Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Τίποτε καυκαλιθρες , μυρωνια κλπ μυρωδικα δεν υπηρχαν ευκαιρα ε λογω ωρας;

Κριμα, αλλα κι ετσι νοστιμη την κοβω!

Περιμενουμε περιγραφη, ασε την φαντασια σου να δουλεψει!!

:T::T::T::T:

Link to comment
Share on other sites

Ζώ για τη στιγμή που θα δώ φύλλο σπανακόπιτας με τυπωμένο λογότυπο Corsair ή SlackerXL στο Lab....:jester:

stay tuned!

Μεσημεριανό σήμερα...

rib-eye steak, 400+ γραμμάρια...

για οσους ενδιαφερονται

εχει φερει το Makro

Black Angus μεμονωμενες συσκευασιες Τ-Βone & Rib-eye (Μητσομ ακουυυς ή νηστευεις ακομα?)

συντομα εντυπωσεις!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σήμερα άργησα να επιστρέψω σπίτι και έκανα κάτι γρήγορο.

Χοιρινές λαιμού και πατατούλες τηγανητές ξεροψημένες και ομοιόμορφα κομμένες σε μαντολίνο. Τελικά αυτό το ίδιο πάχος δίνει ομοιόμορφο ψήσιμο. Μαμάτο ήτανε!

Rtuw8wu.jpg

DVWtYrT.jpg

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

Το τρως τελείως σαλάτα το μπρόκολο βλέπω!

Μια χαρά σε βρίσκω! :)

Εμένα μ' αρέσει κομμένο με λαδάκι και αλατάκι (και άμα "ψήσω" την συμβία :hmm:) παίζει και κανα σκορδάκι σε ψιλές φετούλες! :innocent:

Το έχω δοκιμάσει και με μια προσθήκη που λέει πολλά!

Βρέχεις ένα κρίθινο μικρό Κρητικό παξιμάδι και το σπάς μέσα στο μπρόκολο, προσθέτει υφή και γεύση !!! :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.