο ελαφριές καταστάσεις απλά δε το σωτάρουμε)

Προσθέτουμε τομάτα, κρεμμύδι, δαφνόφυλλα και απο μπαχαρικά ΜΟΝΟ κύμινο και μάλιστα ΜΠΟΛΙΚΟ. Μη το λυπηθείτε όσοι θα την τολμήσετε την συνταγή.

Επίσης προσθέτουμε ζωμό κότας (αν δεν έχετε, κάνει καλή δουλειά ο σπιτικός ζωμός απο την Knorr) και νεράκι μέχρι να καλυφθεί το φαγητό μας.

Κλείνουμε χύτρα και ανάλογα την χύτρα μας χρονομετράμε. Εμένα ήθελε 25λεπτά.

Μόλις ανοίξουμε την χύτρα βάζουμε και το αλάτι μας και το αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις πάνω στο μάτι, να ρουφήξει τα υγρά του και να κάνει μία παχύρευστη σάλτσα.

Σερβίρουμε και τρώμε

INGyzhA.jpg

rwwcMeI.jpg

4S9fi3D.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τώρα αν πω ένα

ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ο Αστρο θα λέει πάλι ότι πάει αυτός τα τίναξε!!!

Αγάπη τέλω να πετάνω!!!!

(απο βαρυστομαχιά!!!)

:dance3::dance3::dance3::dance3:

Link to comment
Share on other sites

Γρήγορη ερώτηση. Θα είμαι Θεσσαλονίκη για λίγη ώρα 26ης Οκτωβρίου. Υπάρχει 24ωρο μπουγατσάδικο κοντά για delivery, γιατί μου έχει λείψει; :hehe:

Δεν πετάγεσαι και για κανένα πατσά με την ευκαιρία? Άσε που τώρα τον λιγουρεύτηκα κι εγώ :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.